Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Algselt postitas Roosaelevant

Ma ei praisi kunagi mängijaid, sest pärast seda ei ole nad enam mängumehed kahjuks.
    Mulle tundub, et peab valima, keda kiita. Kui on professionaalse suhtumisega ja oled nendega nö. ühel lainel (agrees with his manager\'s comments jne.), siis lasevad edasi nagu mürakarud. Lisaks, õigeid mehi kiites tõuseb ka teiste moraal. Mulle tundub.
    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
    The Special One

Kommentaar

Super-duper Conference Southi klubi Carshalton on minu juhtimisel tõusmas Premieri.

Aega ei läinudki väga kaua.

Esimesel hooajal tõusime läbi play-offi Conference\'i. Teisel hooajal saime seal koha tabeli keskel. Kolmandal hooajal tõusime League Two\'sse, neljandal League One\'i, viiendal Championshipi ja nüüd kuuendal hooajal on tee lahti tippseltskonda.

Ahjaa, vist alati olen edasi saanud teise või kolmandana, liiga parimana vist aint korra - vist.

Igal hooajal, ka Conference Southis, oleme olnud relegation favorites.

Stata suurus on 8000 (nendest istepinke on 240), hooaja esimesel mängul on pealtvaatajaid tavaliselt umbes 200. Hooaja lõpuks on nati rohkem. Nüüd, Championshipis, on stata täis, kuid suurendada ei saa, sest raha pole.

Korra oleme parndanud treeningtingimusi, mis on nüüd Average.

Kuigi Premis oleme peksupoisid, on sealt saadav telelekannete 12 miljonit (on vist nii palju?) väga vajalik raha. Seega tuleb tõusta, muidu vegerteeriks veidi Champioshipis.

Meeskonna kalleim ost on 650 000 naela Paul Pignot, kes küll väljakule ei saa, seega suht raisatud raha. Mis teha, kuigi suudab mängida kõiki kaitsekohti. Mõnikord läheb vaja.

Kalleim müük oli 1,9 miljonit naela Aziz Corr Nyangi eest, suuruselt teise (1,3 m) sain soomlase Marko Huttu ees, kelle ostsin kaks hooaega varem 4000 naela eest.

Vot siis nii, pikemalt pole midagi öelda - karikasarjades olen esinenud uskumatult sitasti, ei teagi miks, kuid esimene mngitud ring jääb suht alati viimaseks.

Eks annan arengutest teada. Kui viitsimist on. Kui tahate, võite mõne meeskonna kohta küsida, vast vastan.

Klubis olnud eestlastest kirjutan ehk ka hiljem pikemalt. Neid on ikka olnud.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

kuidas boltonil ka l2heb
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

smuti saanutusteni ma ehk ei küüni, aga ise jõudsin eile öösel kella kolmeks Exeteriga Championshipi. tegemist oli kolmanda hooajaga, mis tähendab, et promotsioon on saavutatud igal aastal. L2\'te ja L1\'te tõusin tänu üleminekumängudele, CCC\'sse teise kohaga. kuulsustest on minu nimekirjas figureerinud nt Hutchison, Dimitrev (conf), Fernandes, Mellor (L2) ja Shackell, Rähn (L1). CCC\'s kõlbaks neist ilmselt neli viimast, aga Mellor, rahaahne ja tänamatu tõbras, läks Määäädiffi. ennekõike on edu pandiks siiski CCC/premieri taustaga laenumehed, kes osutuvad tihtipeale oponentidele liiga kõvadeks pähkliteks pureda.
          Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

Kellelgi on ette tulnud ka seda, et mängija toidumürgituse saab? On oht, et selle tõttu jääb Dima mul nüüd Villareali mängust eemale.

Kommentaar

Polegi see Carshaltoni elu nii lihtne, play-offis tuli vastaseks faking Sheffield United ja ei suuda minu hädised kaitsjad nende nelja ründaja taktikat peatada. Esimene mäng 5:2 ja arvatavasti tuleb järgmine aasta jälle üritada. Kahju. Pappi olnuks rõvedalt vaja.

Edit: nonoh, esimene poolaeg ja Carshalton 2:0 ees, võimalusi oli muidugi 7:0 jaoks. Kuid ju see mäng ei taha, et ma edasi saaks.

Edit: no mis ma ütlesin...fak.

Edit: vähemalt ei pääsenud Premi SheffU, vaid Southamption. hea seegi.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kust osta saab seda mängu?
                Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Tallinna Kaubamaja 5.ndal korrusel on olemas..

Kommentaar

Selline eestlane siis selles mängus , kahjuks seda mängijat alguses pole.
                    Tekib hiljem.

Kommentaar

Algselt postitas riho

Tekib hiljem.
                      Sama mängija tekkis ainult sul, teistel ei teki. Tulevad teised Eesti täkud.

Aga co-owned by gods!
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas riho

Tekib hiljem.
                        Sama mängija tekkis ainult sul, teistel ei teki. Tulevad teised Eesti täkud.

Aga co-owned by gods!
                        See pole minu mäng. Vaid ühes foorumis lasin ühel , et mõndade eestlaste screeniesid näitaks..

Ise mängin Ajaxiga..3. hooaeg algamas ja Ajax on ju tuntud, kui noorteklubina, niiet ma jätkan nende traditsiooni

Esimese hooaja algus oli päris võimas. Jaanuaris olin lasknud omale lüüa u. 6 kolli. Ja edu PSV ees oli juba mingi 12 punga, aga hooaja teisel poolel vajus meeskond ära ja lõpuks jäi vahe PSVga 6 punktile. PSVle endale tegin 6-0 säru! Meistriteliigas põlesin läbi, kui 1/16 finaalis tuli vastu ManU ja hävitas mu kahe mängu kokkuvõttes vist 8-2.

Teine hooaeg aga nii roosiline ei olnud, ja liigas jäin PSV järel teisele kohale, kaotades neile 2 punktiga.. Võitja otsustas viimane voor. KuiPSV oleks kaotand või viigistand, oleksin ma liiga võitnud. Meistrite liigas oli jälle ebaõnne, kui veerandfinaalis oli taas sama vastane - ManU . Ehkki esimese mängu võitsin ma koguni 4-1, siis nii haiglane kui see ka pole, kaotasin teise lisaajal 5-1..Kurb. Amstel Cupi finaalis kaotasin Spartale penaltitega 4-2. Niiet suht ebaõnnestunud hooaeg.

Ostud/müügid

1.hooaeg
                        Ostud
                        - Gianpaolo Pazzini - £10mil
                        - Artur Kotenko - £240k
                        - Ezequiel Garay - £200k
                        - Park Joo-Young - £1,9mil
                        - Ronaldinho(Mitte see keda te mõtlete ) - Free
                        - Emrah Ekin - £300k
                        - Tomas Sivok - £2mil

Müügid
                        - Giannis Anastasiou - £375k
                        - Zdenek Grygera - £1,6mil
                        - Hatem Trabelsi - £2,3 mil
                        - Hans Vonk - £725k
                        - Angelos Charisteas - £2,6mil

2.hooaeg
                        Ostud
                        - Andres Oper - Free
                        - Dragan Djukic - Free
                        - Anthony Grant - Free
                        - Freddy Guarin - £2mil
                        - Ismael Aissati - £2,6mil
                        - Ats Purje - £350k
                        - Vincent Kompany - £8,5mil
                        - Edmilson(See pole see keda te tõenäoliselt mõtlete. Ta on Santosest) - £3mil
                        - Marouane Chamakh - £10,5mil
                        - Victor Moses - £190k
                        - Nik Besagno - £2mil
                        - Babacan Volkan - £800k
                        - Arouca - £5mil

Müügid
                        - Victor Sikora - £4,2mil
                        - Markus Rosenberg - £2,8mil
                        - Klaas-Jan Huntelaar - £3mil
                        - Ryan Babel - £5,5mil
                        - Gianpaolo Pazzini - £12mil

2.hooaeg
                        Müügid
                        - Jaap Stam - £100k
                        - Mauro Rosales - £2,3mil
                        - Maarten Stekelenburg - £3,5mil
                        - Tom de Mul - £1,6mil
                        - Rasmus Lindgren - £1mil
                        - Nourdin Boukhari - £1,6mil

Põhikoosseis siis hetkel näeb välja selline:

GK - Artur Kotenko

DL - Maxwell
                        DR - Heitinga
                        DC - Maduro
                        DC - Kompany

MC - Arouca/Sivok
                        MC - Edmilson/Guarin

AML - Sneijder
                        AMR - Mitea
                        AMC - Park Joo-Young

ST - Chamakh

Vahetused:
                        GK - Volkan
                        DEF - Garay
                        DEF - Besagno
                        MF - Guarin/Edmilson
                        MF - Sivok/Arouca
                        MF - Grant
                        AMF - Aissati
                        ST - Anita

Kommentaar

kui palju see mäng maksab
                          Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas eriklt

kui palju see mäng maksab
                            Arvatavasti tavalised 700-800.- hetkel

Kommentaar

Kolmas hooaeg juba käimas.
                              esimese mängu liigas kaotasin 6-2 ja peale seda 12 mängu võitsin lastes omale 4 väravat. Reali võitsin 2-1.
                              Aga mis nüüd. Midagi väga haiglast juhtus. Nimelt kaotasin oma reservi tiimile Amstel Cupil 4-2 (lisaajal) . Kusjuures mul oli peaaegu põhikoosseis mängus.

Screenie:

Kommentaar

Algselt postitas eriklt

kas keegi oskab öelda kas seda mängu saab tõmmata ka (täisversiooni)? ja siuke kyssa et mõni siin räägib et mängis inglise liigas ja ostis lindpere aga ntx kui ma inglise liigat mängin siis on eesti konndises aint Mart poom ( mängib ju Arsenalis) teised on väljamöeldud nimed. Aga ntx kui mängin hollandi liigat on oper ja klavan aga poomi pole ja teisid väljamõeldud nimed. Et mis nagu toimub
                                PS: (ma räägin demo versioonist) :P äkki on täisversioonis kuidagi teistmoodi?
                                Enne mängu alustamist vali All Additional Players From Estonia ja näitab ka Eesti liigades mängivaid mehi

Kommentaar

Working...
                                X