Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas keegi oskab veel mingeid lahedaid mängijaid soovitada , kes oleksid nõus eestisse mängima tulema..:P
ja ei ole päris nõrgad..Levaadiaga peab ikke euroopasse saama minna...
Teise hooaja viimane mäng, ühtlasi ka title decider
Tegime taas duubli! Karikasarjas sai taaskord mööda kotte TVMK, tõsi seekord duubelmeeskond. Midagi muud polegi eriti rääkida. Finantsid on jube head ja pool meeskonda tahab uut lepingut. Lindpere kolis Brimingham Citysse. Teistkordset Meistrite Liiga alagrupituriirile pääsu takistab veel Kiievi Dinamo. Koondisega läheb endiselt kehvasti, aasta algas küll 1:0 võiduga Põhja-Iirimaa üle aga kohe peale seda tuli külm dush, kui kodus ei suudetud enamat 1:1 viigist Moldova vastu Sama tulemusega lõppes ka kodumäng Norra vastu. Endiselt alagruppi punane latern...nuuks
Algselt postitas Epic
edit: Siiski, siiski. Suureks üllatuseks hooaeg ei lõppenudki nende nelja mänguga. Kaheksa esimest mängivad omavahel veel kaks korda, et meister väljaselgitada.
Tõsiselt või? Kas ma saan siis õigesti aru, et Eesti liiga on umbes nii, et hooaeg ja siis veel mingi eraldi hooaeg, kus osalevad valitud klubid? Miks nii?
Lisaküsimus: mitu mängu on põhihooajal kokku ja mitu vooru omavahel läbi mängitakse?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Mänge oli mul vist 36 ja mängisin klubidega 4 korda läbi...:P
eraldi ei tule midagi..
FA cup ja need on juures ja talvel on see vägev , et väljak on lumine ja pall oranz..
eraldi ei tule midagi..
FA cup ja need on juures ja talvel on see vägev , et väljak on lumine ja pall oranz..
Aga mis juttu Epic siis rääkis oma kaheksast meeskonnast, kes veel eraldi esimese selgitavad?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Selline küsimus , et kust kohast sa sellised särgid suutsid välja tirida...
saaks järsku adre..endal ikke need rohelised ja valged särgid...mingi Fm-i tavakad..
aga logod on olemas...see on vähemalt positiivne...
Kas sul on meeste näod ka olemas ?
Selline küsimus , et kust kohast sa sellised särgid suutsid välja tirida...
saaks järsku adre..endal ikke need rohelised ja valged särgid...mingi Fm-i tavakad..
aga logod on olemas...see on vähemalt positiivne...
Kas sul on meeste näod ka olemas ?
see leht maas hetkel vähemalt...
sealt sain jah midagi , aga imelik , et tööle ei saanud...
keegi soovitas skinni vahetada , aga mul ju tavaline skinn millega pelan...
suht imelik oli...
ei tea kah mida ma valesti tegin...
See Eesti liiga asi muutis mängu minu jaoks poole huvitavamaks , kui varem...enam ei tahagi Barca või realiga mängida...
Leidsin endale siis klubiks Levadia , mida aretan...
eesmärk on kindel silme ees , et mingid normimad vennad klubisse saada ja hakkata rühkima euroopa poole...esimene aasta see välja ei tulnud , aga see eest 2 karikat ja meistriliiga võit..Florat edastasin ainult 8 punktiga...
ja nyyd suvepuhkus...aega 1 juulini veel on ja lootus on suur , et kedagi euroopast ka saan tasuta..
Lemsalu ja H - simsoni sain maha müüdud ja ainuke eestlane kelle sisse ostsin oli
Mati Lember..
eraldi ei tule midagi..
Aga mis juttu Epic siis rääkis oma kaheksast meeskonnast, kes veel eraldi esimese selgitavad?
Peale esimest hooaega minul igatahes suurenes liiga kahe meeskonna võrra. Mängiti kaks korda omavahel läbi ja siis tuli championship group ja relegation group nagu Shotimaal.
Kommentaar