Keegi teab kust saaks korraliku patchi koos liigade õigte klubide nimedega.logodega jms
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pro Evolution Soccer ehk PES.
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustei ole kunagi mänginud, et näinud seda, aga olen kuulnud, et see pidi olema ehtsamast ehtsam. Kas mängijad (krissu) teesklevad ka seal? Kas kohtunikud eksivad?
Kommentaar
-
Algselt postitas c.ronaldo123 Vaata postitustMacheser United
Roda
AC Milan
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMa ei tea, joonekohtunikud teevad küll nalja. Pole veel 09's tähele pannud, aga 08's ei vilistanud kohtunikud käega mängu.
Ise sain '09 alles kätte ja pole jõudnud korralikult süveneda. Kuid esmapilgul paistis, et meeste käsitlemine oli parem, kui '08. Pall liikus loogilisemalt, samuti ei kippunud vv erilisi trikke arusaamatuid trikke tegema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustEi vilistanud ka varasemates verisoonides. Samuti oli peaaegu, et ilmvõimatu väravavahile kaarti hankida.
Ise sain '09 alles kätte ja pole jõudnud korralikult süveneda. Kuid esmapilgul paistis, et meeste käsitlemine oli parem, kui '08. Pall liikus loogilisemalt, samuti ei kippunud vv erilisi trikke arusaamatuid trikke tegema.Aga seoses väravavavahtidega, siis kui vastane söödab vv'le palli tagasi, siis nad hakkavad vahest trikitama ning korduvalt olen lihtsalt palli kiiprilt ära niitnud ja väravasse löönud..
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Romanov Vaata postitustSee on lahe, et vv-le tagasi söötes võib vv pikka lööki tehes pallile halvasti pihta saada, mul ühekorra tegi Reina ikka korraliku koogiFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustjärgmine kord ära mängi kui selline pohmakas onFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar