Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pro Evolution Soccer ehk PES.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Keegi teab kust saaks korraliku patchi koos liigade õigte klubide nimedega.logodega jms
    Macheser United
    Roda
    AC Milan

Kommentaar

Fan of Manchester United and FC Barcelona.

Kommentaar

Ongi noh, Kasper, ära nuta. Patch tõmbama ja asi korras.
        slimm.ee

Kommentaar

ei ole kunagi mänginud, et näinud seda, aga olen kuulnud, et see pidi olema ehtsamast ehtsam. Kas mängijad (krissu) teesklevad ka seal? Kas kohtunikud eksivad?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            ei ole kunagi mänginud, et näinud seda, aga olen kuulnud, et see pidi olema ehtsamast ehtsam. Kas mängijad (krissu) teesklevad ka seal? Kas kohtunikud eksivad?
            kohtunikud väga ei eksi, krissu teeskleb ikka mõnuga vahepeal

Kommentaar

Ma ei tea, joonekohtunikud teevad küll nalja. Pole veel 09's tähele pannud, aga 08's ei vilistanud kohtunikud käega mängu.
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Mul ei leia üles.
                Last edited by Pontsik; 01.12.08, 12:27. Põhjus: s
                Macheser United
                Roda
                AC Milan

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                  Ma ei tea, joonekohtunikud teevad küll nalja. Pole veel 09's tähele pannud, aga 08's ei vilistanud kohtunikud käega mängu.
                  Ei vilistanud ka varasemates verisoonides. Samuti oli peaaegu, et ilmvõimatu väravavahile kaarti hankida.
                  Ise sain '09 alles kätte ja pole jõudnud korralikult süveneda. Kuid esmapilgul paistis, et meeste käsitlemine oli parem, kui '08. Pall liikus loogilisemalt, samuti ei kippunud vv erilisi trikke arusaamatuid trikke tegema.

Kommentaar

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
                    Ei vilistanud ka varasemates verisoonides. Samuti oli peaaegu, et ilmvõimatu väravavahile kaarti hankida.
                    Ise sain '09 alles kätte ja pole jõudnud korralikult süveneda. Kuid esmapilgul paistis, et meeste käsitlemine oli parem, kui '08. Pall liikus loogilisemalt, samuti ei kippunud vv erilisi trikke arusaamatuid trikke tegema.
                    Mul endal vast ka 09 nädalakese jagu olnud ja mäng on küll loogilisem, kuid see pealelöömine on veidike haige, et kõik mehed nagu nii lampjalad ka ei ole, et mõne meetri pealt ainult mööda löövad. Ja kiiprid teevad kolepalju tõrjeid ka. Aga seoses väravavavahtidega, siis kui vastane söödab vv'le palli tagasi, siis nad hakkavad vahest trikitama ning korduvalt olen lihtsalt palli kiiprilt ära niitnud ja väravasse löönud..
                    Algselt postitas taku*

Kommentaar

See on lahe, et vv-le tagasi söötes võib vv pikka lööki tehes pallile halvasti pihta saada, mul ühekorra tegi Reina ikka korraliku koogi

Kommentaar

Algselt postitas Romanov Vaata postitust
                        See on lahe, et vv-le tagasi söötes võib vv pikka lööki tehes pallile halvasti pihta saada, mul ühekorra tegi Reina ikka korraliku koogi
                        Mu kõige esimeses mängus tegi Iker ka sellist trikki, et lõi pallist pmt mööda ja mänguvahend veeres väravasse.
                        Algselt postitas taku*

Kommentaar

Samas, mulle tundub, et mehed mängiksid jääl

Kommentaar

Üle ääre söödu ajal tõin tassi kohvi .
                            Algselt postitas Maekas
                            Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

järgmine kord ära mängi kui selline pohmakas on

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                                järgmine kord ära mängi kui selline pohmakas on
                                Ei-ei, vale loogika. Õige oleks: järgmine ära joo, kui järgmisel päeval mängida tahad.
                                Algselt postitas taku*

Kommentaar

Working...
                                X