Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Algselt postitas phljuh

jee sain lõpudelõpuks hall of fame!!!
    Mis raskust on seda sellise klubiga teha?

Kommentaar

Vale teema, kuid mul oli FM 2005-s niimoodi, et trainingule vajutades seal meeskonna all, lõi mängust välja

Kommentaar

Need võib SI\'le anda ja sulle öeldakse mis probleem on ilmselt.
        sigpic

Kommentaar

Proovisin ka siis rekordit püstitada ja see ka õnnestus

Kommentaar

editor rokib
            Algselt postitas JT8055
            Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas riho

Kus tuli härg välja

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane

Algselt postitas riho

Kus tuli härg välja
                Miks härg siis

Algselt postitas 2cool4school

editor rokib
                OT, aga Brasiilia ja Ronaldinho rokivad ka.

Kommentaar

Niisiis,lõpetasin enda esimese hooaja Manchester United\'i treenerina ja päris hästi läks.
                  Liiga võitsin napilt yhe punktiga Liverpooli ees, viimases voorus oli võimalus Liverpoolil tiitel võtta,
                  aga kaotati chelsea\'le 5-1 ning tiitel oli minu.

Liigatabel:

01. Man Utd 81p
                  02. Liverpool 80p
                  03. Arsenal 76p
                  04. Chelsea 75p
                  __________________________________________________ _________________

Meistriteliigas kukkusin välja veerandfinaalis kaotades Arsenalile 3-2 (2-3;0-0)
                  Enne seda kukutasin välja Villarreali 8-2 (2-1,7-0)

Võitsin ka League Cup\'i alistades finaalis Chelsea 3-0 (Nistelrooy,Blanst,Rooney)

Fa Cup\'is langesin välja viiendas roundis kaotades Chelseale 2-0 (Drogba 2)

OSTUD:
                  Mahamadou Diarra 9,75 miljoni eest Lyon\'ist
                  Vincenzo Iaquinta 10 miljoni eest Udinesest
                  Babacan Volkan 300,000 eest Fenerbahcest
                  (järgmiseks hooajaks on kindlustatud Theo Walcott (tasuta) ning Brasiilia vasakkaitsja
                  Chiquinho 9 miljoni eest Internacionalist)

MÜÜGID
                  David Jones 975,000 eest Colchesteri
                  Markus Neumayr 70,000 eest Bochumi
                  Lee Martin 875,000 eest Portsmouthi

MEESKOND:

Väravavahid:
                  Edwin Van Der Sar 55/0 (24 Clean Sheeti) - Tegi hea hooaja,alati kindel Nr.1
                  Tim Howard 3(3)/0 (4 Clean sheeti) - Sai vähe mänguaega ning järgmine hooaeg mees kindlasti uues klubis
                  Babacan VOlkan 1/0 - Oli reservmeeskonnas,järgmine hooaeg tõuseb teiseks väravavahiks kui Howard lahkub

kaitsjad:
                  Mikael Silvestre 31(7)/0 - Tegi päris hea hooaja,algul oli kindel põhimees kuid lõpus vajus ära
                  Nemanja Vidic 14(12)/0 - alati mängis korralikult,oli põhiliselt vahetusmees
                  Phillip Bardsley 8(2)/0 - tuli põhimeeskonda hooaja keskpaigas kui Neville sai vigastada,järgmine hooaeg mängib rohkem
                  Wes Brown 13(8)/0 - mängis rohkem reservi eest kuid põhimeeskonnas näitas end samuti hästi kui sai mängu
                  Gary Neville 45(1)/0 - hooaja algus oli väga halb mehel kuid keskel hakkas väga hästi mängima
                  Gabriel Heinze 33/0 - Üks parimaid kaitse mängijaid meeskonnas see hooaeg, mängis vasakul ja keskel alati kindlalt
                  John O\'Shea 16(5)/0 - Ei olnd mehel hea hooaeg,võimalik et mees lahkub klubist
                  Patrice Evra 27(5)/1 - Väga hästi toetas rünnakut kuid vahest keeras veidike kaitses jama,aga normaalse hooaja tegi
                  Rio Ferdinand 48/0 - peale Heinzet teisena parim kaitsemängija,alati mänguvalmis

poolkaitsjad:
                  Mahamadou Diarra 32(7)/4 - väga hästi tegi kaitsetööd ja oli hea ost,2 tähtsat väravat lõi samuti
                  Darren Fletcher 18(9)/3 - Ei teinud eriti head hooaega kuid olen temaga rahul
                  Alan Smith 26(11)/1 - väga hea poolkaitsja,ründes teda ei kasutanud,vaid MC positsioonil
                  Charles Blanst 21(9)/2 - ise tehtud mängija ,pole mingi supermees aga hea kiirus ning andis palju sõõte
                  Cristiano Ronaldo 41(5)/7 - Tegi 18 väravasõõtu kuid oleks tahtnud väravaid rohkem,muidu mängis hästi
                  Park Ji-Sung 25(11)/6 - hea mängija,vahel sattus hoogu ning lõi ühes mängus isegi hat-tricki
                  Ryan Giggs 24(11)/2 - tegi keskmise hooaja,lõpus vajus ära,oleks võinud paremini mängida
                  Kieran Richardson 15(12)/3 - hea vahetusmees,järgmine hooaeg kindlasti rohkem mänge
                  Paul Scholes 41(6)/12 - halb algus,hooaja keskel super ja lõpus tuli 6 kuuline vigastus

ründajad:
                  Wayne Rooney 38(11)/30 - tegi hea hooaja kuid hooaja lõpu rikkusid ära pidevad vigastused
                  Vincenzo Iaquinta 28(21)/21 - hooaja lõpus vajus täiesti ära,viimases 20\'nes mängus vaid 4 väravat
                  Louis Saha 2(6)/1 - vigastused rikkusid terve hooaja
                  Ruud van Nistelrooy 42(9)/44 - tegi superhooaja,liiga parim väravakütt (31 väravaga)

VEEL FAKTE HOOAJAST:
                  Ei saadud mitte ühtegi punast kaarti
                  Enim kollaseid sai Gary Neville (6)
                  Meistrite Liiga võitis Bayern mängides finaalis Interiga võites 2-1 (Makaay 2 - Martins)
                  UEFA cup\'i võitis Everton alistades finaalis Valencia 2-1 (Lucarelli 2 - Baraja)
                  Mart Poom oli enamus hooajast Arsenali põhiväravavaht
                  Mart Poom valiti Meistrite Liiga parimaks väravavahiks

Kommentaar

Issand kuidas ma neid mänge armastan, tekib kihk tappa.
                    Ravile peaks minema vist.

Kommentaar

Algselt postitas Zaeka

Issand kuidas ma neid mänge armastan, tekib kihk tappa.
                      Ravile peaks minema vist.

Kommentaar

Siuke kysimus et, kui ma olen mõne rahvuskoondise peatreener ja ma tahax ka u-21 mänge vaadata ja neid õpetada siis mis ma tegema pean?
                        Koondise põhimängija

Kommentaar

Oeh, loogika tule appi Manager Options ja linnuke manage team ette (vastavalt siis u21 või u19). Vaata et sa ennem U21 Assistant Manageri (kui selline sul on) lahti ka lased.

Kommentaar

Algselt postitas gamer

Oeh, loogika tule appi Manager Options ja linnuke manage team ette (vastavalt siis u21 või u19). Vaata et sa ennem U21 Assistant Manageri (kui selline sul on) lahti ka lased.
                            aa selles oligi probleem et ma ei vallandanud seda U21 Assistant Manageri
                            Koondise põhimängija

Kommentaar

jube jama... roma tegi pakkumise Peeter Ceh-i ostmiseks , mille ma muidugi kohe tagasi lükkasin ja siis kutt arvas et ta on kõik klubis saavutanud ja tahab lahkuda.... jobu raisk
                              Nüüd pidin endale kalli raha eest buffoni ostma aga tänu vene nafta sheikile on see võimalik.. tänud roman
                              Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Kas selline ongi eesti jalgpalli tulevik??!
                                kui on siis pole ju vigagi
                                Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Working...
                                X