Algselt postitas P!NK
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pro Evolution Soccer ehk PES.
Collapse
X
-
Algselt postitas barackobama Vaata postitustKutsutakse ju, kui sul on Eesti või mingi muu väiksem riik siis ta alguses kohe ütleb, et sellel pole rahvusmeeskonda olemas. Aga kui sul mingi riik on mis PES-is olemas on siis kutsutakse rahvusmeeskonda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nugisemees Vaata postitustLol, ta mõtles ikka seda ma arvan, et kuidas ta nulli klubimängu pealt koondisse sai.. eriti inglismaa koondisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustPakumised on klubidelt nagu:
chelsea
ManU
Barca-Pakub kõige rohkem raha
Milan
Real
Nohh pakuge kuhu ma minema peaks
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustKas keegi oskab mängu sisse tuua nägusi?You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustKas keegi oskab mängu sisse tuua nägusi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustMa ei saa aru kas aint mul või on kellegil veel, et mees ei tribla?? ta peaks ju triblama Q või Z nuppe vajutades aga mul ei tee midagi :S
*
Ps.Kuidas teistel Become A Legend'iga läheb?You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustOleneb mis nuppud sull pandud on?
*
Ps.Kuidas teistel Become A Legend'iga läheb?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustAlustasin Bremeni eest mängimist. Nupud on mul kõik samad aint olen muutnud söötmist(S), sprinti(R), söödu küsimist(E)... Z ja Q on nii nagu algselt olid aga nendega ei tee mees midagi
Esimestel aastatel pole mõttet jhYou need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar