Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Paraku juhtub sellist s*tta. Nagu ma ütlesin, andsid vene naftakatele peksa 4:1, kuid lõi mängust välja. Seejärel alustasin uuesti, kaotasin 2:0 ning hiljem ka Aston Villale seisuga 6:0. Ja nüüd ongi mäng pees. Selles ongi võlu, et pärast püüad päästma hakata:P

Edit: Point ka siis, pole mõtet nii teha, kui midagi kapitaalselt nässu läheb.

Kommentaar

Algselt postitas X-z

Üks loll küsimus, palju te load-ite mängu jooksul?! (mõtlen seda et kui mingi mäng läheb võssa või kaotad ootamatult, siis läheb mänust välja ja load-id uuesti...)
      Üldiselt chiitimine pole tore ja siis kaotab mäng oma võlu.

Kommentaar

pole mõtet load-ida... et kaotad paar mängu ja siis lähed save-imata välja ja alustad otsast.. see ongi mängu lõbu et ei tea kunagi mis juhtub ise asi on kui errori ette viskab... kuid ega seda nii tihti ka juhtu...
        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Järmine hooaeg on mulle Real Madridiga kuidagi uskumatult hästi alanud. Isegi kahtlaselt hästi. Olen pidanud kax La Liga mängu esimene Cadizi ja teine Getafe vastu. Skoorid vastavalt 8:2 ja 5:1. Esimeses mängus lõid Ronaldo ja Tevez mõlemad kolm väravat ja Beckham(pen.) ja Raul kumbki yhe. Teises mängus oli sõiduvees Beckham , kellelt kaks(karistuslöögist ja kauglöögist) kolli. Ka Ronaldo taas kaks väravat ja üks Tevez. Kui eelmine hooaeg pani Tevez jumala paska siis nüüd on mees silmanähtavalt arenenud. Aga igatahes ülisuper hooaja start. Aa ja CL alagrupiga kah vedas: Group H- Everton, Real MAdrid, Panathinaikos ja Sparta Prague.

Kommentaar

Mis mõttega sa Realiga mängid. Mis seal põnevat on, kui iga mängu võidad?

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane

Mis mõttega sa Realiga mängid. Mis seal põnevat on, kui iga mängu võidad?
              Äkki talle lihtsalt meeldib see tiim, sama hästi ntx sa mängid Kuressaarega, siis mis seal põnevat on?
              Koondise põhimängija

Kommentaar

Minu arust on just eriliselt mõttetu mängida eesti liigat.
                On see kusgilt otsast reaalne et Eesti koondis on MM-il ja FC Kuressaare võidab ECC-i.

Ma cheat-in ikka päris korralikult aga vb see alguse asi... ma loodan...

Kommentaar

Algselt postitas X-z

On see kusgilt otsast reaalne et Eesti koondis on MM-il ja FC Kuressaare võidab ECC-i.

Kui ei chiiti on eestlaste liiga ikka väga hea ja põnev, tase on jube ühtlane, vähemalt mul.

Kommentaar

Jällegi ei viitsi ma pikemalt kirjutada, aga Roma on suutnud teha seda, mida ükski teine Itaalias pole. Nimelt saime hakkama treble\'iga (Euroopast tuli seekord UEFA Cup). Raha oli mul hooaja alguses palju ja sellega tekkis ka tahe ka seda laristada. Kulutasin rohkem, kui kahel eelneval hooajal kokku ehk siis 57 miljonit naela. Ründepaar Dirk Kuyt - Lukas Podolski lõid kahepeale kokku 63 väravat (Kuyt 31, Podolski 33). Kuyt Itaalia aasta mängija, Mancini Best Foreign Player, Curci Best Goalkeeper. Rohkem erilist midagi polegi öelda. Peale EMi üritan kuskile koondise treeneriks saada.

Kommentaar

Algselt postitas gamer

Algselt postitas X-z

Kui ei chiiti on eestlaste liiga ikka väga hea ja põnev, tase on jube ühtlane, vähemalt mul.
                      NJa, kui just Levadiaga ei mängi. 10 mängu panin järjest koti alguses... Ilma, et vastased ohustanudki oleks mind... Euroopast on muidugi natukene häbi rääkida... köh-köh Liverpool köhköh 0:12...
                      sigpic

Kommentaar

Karikas on eestis tõesti huvitav. Eelmine hooaeg olin finaalis vastamisi TVMK II-ga. Seekord poolfinaalidesse jõudnud Tulevik, Kuressaare, Trans ja loomulikult Vaprus.

Esile tooks veel Kuressaare lollust, kes nädal enne Kazaki lepingu lõppemist ostis tüübi mu käest ära

Kommentaar

Hmm... mnjah.
                          Majanduse seisukohast, ma ei saa muffigi enam aru...
                          Profit on issanda 17,5M miinustes, mängiate peale olen kulutanud raha nii palju kui klubi seda andnud on ja mängiate palgad ka plussis palgafondi suhtes...
                          Ei saa kottigi aru.
                          Enywhay, tundub et Manu võtab inglise Premer tiitli, lisaks inglise karikale.
                          ECC ka asi parem aga vigastustega endiselt kimpus...:S

PS. Hea leid on Manu-st Alan Smith kes löönud hooajal siiani 18 väravat ja klubi teine number selle koha pealt. lisaks tõusis ta väärtus hooaja jooksul 4M pealt 12M peale(y)

Kommentaar

Algselt postitas X-z

Hmm... mnjah.
                            Majanduse seisukohast, ma ei saa muffigi enam aru...
                            Profit on issanda 17,5M miinustes, mängiate peale olen kulutanud raha nii palju kui klubi seda andnud on ja mängiate palgad ka plussis palgafondi suhtes...
                            Ei saa kottigi aru.
                            Iga kuu läheb 2 milli pangale arvatavasti selle pärast. Mina olen kiustatusest loobunud ja enamus uusi nägusi tuleb bosmaniga. Finantsseis on kõvasti plussis

Kommentaar

Mainiks veel niipalju et iga kuu uudistes kellatakse küll et klubi teenis sel kuus umbes 1-2M kasumit ja et ülemused on sillas.

PS. kust kurat ma ma saan nende mängiate liste kelle saab tasuta või kellel on leping läbi ja pole klubi?!

Kommentaar

Lihtsalt pead ringi vaatama. Vaatad tavaliselt liiga mängutulemusi. Näed, ahhaa suht tundmatu mängija. Näed et leping lõppeb ning ootad jaanuari lõppu. Samas teatatakse sulle shortlistitud mängijatest ise, millal lepingud lõppevad.

Kommentaar

Working...
                                X