Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Ei aita see ka...
    Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Kuidas muuta ära selline kummaline asi: nimelt peale igat päeva muutub rahaühik alati thai bhatiks, ja autosave every dayks? mitte ei mõista...

Kommentaar

Algselt postitas Michael1

Kuidas muuta ära selline kummaline asi: nimelt peale igat päeva muutub rahaühik alati thai bhatiks, ja autosave every dayks? mitte ei mõista...

Eriti on muidugi probleemiks see, et autosave on everyday
        On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
        I don’t care what you think of me!
        Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Ega jah, närvidele hakkab :P

Kommentaar

samas on sellest autosave/ist kasu ka,korra just l2petas salvestamise kui elekter 2ra kadus,muidu oleks p2ris palju kaduma l2inud
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Michael1

Kui ära muutsid, kas \"Confirm\" vajutasid?

Kommentaar

Jah, ikka vajutasin, , aga nagu mõista, see ei aita. Mäng vist maha lasta ja reinstallida...?

Kommentaar

Kolmas hooaeg Hispaania La Ligat selja taga ja üllatusi kui palju. Suurima neist pakkus liigas Atletico Madrid, kes kõigile meile peavalu valmistas ning hooaja lõppedes oli La Liga eesotsas ning neljapunktine edu Real Madridi ees tagas neile kümnenda liigavõidu. Nagu juba eelnevalt mainitud, mina Real Madridiga teine, kokku 82 punkti, kolmas Barcelona 80 punkti ja neljas Betis 72 punkti.

Liigast vajusid välja Recreativo, Albacete ja Ciudad Murcia. Liiga suurimaks väravakütiks kerkis Real Madridis Raul, kelle superhooaega jäi kroonima 29 väravat liigas. Suurima võidu näiteks sai Barcelona Osasuna üle koguni 11:0.

Spanish Cupi finaalis võitsin Realiga Betisi 4:1. Super Cupi võit kuulus Barcelonale.

Meistrite Liigas kulgesin koos Barcelonaga kenasti finaalini välja, kuid seal ebaõnnestusin ning 3:1 võit Barcale.

Tähtsaimad ostud 3. hooajal:
                  Theo Walcott Southampton -> Real Madrid £5M
                  Micah Richards Man. City -> Real Madrid £2,5M
                  Philipp Lahm FC Bayern -> Real Madrid £17,5M
                  Godwin Antwy Liverpool -> Real Madrid £5,75M
                  Anders D\'Alessandro Wolfsburg -> Betis £9M
                  Ricardo Quaresma Porto -> Betis £8,25M
                  John Heitinga Ajax -> Betis £7M
                  Jonathan Zebina FC Bayern -> Barcelona £8M
                  Gladstone Inter -> Barcelona £10m
                  Robin van Persie Arsenal -> Barcelona £18,75M

Tähtsaimad müügid 3. hooajal:
                  Ivan Helguera Real Madrid -> Sevilla £2,5M
                  Denilson Betis -> Espanyol £2,9M
                  Dani Betis -> Mallorca £2,6M
                  Cacau Betis -> Wolfsburg £3,1M
                  Ludovic Giuly Betis -> Rennes bos
                  Patrice Evra Barcelona -> Roma £7,5M
                  Giovanni van Bronckhorst Barcelona -> Aston Villa £1,7M

Neljas hooaeg ka juba läbi, kohevarsti tuleb ülevaade.

Kommentaar

Nagu eelnevalt õeldud, neljas hooaeg läbi ja seda taaskord Barcelona taktikepi all. Liiga algas minu jaoks korralikult, Barca ja Betis olid tiba kehvemad. Aga mida aeg edasi, seda paremaks muutusid nemad ja kehvemaks mina. Tooks ära ka humanclubide omavahelised mängud:

Real Madrid - Betis 2:5
                    Betis - Real Madrid 5:0
                    Barcelona - Real Madrid 2:1
                    Real Madrid - Barcelona 3:1
                    Barcelona - Betis 2:1
                    Betis - Barcelona 3:0

Kahe mängu puhul, mis Betisi vastu oli, te ei taha teada mida ma peale lõpuvilet tegin

Aga kokkuvõttes liigavõitja Barcelona 95p, teine koht Real Madrid 92p, kolmas Betis 80p. Väljalangejad sedakorda Osasuna, Getafe, Ferrol. Liiga suurima väravaküti tiitel kuulus Samuel Eto\'ole, kes oli täpne nagu eelmisel hooajal Raulgi 29 korral.

Spanish Cupi võitsin taaskord mina Realiga, finaalis alistasin penaltites Valencia. Valencial skooris vaid Levan Kobiashvili, minul eksis Raul.

Meistrite Liigas läks Hispaania klubidel sedakorda suhteliselt kehvasti. Nagu juba tavaks saanud, kulgesime koos Barcelonaga kuni poolfinaalini. Seal saime vastasteks mina Juventuse ja Barca loositi kokku Arsenaliga. Esimese mängu suutsin kümnekesi 2:0 kaotusseisust 3:3 vöörsil viigistada, Barca kaotas vöörsil 4:3. Koduväljakul Barcelona väravat lüüa ei suutnud ja Arsenal oli finaalis. Esimene tagasilöök koduväljakul toimunud mängus tuli 24. minutil, kui keskkaitsja Micah Richards punase kaardi tõttu eemaldati. Edasi jätkasid keskkaitsjatena Vieira ja Woodgate. 38. minutil läksin Wayne Rooney väravast juhtima ja kõik oli kena. Koml minutit hiljem Zlatan viigistas ning ka siis oli veel kõik kena. Kõik oli kena kuni 92. minutini, mil David Trezeguet Ibrahimovici söödust palli võrku saatis. 2 minutit oli lõpuni, lükkasin kõik mehed ette nagu ikka, aga kohtunik suvatses peale lahtimängu kohtumise ära lõpetada. Igatahes, ebaõnnestunud CLi hooaeg. Finaalis võitis Arsenal Juventust 3:2

Tähtsaimad ostud 4. hooajal:
                    Wayne Rooney Man. Utd. -> Real Madrid £50M
                    Jose Manuel Martinez Lopez Ferrol -> Real Madrid £3M
                    Nigel de Jong Juventus -> Betis £15M
                    Hatem Ben Arfa Lyon -> Betis £12M
                    Alex PSV -> Betis £6M
                    Michael Owen Newcastle -> Betis bos
                    Nikola Zigic Red Star -> Barcelona £8,5M
                    Paulo Ferreira Chelsea -> Barcelona £15M
                    Aythami Liverpool -> Barcelona £6M

Tähtsaimad müügid 4. hooajal:
                    Antonio Cassano Real Madrid -> Inter £20M
                    Freddy Adu Betis -> Juventus £4,3M
                    Melli Betis -> Valencia £2,1M
                    Javier Saviola Barcelona -> Benfica £6,75M

Viienda hooaega alustada pole veel jõudnud.

Kommentaar

Sain ka mina oma esimese hooajaga LÕPUKS ühelepoole:

Juuli algas nagu tavaliselt - Transfer Marketil. Ostudeks olid: Lukas Podolski (Köln, 14m), Tomas Sivok (Praha Sparta, 2,5m), Craig Gordon (Hearts, 650k) ja eelnevalt juba kokkulepitud Jon Obi Mikel (Lyn, 4m). Samuti hankisin omale Freddy Guarini mängijaõigused, kelle transfer on aga aastajase viivitusega, seoses tema laenulepinguga teises klubis. Lahkujateks olid aga Quinton Fortune ja Lee Tommy. Jaanuaris lisandus siia aga kolm nime seoses finantsprobleemidega () ning väikeste sisetülidega. Nii et lahkujad jaanuaris: Tim Howard (Benfica, 2m), Cristiano Ronaldo (Chelsea, 35m), Alan Smith (Arsenal, 5.75m). Napilt oleks lahkunud Arsenali ka Wayne Rooney, aga ma mõtlesin õigel ajal ümber. Aga liigas ja muust värgist siis:

Hooaeg algas võitudega, vahepeal olid mõned tõusud-mõõnad, aga enamus ajast püsisin siiski kindlalt, umbes kuue punkti kaugusel, Chelseast ja ootasin, millal nad eksivad. Hooaja lõpus nende hoog veidike raugeski ning lõpuks edestasin neid kahe punktiga.

FA Cupi võitsin samuti ära, kus finaalis alistasin Newcastle\'i. Champions League\'is kukkusin aga veerandfinaalis välja, kus ma jäin alla Chelseale võõrsil löödud väravatega.

Kommentaar

Alustasin Swanseaga, läks väga hästi, juhtisin League One\'i esimestel mängudel. Siis tuli langus, kuid hooaja lõpuks võitlesin välja viienda koha. Play-offides mängisin aga väga hästi ja finaalis tuli 4:3 võit Doncasteri üle. Championshipis on mängitud 9 mängu, hetke saldos on 0 võitu ja 0 viiki. Kaotustest ärme räägi. Liiga karikas olen kaks vastast võitnud.
                        Võistkonnaga on liitunud Klavan, Chris Baird, Adam Green, David Wheater, Graig Baxter, Andy Smith, Ivica Mornar ja veel mõni tüüp, kes hetkel meelde ei tule, lisaks ka nooremaid staare. Olen üritanud vahetada taktikaid, aga mitte miski ei tööta, Sunderlandilt sain 7:1 ja Fulhamilt 5:0, on olnud ka nappe, neist üks viimase minuti kaotus. Üritan midagi ikka ette võtta ja püsima jääda.

Kommentaar

Üks soovitus: ärge mitte kunagi praise\'iga mängijat, kui seda teete läheb kõik perse! Inglismaa nationwide conference north meeskond Barrow on minu tiiva all ja peale seda kui olime liiga liidriks tõusnud otsustasin kõige suuremat väravakütti ja tema sidekicki kiita - viimasest kümnest mängust olen nüüd võitnud ühe ja promotsioon libiseb vaikselt käest

Kommentaar

Ma ei praisi kunagi mängijaid, sest pärast seda ei ole nad enam mängumehed kahjuks.
                            How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Ise tegin seda Trundle\'iga, pärast mida too enam ei skoorinud. Hooaja lõpus sai õnneks jälle hoo üles ja tänu temale üldse saingi Championshipi.

Kommentaar

Musi teile vol2!

Kommentaar

Working...
                                X