Järgmises voorus siis Leedsil ja Southamptonil kaks mängu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Aga vähemalt Ruben Dias lõi lõpuks õigesse võrku värava. Läks ka aega...Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustDe Bruynet pole, City ja Gündogan mängivad kui kulda.
De Bruyne on tagasi, Gündoganilt null.
Kommentaar
-
Gündo mängis KdB positsiooni. Nüüd rohkem tagapool.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustDe Bruynet pole, City ja Gündogan mängivad kui kulda.
De Bruyne on tagasi, Gündoganilt null.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
No null punkti 80 minuti peale saada on ka ikka tase.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustGündo mängis KdB positsiooni. Nüüd rohkem tagapool.
Kommentaar
-
kas vaja, et võidan?
e: aa, moya vastu - luban, et annast endast parima. mängijate võimekus samas selgub jooksvalt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
mängijate võimekus on kahjuks teada...võin Lingardi ka anda kui tahad. Ma tean, et sa oled manu kapifännAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustkas vaja, et võidan?
e: aa, moya vastu - luban, et annast endast parima. mängijate võimekus samas selgub jooksvalt.
Kommentaar
-
Huvitav mõte, aga eks need napid võidud/kaotused ole oluline osa H2H fantasy võlust/valust ja kui ka punktisüsteemis vajalikud täisarvuni ümardamised ära teha, siis proportsioonid jääksid ikka paika ja sisuliselt oleks sama seis. Pealegi tuleb neid ülinappe vahesid üsna harva ette (see hooaeg 3 korda ühepunnine võit/kaotus, korra 0,75 p), nii et ma arvan, et muudatusteks pole karjuvat vajadust.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust@moya
kas 0 decimal kohale punne ei ole võimalik trimmida? Selline situatsioon võiks ära kaduda kus 86.50 punniga võit 86.25 punni vastu 3 tabelipunni vääriline on.
Ehk siis .25 .50 .75 oleks kõik sama
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar