Replying to Topic \'CM4\'
Eks ta õige ole, ethan.Nutmiseks pole põhjust .Kõige cool´im on bilbao poliitika.Kes veel ei tea siis proovige.
Ja vaatamata kõigele tuli Wolverhampton Premier võitjaks.Kompul oli vist must kahju ja sebis mulle õnne roppu moodi.
Manu ahnitsemine on jõudnud siis selleni
Eks ta õige ole, ethan.Nutmiseks pole põhjust .Kõige cool´im on bilbao poliitika.Kes veel ei tea siis proovige.
Ja vaatamata kõigele tuli Wolverhampton Premier võitjaks.Kompul oli vist must kahju ja sebis mulle õnne roppu moodi.
Manu ahnitsemine on jõudnud siis selleni
Ja nüüd lõpetuseks meeskondade põhikoosseisud.ManU-l siis selline:
Mis kamm on?
aga nagu orginaal CM4-ga kaasas olnud õpetus kirjutab, kunagi võetakse sind niikuinii manager\'iks
Muidugi on olemas ka teised variandid nagu add manager
Langesin meistriliigast välja kuid sain siiski võimaluse jätkata, tänu add managerile
Päris hea mängu tegi muide.Aga samas kõige vanema mängija tiitel läks jagamisele Fabien Barthezi ning Roy Keane vahel mõlemad olid mängides 35 aastased.Nüüd siis veidi liigast ja teistest karikatest.Liiga võitsin taas väääga väääga napilt, võitja otsustati taas alles viimases voorus.Mängisin võõrsil Aston Villaga, kes jäi kokkuvõttes teiseks.Minule piisas viigist, aga Villal oli vaja võita.Läksin 27. minutil Richardsoni trahvilöögist juhtima 1-0,43. minutil tegi Henry 2-0, 45. minutil tegi 2-1 Allbäck.Tundus, et Aston Villa on inglise liigat, kuid ma ei tea miks, aga veidi enne lõppu otsustasin juurde tuua ühe keskkaitsja, ma ei tea miks, kuid see tasus ära.Sisse tõin nimelt Wes Browni.Käis juba viimane kolmas lisaminut, kui sain nurgalöögi peaaegu kõik mehed olid kastis väljaarvatud Richardson ja Cavallero, Henry tsenderdas ning WES BROWN lööb väravaaaaaaaaaaaaa kolmandal lisaminutil lööb vahetusmees viigivärava ning ManU võib juubeldada, oleme kolmandat aastat liiga võitja ja teist aastat Villa ees.MoM-iks tunnistatigi Wes Brown.Siis järgmiseks võtame Meistrite Liiga.Esimeses faasis sattusin ühte gruppi Lyoni, Rangersi ja Barcelonaga.Esimene mäng vöörsil Lyoniga tuli võit 2-0, teine mäng kodus Rangersiga, võit 4-0, kolmas ja üks tähtsamaid mänge Barcaga vöörsil ning saavutasin väga väärtusliku 1-0 võidu.Järgmine mäng kodus Barcaga kaotus 1-2
Kommentaar