Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Algselt postitas oku

Mul käib põhja-iiri tiimi Chimney Corneriga üheksas hooaeg. Üldislt olen tõusnud liiga kahe suurima kõrvale kolmandaks - Linfield, Glentoran ja Chimney Corner siis. eelmine hooaeg oli parim - sain liigas teise koha, võitsin põhja-iiri karika ja All-Ireland Cupi. UEFA cupis olen kaks korda juba esinenud ja mõlemal korral ühest ringist edasi saanud.

Mure on hoopis muus. Mis kuradi moodi ma oma meeskonna professionaliks saan teha? Kaks põhja-iiri hiidu seda juba on, mul oleks ka vaja. põhimeeskonna ja treenerite lepingud on juba kõik full-time. Noortel vist mitte, kuna nendega tegeleb assistant manager. On kellelgi aimu, mil viisil saam semi-proffesional meeskonnast professional? Tunnistan ausalt - netist otsida ei viitsinud.
    Mis nagu rahaline seis on?

See peaks suht suurt rolli olema ning, kui sa iga aasta ikka profit\'i teenid, siis ei tohiks probleeme tulla. All-Ireland Cupiga peaks päris kõva pappi Iirimaa mõistes teenima. Ise tegin ilma saare teises otsas Cork Cityga kuni läksin edasi Prantsusmaa teisse divisisjoni, mis oli katastroof.
    sigpic

Kommentaar

Poisid, ärge võllige siin. Olge sõbrad edasi

Kommentaar

oku, ega sa ei valinud seda klubi eestlaslikust heameelest teatud Davidi perekonnanime järgi?

Kommentaar

Kas ma olen loll, et ma ei saa aru, kuidas mängu ajal vahetusi teha?

KUIDAS?!

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12

Kas ma olen loll, et ma ei saa aru, kuidas mängu ajal vahetusi teha?

KUIDAS?!
            Pilt 1 (Kuidas pääseda vahetuste tegemise/taktika muutmise screenile)

Vaata alla vasakule nurka ning klikid kahest variandist rohelist...

Pilt 2 (Kuidas mehi vahetada)

Tõsta saab hoides ühe klikkiga hiirt all... nagu nt. foldereid tõstad jne... Mina vahetan praegu Sergei Lepmetsa mingi suvalise rumeenia tilli vastu ning nagu sa näed olen ma no 1 tõstnud Lepmetsa numbri peale, kus ma ta vahetuse tegemiseks lahti lasen (võtan näpu hiire vasakult nupult ära, paremaga saab ka muidugi sama asja teha )

Pilt 3 (kuidas tagasi minna)

Ei ole raske, menüüst confirm ja saadki tagasi mängu lehele

Said aru? Ei ole raske...
            sigpic

Kommentaar

Mulle meeldib su skin Tanel, äkki ütleksid selle nime

Kommentaar

Tore, detailed.

Seda oligi vaja.

Kommentaar

Algselt postitas riho

Mulle meeldib su skin Tanel, äkki ütleksid selle nime
                  Fade To Black II
                  sigpic

Kommentaar

Ohjah, poleks ikka pidanud Tammeka staadionit linna omaks panema. Suurendada seda ei saa, nii käibki mängul 1000 inimest ja ei enam.

Vähemalt CLis jõudsin lõpuks ometi alagruppi, kuigi edasi sealt enam ei saanud.

Kõige suurem probleem on muidugi see, et mehed on lolliks läinud ja tahavad nädalas 15 000 palka. Aga kust see raha peaks tulema?

Kuigi 20 milli on muidugi pangaarvel, kuid siiski. Ei suuda mina neid lolle mitu aastat finantseerida. Nii tulebki odavaid tšehhe ja ungarlasi Eestisse vedada, lisaks aafriklased - kõigile madal palk ja maksimumleping. Las uluvad, et tahavad kõrgendust. Ise olid lollid, et lepinguga alguses nõus olid.

Ja miks tahab Tiideberg minult nädalas 22 000, kuid mujale läheb ka 3 000 eest?

Loll mäng!
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Eelmisel lehel on üks minu post eelmisest hooajast(2006/2007) Chelseaga. Räägixin ka natuke sellest enne aga tuletan meelde eelmise hooaja oste ja müüke. Tulid: Cannavaro £11 millionit, Riquelme £ 22 millionit, Beckham £ 24 millionit ja Zambrotta £19,5 millionit. Klubist lahkusid: Gudjohnsen Barcasse £ 7,5 milli , Makelele Boltonisse £ 3 milli ja Diarra Norwichisse vist £2,2 milli.
                      Aga nüüd siis sellest hooajast, alustasin väga aktiivselt mängijateturul ja tegin päris mitmed ostud. Müüsin ka mõningaid oma mängijaid. Alustan müükidega: lahkus Arjen Robben, kes läx Real Madridi £16,5 millioni eest. Läksid ka Huth Sevillasse £ 3,2 milli, SWP £ 4 millioni eest Arsenali, Cudicini £ 4millionit ja Parmasse, Glen JOhnson £ 2,7 millionit West Hami, Paulo Ferreira £ 5 millionit Valenciasse. Müüsin maha ka eelmisel hooajal Chelseaga liitunud, kuid minuga tülli kiskunud ja mitte hästi mänginud Riquelme Milano Interisse £ 20 millioni eest. Suure skandaaliga lahkus ka Carlton Cole, kes läx tasuta Bundesligasse, vist Herthasse.
                      Aga nüüd ostud: Tulid Ronaldo £21 millionit, Podolski £24 millionit, Marcelinho £20 milli, Luis Garcia £22 milli ja Scott Carson £8 milli. Hooaeg algas imehästi- detsembri lõpux olin liigatabelis kindalt esimene. Olin saanud ainult kaks viiki. Minu suurim trump oli ründepaar Podolski-Ronaldo. Podolski oli väga tormiline algus ja ta lõi esimese viie mänguga 13 väravat. Ka Ronaldo polnud paha 4 mänguga 8 kolli. Podolski oligi mul hooaja lõpux suurim skooritegija 52 väravaga, Ronaldo lisas 40. Kusjuures Podolski arvel oli võrdsel Beckhamiga 15 assisti. Jaanuari transfer window ajal kahkus klubist Didier Drogba, kes ei saanud Poldi, Ronaldo ja Crespo järel mänguaega ning oli taandunud alles neljandax valikux ründajate seas.(2 mängu, 1 vahetusest ja 0 väravat) Ta tahtis juba ise ära minna ja tulin ta soovile vastu ning nii ta läx £ 10 millioni eest Lyoni. Hooaja lõpux olin võitnud päris palju tiitleid. Premier League. Teisex jäi Arsenal, kelle ridades mängis tublilt Henry, kes lõi 32 kolli. Kinni panin ka FA Cupi ja CL-i. Puudu jäi ainult Community Shield, mille finaalis kaotasin Arsenalile. CL finaalis alistasin Real Madridi 3:2 penaltitega. Mäng ise muidu 1:1.
                      SELLINE OLI HOOAJA VÄLTEL PÕHIKOOSSEIS:
                      ------------------------Cech-----------------------------------
                      --------------Cannavaro(C)--Terry---------------------------
                      ---Geremi------------------------------------Zambrotta------
                      ----------------------Beckham---------------------------------
                      ----Marcelinho-------Lampard--------------Luis Garcia------
                      ---------------Podolski----------Ronaldo----------------------
                      TEINE KOOSSEIS OLEX:
                      -----------------------Carson---------------------------------
                      --------------R.Carvalho-----Gallas---------------------------
                      --????????---------------------------------------A.Del Horno--
                      ------------------------Essien------------------------------------
                      ----J.Cole-----------????????????-----------------Duff--------
                      ---------------------Crespo---??????----------------------------

Kommentaar

3nda hooaja algus siis manutd-iga ja kõigil vendadel lambist morale very poor või heal juhul okay.millest see tuleneb muidu,sest personali all on vennad k6ik suht okens?
                        .

Kommentaar

No oleneb su tulemustest. Selles mõttes, et kui sa eelmine aasta midagi ei võitnud, siis on see suht loogiline.

Kommentaar

Algselt postitas RVN

3nda hooaja algus siis manutd-iga ja kõigil vendadel lambist morale very poor või heal juhul okay.millest see tuleneb muidu,sest personali all on vennad k6ik suht okens?
                            Või äkki sa sõimad mängijaid liiga palju peale mänge. Või ei ole nad palgaga rahul. Esimene argument on muidugi sitad tulemused.

Kommentaar

fa cupi ja premiershipi panin lukku,cl-is kaotasin poolfinaalis ja league cupi võitsin nii,et äkki t6esti palganumbrid väiksed
                              .

Kommentaar

Mis imeklubi see Harchester United FM2006-s on, et esimese hooajaga suutsid endale 7,5M väärtuses mehi osta ja teise hooaja algul hõivasid mult Lovekrandsi teened 1.5M eest.

Kommentaar

Working...
                                X