Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pro Evolution Soccer ehk PES.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mul sai esimene aasta saksamaa klubis Werdeni Bremen läbi ja lõin klubi eest 14 mängus 10 väravat(ülejäänud mängud skippisin, kuna mängisin regulariga ja see oli väga kerge). Regulariga mängisin seepärast, et algul ei saand ma top playeri ega profesionaaliga pingilegi. Nüüd vahetasin muidugi top playeri peale ja sinna ta ka jääb. Kuna muid normaalseid pakkumisi ei tulnud, siis jäin Bremenisse edasi.

Kommentaar

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
      Kas keegi teab, mis juhtus saidiga pes.pri.ee ??
      Mingi maun hackis ära. Peame veel teistea adminitega nõu pidama, et mis saab.

siitkaudu saab sees olla ja foorumeid valida, aga sisse logida ei saa

Kommentaar

Mul nimelt selline probleem, et kui tahan Master Leaguet teha PES 2008-s, siis panen sealt new game(või oli data) siis jääbki laadima seda, et Pes 2008 märk all vasakus nurgas. Ja laeb-laeb...

Kommentaar

Algselt postitas rauninho Vaata postitust
          Mingi maun hackis ära. Peame veel teistea adminitega nõu pidama, et mis saab.

siitkaudu saab sees olla ja foorumeid valida, aga sisse logida ei saa
          lol mingi vend kirjutas sinna: Tra miks te mind ei kuulanud ! vms

Kommentaar

Algselt postitas Hogweed Vaata postitust
            lol mingi vend kirjutas sinna: Tra miks te mind ei kuulanud ! vms
            Jah, ta oli ühe teise adminiga kirjavahetuse pidanud.
            Too vend on muidugi kuskil puhkamas, mingi liivarannad männipuud, tekiilaga kokteil teises käes. Nii me jäämegi foorumist ilma.

Kommentaar

Mul nimelt selline probleem, et kui tahan Master Leaguet teha PES 2008-s, siis panen sealt new game(või oli data) siis jääbki laadima seda, et Pes 2008 märk all vasakus nurgas. Ja laeb-laeb...
              UP, keegi aidata oskab ?

Kommentaar

UP, keegi aidata oskab ?
                Aga vot pes2008 pole just minu teema.

Ma tegin uue venna hetkel Wigan Athletic
                You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas P!NK Vaata postitust
                  Aga vot pes2008 pole just minu teema.

Ma tegin uue venna hetkel Wigan Athletic
                  Tegin ka uue venna ja hetkel Sunderlandis.

Kommentaar

Algselt postitas P!NK Vaata postitust
                    Ei.Sa oled asjast väga valesti aru saanud

Kuidas läheb muidu?mis klubi?palju teenid?
                    Real Madrid, mingi 2,7K kui õigesti mäletan

Kommentaar

Algselt postitas rauninho Vaata postitust
                      Jah, ta oli ühe teise adminiga kirjavahetuse pidanud.
                      Too vend on muidugi kuskil puhkamas, mingi liivarannad männipuud, tekiilaga kokteil teises käes. Nii me jäämegi foorumist ilma.
                      kuidas siis nüüd see leht töötab ??

Kommentaar

Alustasin BaL'i mõned päevad tagasi uuesti.

Olen kah Wiganis : D Esimene hooaeg sai läbi just. Top Player ikka peal...

Algul ei saanud kuidagi treeningutest edasi. Põhisse sain hakkasin lammutama ... hooaja lõppedes oli mul kirjas 20 väravat ja 10 assisti. MOM olin üle 20 korra midagi... kõige nõmedam on see, et ükski korralikum klubi ei tahtnud osta mind... igast Stoke'id ja Chievo Veronad pakkusid aint midagi. Jäin Wiganisse... ehk veab uue hooaja poolepeal kui on negod. Tahaks kõvemasse klubisse ikka

EDIT: pes'i foorum on jah üleval nüüd. finally... Frealporter häkkis ära naljaviluks jah vahepeal siin
                        PES.PLANET

Kommentaar

Algselt postitas Heku Vaata postitust
                          Alustasin BaL'i mõned päevad tagasi uuesti.

Olen kah Wiganis : D Esimene hooaeg sai läbi just. Top Player ikka peal...

Algul ei saanud kuidagi treeningutest edasi. Põhisse sain hakkasin lammutama ... hooaja lõppedes oli mul kirjas 20 väravat ja 10 assisti. MOM olin üle 20 korra midagi... kõige nõmedam on see, et ükski korralikum klubi ei tahtnud osta mind... igast Stoke'id ja Chievo Veronad pakkusid aint midagi. Jäin Wiganisse... ehk veab uue hooaja poolepeal kui on negod. Tahaks kõvemasse klubisse ikka

EDIT: pes'i foorum on jah üleval nüüd. finally... Frealporter häkkis ära naljaviluks jah vahepeal siin
                          Tere Hector

Kommentaar

Foorum korras nüüd!

Soovijaga sai vähe räägitud mehejuttu.

Kommentaar

rääkige nüüd kuidas uusi butsasi lisada pes2009'sse?
                              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                                rääkige nüüd kuidas uusi butsasi lisada pes2009'sse?
                                Lähed mängu kitserveri kausta ja sealt võtad lahti img kausta. Sealt avad omakorda c06.img kausta ja gopyd sinna putsad mida tahad. Ennem oleks soovitatav muidugi sellest kaustast koopi teha.

Kommentaar

Working...
                                X