Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pro Evolution Soccer ehk PES.
Collapse
X
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustPatchi peale panekul jääbvad savegamed alles ikka?
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustPatchi peale panekul jääbvad savegamed alles ikka?
Kommentaar
-
Algselt postitas Heku Vaata postitust
btw ma teen ML'i kaYou need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustMingit videot sellest anda sul ple ve?
btw ma teen ML'i ka
Et jah... lihtsalt muuda PES'i reaalsemaks. Paha see kindlasti ei tee kui peale paned.
Ahjaa..näed leidsin ühe video youtubest 4.0 patchi kohta
Aga ML'ist niipalju, et ise teen hetkel Torino FC'ga.
Top Player, Very Hard, 10min. Liigas olen keskel kuskil. Vastasteks on EPL'i klubid ja Genoa kah. Enamus mehi meeskonnas on väga haledad ja väsivad ning saavad kergesti vigastada. Alles täiendasin enda meeskonda 2 veteraniga kes olid "no contracti" all ja 3 noorega.
Muidugi oleks lihtne mängida mingi kõvema meeskonnaga aga siis on juba liiga ja cup i võidud praktiliselt kindlad.
Aga no tegelikult viimaselajal ei ole jõudnud ja viitsimist väga palju mängida kah... päevas max 1-2 mängu kui üldse jõuan mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustKas kellegil on ka nii olnud, et mängid hooaja ära aga üheski mängus ei saa platsile?You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustKui sa kogu aeg skip match paned siis on juu very nice
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustEI tee ma mingeid skip matche, kõik mängud olen ikka ise mänginud. Lihtsalt treenguid aint mängida on suht igav.
Kommentaar
-
Algselt postitas gerpux Vaata postitustKui demo on tööle läinud PES2009-l, kas siis orikas läheb ka tööle ??You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar