Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CM4

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'CM4\'

Eks ta õige ole, ethan.Nutmiseks pole põhjust .Kõige cool´im on bilbao poliitika.Kes veel ei tea siis proovige.
    Ja vaatamata kõigele tuli Wolverhampton Premier võitjaks.Kompul oli vist must kahju ja sebis mulle õnne roppu moodi.

Manu ahnitsemine on jõudnud siis selleni

Kommentaar

Originally posted by woodoo

Eks ta õige ole, ethan.Nutmiseks pole põhjust .Kõige cool´im on bilbao poliitika.Kes veel ei tea siis proovige.
      Ja vaatamata kõigele tuli Wolverhampton Premier võitjaks.Kompul oli vist must kahju ja sebis mulle õnne roppu moodi.
      Selline poliitika on ka Baski väikeklubidel. Real Sociedadil on aga nii, et nad lubavad vaid mitte-hispaanlasi meeskonda (baske ja välismaalasi).

Kommentaar

Lõppenud on väsitav ja piinarikas kolmas hooaeg.Nagu tavaks on saanud kõigepealt klubidest.Ise olin taas [glow tcolor=red, fcolor=black, size=45, strength=5]ManU[/glow]treener, sugulane sai \'poolist kinga, kuid võttis uue tiimi ja tiimiks oli [glow tcolor=black, fcolor=white, size=45, strength=5]Newcastle[/glow].Ja alles jäi ka [glow tcolor=red, fcolor=white, size=45, strength=5]Inglismaa[/glow]koondis.Räägiks veitsa Inglise liigast.Võitsin jälle mina oma ManU-ga ning taas oli tihe rebimine Newcastlega.Kõik otsustas viimane voor ning punktid jagunesid vastavalt 85 ja 84.Võite kogunes ManU kontosse 26 ning Magpiedele samuti 26, viike seevastu, aga 7 ManUl ning 6 Newcastlel, kuid kõik otsustasid kaotused.Neid kogunes hooaja jooksul ManUl 5 ja Newcastlel 6.Väravate vahe 91-29=+61 ja Newcastlel 78-55=+23.ManU parimaks väravakütiks osutus Thierry Henry 47 tabamusega, kuid ManU liiga parim kollikütt oli, aga Mido kes sahistas võrku 24 korral.Magpiedel olid need arvud vastavalt Alan Shearer 37 ja Craig Bellamy 21.Parim söödumeister Newcastles oli Alan Shearer, kelle söödust tuli värav 21 korral.ManUl oli see number 29 ja mängijaks Mido.Kõige rohkem MoM tiitleid pälvis ManU-s Alexander Farenrud ja number oli taas 14, nagu ka eelmine hooaeg.Newcastles oli see number aga 25(!) ja mängijaks Alan Shearer.Parim keskmine reiting Newcastes oli mängijal nimega Alan Shearer kellel oli keskmine 8.45 ning ta tegi kaasa 47 mängus.ManU-s oli see number 8.32 ja mängijaks Rio Ferdinand kes tegi kaasa 41 mängus.Kõige rohkem väravaid lõi ühes mängus Thierry Henry 6 ja seda Newcastle vastu.Newcastles lõi kõige rohkem väravaid ühes mängus 4 Alan Shearer, kellel oli see number 4 ning Maccabi Haifa vastu.Noorim mängija oli Newcastle mängudes 15 aastane Adam Robinson ning vanim Paolo Maldini, kes oli 35 aastane.ManU-s olid need näitajad Kieran Tracey 16 aastane ja vanim taas Laurent Blanc, kes oli viimati mängides 39 aastane.Seoses Laurent Blanciga tuleb mulle meelde üks juhtuma CM4-jast.Mängisin ja siis tahtsin Blanci väljakule panna, kuid mees oli Senior Squadist kadunud, otsisin Reservi ning u19 tiimi läbi, kuid Blancist ei olnud jälgegi, kui panin Quick Searchi Laurent Blanc, siis CM sellist mängijat enam ei tunnistanud.Lähme Premiershipi aasta tiitlite juurde.Premiershipi parimaks mängijaks valiti teiste mängijate poolt Thierry Henry, teiseks tulis Newcastle Mikael Silvestre ning kolmas oli Carlo Cudicini Chelseast.Inglise aasta noormängija tiitli pälvis Alexander Farenrud, teiseks tuli Chelsea John Welsh ning kolmandaks Justin Hoyte Arsenalist.Premiershipi mingi select vms oli järgmine:Carlo Cudicini,Gary Neville ja Michael Owen.Inglise aasta treeneriks valiti Portsmouthi Harry Redknapp, teiseks tuli Kevin Keegan, kes juhendas \'borot ning kolmandaks Frank Rijkaard, kelle hoole all mängisid Chelsea staarid.Ja inglise aasta mängijaks tunnistati Aston Villa Darius Vasell, teisele kohale platseerus Newcastle mängija Shay Given, kes läks hooaja keskpaigas Arsenali ning kolmandaks tuli Michael Owen Liverpoolist.Räägiks siis koondise tegemistest ka.Esimene mäng MM-i kvalifikatsiooniturniiril oli Šotimaaga, kellega tuli leppida 1-1 viigiga.Järgmine mäng oli kodus Albaaniaga, mille võitsin 3-0.Kolmas kohtumine oli Bosniaga ning tuli 5-0 võit.Aastal 2005 on koondisel toimunud siis järgmised mängud:Horvaatiaga 0-1(MM Q),Kolumbiaga 3-1(Conf.Cup),Argentiinaga 0-1(Conf.Cup) ja Hiinaga 2-0(Conf. Cup).Eesti klubidest niipalju, et Florast vist kirjutasin, aga Levadia mängis UEFA CUP-i esimeses kvalifikatsiooniringis Birkirkaraga ning võitis kahe mängu kokkuvõttes 4-3.Uefa Cup-i esimeses ringis tuli vastaseks Koper, kes alistati taas 4-3.Teises ringis saadi vastaseks Red Star, kellele kaotati kahe mängu kokkuvõttes 0-5.TVMK mängis UEFA CUP-i kvalifikatsiooniringis Vikingiga ning pääseti edasi 3-2 võiduga.Esimeses ringis tuli vastaseks CSKA Moskva ning kaotati kahe mängu kokkuvõttes 1-3.Ja nüüd lõpetuseks räägiks meeskondade ostudest ning algkoosseisudest.Newcastle tegi ikka väga suure osturalli.Alustan esimesest hooajast, kuna sellest ei ole enne kirjutanud.2002/2003 osteti ainult Djibril Cisse(Auxerre Ŗ6.75M)2003/2004 osteti põhiline osa mehi ja need olid siis Hatem Trabelsi(Free Transfer),Joseph Jobo(Everton Ŗ7.25M),Frank Lampard(Chelsea Ŗ6M),Demetrio Albertini(Free Transfer),Paolo Maldini (Free Transfer),Christian Wörns(Free Transfer),Juanfran(Celta Ŗ2.4M),Shunsuke Nakamura(Reggina Ŗ6M),Valerio di Cesare(Chelsea Ŗ775K) ja Thomas Pinault(Colchester Ŗ220K).2004/2005:Steed Malbranque(Fulham Ŗ7.25M).Mikael Silvestre(ManU Ŗ3.4M),Danny Pugh(Free Transfer) ja Nwankwo Kanu(Free Transfer).ManU vaevles vaesuskriisis ning kedagi ei ostnudJa nüüd lõpetuseks meeskondade põhikoosseisud.ManU-l siis selline:

-----------------------------------Cavallero--------------------------------
        -----------------------Ferdinand------------Vieira-------------------------
        -----------G.Neville--------------------------------A.Cole-----------------
        ----------------------------------Farenrud---------------------------------
        -------------Beckham-----------------------------Richardson------------
        ----------------van Nistelrooij-------Henry----------Mido-----------------

Ning Newcastle algkoosseis:

-----------------------------------Harper-----------------------------------
        --------------------------Wörns-------------Yobo--------------------------
        -------------Trabelsi----------------------------------Silvestre------------
        ----------------------------------Albertini----------------------------------
        ----------------Malbranque-----------------------Robert------------------
        ---------------Bellamy-----------Sherer-------------Cisse----------------

Kommentaar

Jama jälle teemal midagi viga ei näe viimaseid postitusi.CM4 teemaga on alatihti nii

Kommentaar

Metsa ikka ei näe Mis kamm on?

Kommentaar

suurepärane lugu sul roberto carlos.ise cmist ei huvitu aga lahe on lugeda teiste tegemisi seal
              Beckham is da best

Kommentaar

Niipalju siis minu sugulase oskustest CM4-jas...

Kommentaar

Oskab mulle keegi seletada ühte asja?
                  Olen ühte klubi piisavalt juhendanud ja nüüd on tollest villand.Himu oleks nüüd uus mansa upitamiseks võtta.Probleem on aga see et keegi ei tunne mu vastu huvi. Olen usinalt ennast uueks manageriks pakunud kuid kuramused ei tee must välja.
                  Kas probleem võib olla see et mul rahvuseks eestlane?Tulemusi peaks nagu olema(1div tsamp ja premieri tsamp),või on seda vähe?
                  Ärge siis pahandage et ma mingi taibu pole.

Kommentaar

Kas probleem võib olla see et mul rahvuseks eestlane?
                    jah aga nagu orginaal CM4-ga kaasas olnud õpetus kirjutab, kunagi võetakse sind niikuinii manager\'iks Muidugi on olemas ka teised variandid nagu add manager

Kommentaar

Inglismaal võib rolli mängida seegi, et Eesti pole veel EU-liige.

Kommentaar

Mängisin Manuga ja sain suht tihti suhu a noh see pohh pemine mängimis rõõm Langesin meistriliigast välja kuid sain siiski võimaluse jätkata, tänu add managerile

Kommentaar

Krt ei taha kelkida aga Manu ja teiste hiidudega tuleks ma küll 3 aasta sees korra meistriks.Too easy.

Kommentaar

Krt ei taha kelkida aga Manu ja teiste hiidudega tuleks ma küll 3 aasta sees korra meistriks.Too easy.
                            sa nii koba siis ve?

Kommentaar

Nii,peale seda kui võtsin endale Liverpooli ja euroopa koos inglismaaga läbi peksin on minu manageri oskuste vastu huvi ilmutatud,Ljot troonulsa,kasbadaa!
                              Halleluuja!

Kommentaar

Nonii lõppude lõpuks on läbi ka neljas hooaeg.Nagu tavaks on juba saanud räägin algatuseks klubidest.Ise olin nagu alati [glow tcolor=red, fcolor=black, size=45, strength=1]ManU[/glow]treener, sugulane sai Newcastlest kinga ning võttis sihiks [glow tcolor=purple, fcolor=black, size=45, strength=1]West Ham[/glow]esimesest divvarist Premiershipi upitada, aga see tal ei õnnestunud ning sai kinga ja lõpetas üldse mängimise,aga koondiseks jäi ikkagi [glow tcolor=black, fcolor=white, size=45, strength=1]Inglismaa[/glow]Räägiks kõigepealt numbritest.Fännide poolt tunnistati aasta parimaks mängijaks Ruud van Nistelrooij.Suurim väravakütt oli Samuti Ruud van Nistelrooij kelle arvele kanti 62 tabamust.Parimaks söödumeistriks osutus taas Mido, kes andis 31 resultatiivset passi.Kõige rohkem MoM tiitleid pälvis Thierry Henry kellel oli see arv 26.Suurim keskmine reiting oli Thierryl keskmine jäi napilt alla 9.0 ja see oli siis 8.96.Kõige noorem mängija oli ManU värvides Robert Morrison, kes oli mängides alles 14 aastanePäris hea mängu tegi muide.Aga samas kõige vanema mängija tiitel läks jagamisele Fabien Barthezi ning Roy Keane vahel mõlemad olid mängides 35 aastased.Nüüd siis veidi liigast ja teistest karikatest.Liiga võitsin taas väääga väääga napilt, võitja otsustati taas alles viimases voorus.Mängisin võõrsil Aston Villaga, kes jäi kokkuvõttes teiseks.Minule piisas viigist, aga Villal oli vaja võita.Läksin 27. minutil Richardsoni trahvilöögist juhtima 1-0,43. minutil tegi Henry 2-0, 45. minutil tegi 2-1 Allbäck.Tundus, et Aston Villa on inglise liigat, kuid ma ei tea miks, aga veidi enne lõppu otsustasin juurde tuua ühe keskkaitsja, ma ei tea miks, kuid see tasus ära.Sisse tõin nimelt Wes Browni.Käis juba viimane kolmas lisaminut, kui sain nurgalöögi peaaegu kõik mehed olid kastis väljaarvatud Richardson ja Cavallero, Henry tsenderdas ning WES BROWN lööb väravaaaaaaaaaaaaa kolmandal lisaminutil lööb vahetusmees viigivärava ning ManU võib juubeldada, oleme kolmandat aastat liiga võitja ja teist aastat Villa ees.MoM-iks tunnistatigi Wes Brown.Siis järgmiseks võtame Meistrite Liiga.Esimeses faasis sattusin ühte gruppi Lyoni, Rangersi ja Barcelonaga.Esimene mäng vöörsil Lyoniga tuli võit 2-0, teine mäng kodus Rangersiga, võit 4-0, kolmas ja üks tähtsamaid mänge Barcaga vöörsil ning saavutasin väga väärtusliku 1-0 võidu.Järgmine mäng kodus Barcaga kaotus 1-2 järgmine mäng tuli pidada Lyoniga kodus 1-1 viik, mis tagas edasipääsu.Viimases mängus Rangersiga vöörsil andsin noortele mänguaega ning tuli kaotus 0-3(polnudki nii hull, kui kartsin)Nii edasi teine ring vastaseks sain Chelsea.Kahe mängu kokkuvõttes võitsin 3-1.Järgmine vastane oli Juventus kahe mängu kokkuvõttes jäi seis 2-2, kuid pääsesin edasi tänu vöörsil löödud kahele väravale ning siis kaks mängu Newcastlega.Kokkuvõttes jäin peale 6-1.Ning siis see kauaoodatud finaal Aston Villaga, tuli võit kõigest 1-0 ning värava autoriks seesama Wes Brown ja seda taas üleajal.Mäng toimus Milanis Guiseppe Meazza staadionil.Super Cupi võitsin Bayerni vastu 2-0.Community Shieldis võidutsesin mängus Newcastle vastu seis 2-1.Edasi League Cup.Kolmandas ringis vastaseks Rotherdam ja võit 4-0, neljandas ringis vastaseks Portsmouth mäng 2-2 edasi vöörsil löödud värava reegliga, nii edasi veerandfinaal mäng Watfordiga võit 1-0, edasi poolfinaalis mäng Evertoniga võit 5-1 ja finaal taas Aston Villaga võit 3-1.Ja siis veel FA Cup kolmandas ringis vastane Frickley Athletic ja võit 2-0,neljas ring Crystal Palace võit 2-0, viies ring Blackburniga võit 6-1, kuues ring Arsenaliga seis 2-1, poolfinaal Chelseaga, võit 1-0 ja finaal jälle Aston Villaga kuid siis juba kindlam 4-1 võit.Hmm mis siis veel, ahjaa Inglise koondise tegemistest kah veidike.2006 oli siis World Cupi aasta, aga aastal 2005 kvalifitseerusin sinna kus mängisin ühes alagrupis Albaania,Bosna,Horvaatia ning Šotimaaga.grupi võitsin ning siis tuli valmistuma hakata World Cupiks.Seal sattusin ühte gruppi Argentiina, Brasiilia ja Taaniga sealt pääsesin edasi teise ringi kus mängisin Saksamaaga ning võitsin 2-0 edasi tuli vastaseks Horvaatia kes juba kvalifikatsiooniturniiril kaks korda alistatud ning nüüd alistasin Horvaatia siis 2-0 poolfinaalis tuli vastu võtta Prantsusmaa, kelle suutsin seljatada 2-0 Michael Oweni väravatest ning finaal Hollandiga, sealt tuli võite penaltites.Eesti klubidel eriti hästi ei läinud, keegi esimesest ringist edasi ei jõudnud...Ostnud ei ole kedagi kuna piinavad ikka veel need nõmedad finantsraskused ja seoses sellega on ka koosseis sama.Igatahes olen juba ka veidi suutnud mängida järgmist hooaega ning kohe pöördun taas CM-i lainele igatahes Peace

Kommentaar

Working...
                                X