Mul sai esimene aasta saksamaa klubis Werdeni Bremen läbi ja lõin klubi eest 14 mängus 10 väravat(ülejäänud mängud skippisin, kuna mängisin regulariga ja see oli väga kerge). Regulariga mängisin seepärast, et algul ei saand ma top playeri ega profesionaaliga pingilegi. Nüüd vahetasin muidugi top playeri peale ja sinna ta ka jääb. Kuna muid normaalseid pakkumisi ei tulnud, siis jäin Bremenisse edasi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pro Evolution Soccer ehk PES.
Collapse
X
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustKas keegi teab, mis juhtus saidiga pes.pri.ee ??
siitkaudu saab sees olla ja foorumeid valida, aga sisse logida ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas rauninho Vaata postitustMingi maun hackis ära. Peame veel teistea adminitega nõu pidama, et mis saab.
siitkaudu saab sees olla ja foorumeid valida, aga sisse logida ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas Hogweed Vaata postitustlol mingi vend kirjutas sinna: Tra miks te mind ei kuulanud ! vms
Too vend on muidugi kuskil puhkamas, mingi liivarannad männipuud, tekiilaga kokteil teises käes. Nii me jäämegi foorumist ilma.
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustMul nimelt selline probleem, et kui tahan Master Leaguet teha PES 2008-s, siis panen sealt new game(või oli data) siis jääbki laadima seda, et Pes 2008 märk all vasakus nurgas. Ja laeb-laeb...
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustUP, keegi aidata oskab ?
Ma tegin uue venna hetkel Wigan AthleticYou need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustAga vot pes2008 pole just minu teema.
Ma tegin uue venna hetkel Wigan Athletic
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustEi.Sa oled asjast väga valesti aru saanud
Kuidas läheb muidu?mis klubi?palju teenid?
Kommentaar
-
Algselt postitas rauninho Vaata postitustJah, ta oli ühe teise adminiga kirjavahetuse pidanud.
Too vend on muidugi kuskil puhkamas, mingi liivarannad männipuud, tekiilaga kokteil teises käes. Nii me jäämegi foorumist ilma.
Kommentaar
-
Alustasin BaL'i mõned päevad tagasi uuesti.
Olen kah Wiganis : D Esimene hooaeg sai läbi just. Top Player ikka peal...
Algul ei saanud kuidagi treeningutest edasi. Põhisse sain hakkasin lammutama ... hooaja lõppedes oli mul kirjas 20 väravat ja 10 assisti. MOM olin üle 20 korra midagi... kõige nõmedam on see, et ükski korralikum klubi ei tahtnud osta mind... igast Stoke'id ja Chievo Veronad pakkusid aint midagi. Jäin Wiganisse... ehk veab uue hooaja poolepeal kui on negod. Tahaks kõvemasse klubisse ikka
EDIT: pes'i foorum on jah üleval nüüd. finally... Frealporter häkkis ära naljaviluks jah vahepeal siin
Kommentaar
-
Algselt postitas Heku Vaata postitustAlustasin BaL'i mõned päevad tagasi uuesti.
Olen kah Wiganis : D Esimene hooaeg sai läbi just. Top Player ikka peal...
Algul ei saanud kuidagi treeningutest edasi. Põhisse sain hakkasin lammutama ... hooaja lõppedes oli mul kirjas 20 väravat ja 10 assisti. MOM olin üle 20 korra midagi... kõige nõmedam on see, et ükski korralikum klubi ei tahtnud osta mind... igast Stoke'id ja Chievo Veronad pakkusid aint midagi. Jäin Wiganisse... ehk veab uue hooaja poolepeal kui on negod. Tahaks kõvemasse klubisse ikka
EDIT: pes'i foorum on jah üleval nüüd. finally... Frealporter häkkis ära naljaviluks jah vahepeal siin
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitusträäkige nüüd kuidas uusi butsasi lisada pes2009'sse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar