Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pro Evolution Soccer ehk PES.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Hogweed Vaata postitust
    Ma Become a Legendis pole hooaeja keskel klubis varusse pääsenud ja ei viitsi west hami eest mängida ka, aga koondises olen põhi
    Mis koondis?
    You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

kellegil veel patchide installimisega probleeme? mul ei lase üldse patchi installida.

Kommentaar

Algselt postitas Sunderland Vaata postitust
        kellegil veel patchide installimisega probleeme? mul ei lase üldse patchi installida.
        Sul mõnda suurt vend/sugulast/sõpra pole kes sind aitaks?

Kommentaar

nop... kui ma installima hakkan, on kõik korras, aga seal kus peab panema edasi vms, sealt ei lähe edasi. Arvuti viga ei saa olla, kuna mul on küllalt võimas arvuti. Kas on patchide viga vms.

Kommentaar

Algselt postitas Sunderland Vaata postitust
            nop... kui ma installima hakkan, on kõik korras, aga seal kus peab panema edasi vms, sealt ei lähe edasi. Arvuti viga ei saa olla, kuna mul on küllalt võimas arvuti. Kas on patchide viga vms.
            Siuke asi on olemas nagu www.google.ee pane oma probleem sinna ja hakkad otsima.

Kommentaar

Kas keegi oskab anda patchi mis klubide ja mängijate nimed õigeks muudab?? olen otsinud aga siiani pole õnnestunud leida

Kommentaar

soovitan uurida lehelt pes.pri.ee seal on täpselt igast patchide kohta ja muid huvitavaid asju.

Kommentaar

Kui te mängite Become a Legendis, siis mis on parim reiting teile mängu eest, mis olete saanud? Ma üle 8,5 ei saanud, kui mängsin seda Legendi asja talvel.

Kommentaar

Krt, klubidele sain nimed õigeks, aga mängijate nimed ikka valed :S

Kommentaar

kas sul pes 2009 ikka?

Kommentaar

Algselt postitas MartinS18 Vaata postitust
                        kas sul pes 2009 ikka?
                        jh, nüüd asi korras

Kommentaar

ikka jh, nüüd sain asja korda. Kas keegi teab mis nuppude kombinatsiooniga söötu küsida.

Kommentaar

oleneb nuppude paigutusest aga C vist . seal õpetused olemas ju!

Kommentaar

Algselt postitas P!NK Vaata postitust
                              Mis koondis?
                              inglise koondis, põhitegija seal, mm-i suurim väravakütt ja muud. klubis hooaja lõpuks 0 mängu ei viitsi selle traininguga jamada.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                                Kui te mängite Become a Legendis, siis mis on parim reiting teile mängu eest, mis olete saanud? Ma üle 8,5 ei saanud, kui mängsin seda Legendi asja talvel.
                                9,5 on minu maxx(Top Player)
                                Algselt postitas Hogweed Vaata postitust
                                inglise koondis, põhitegija seal, mm-i suurim väravakütt ja muud. klubis hooaja lõpuks 0 mängu ei viitsi selle traininguga jamada.
                                Kapten?
                                Ja kuidas sa koondisisse said ???

Kommentaar

Working...
                                X