Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FM Network Game vol. 1

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'FM Network Game vol. 1\'

Paar asja.

Algselt postitas Tanel
    1. Mäng toimub \"normal\" databasega.
    Ahjaaa, kas database ei võiks suurem olla, sest see ei tohiks mängu kiirust eriti mõjutada (mõjutab ju liigade arv ja see on 2, sest jälgmisse jätame ju aint Premi ja Championshipi või mis?).

8. Mängu ajal on \"Highlightside\" lahtris valitud, kas \"commentary\" või \"key\".
    Samuti peaks olema kirjas, et Replay on maas ja kiirus on maksimum.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Minuteada on Tanelil mäng creatitud ning databaset siis vist võimalust enam muuta pole?

Kommentaar

Algselt postitas 17
        Minuteada on Tanelil mäng creatitud ning databaset siis vist võimalust enam muuta pole?
        Siis jah see enam võimalik pole.

Kommentaar

aga tuli välja, et nüüd on mul teine jama: mul on ainult prantsus, portugali, hispaania keeleline see värk. on ikka jama. aga minuteada saaks nii ka, kui keegi saadab mulle ingliskeelse language faili, või poloe nii? Või on vaja hoopis sellist patchi? siis öelge, kus saaks.

Kommentaar

Algselt postitas riks12

aga tuli välja, et nüüd on mul teine jama: mul on ainult prantsus, portugali, hispaania keeleline see värk. on ikka jama. aga minuteada saaks nii ka, kui keegi saadab mulle ingliskeelse language faili, või poloe nii? Või on vaja hoopis patchi? siis öelge, kus saaks.
            tõmba demo ja sealt kopi inglise k. fail

Kommentaar

Algselt postitas 17

15 minutiga saaks uue. Pole teab kui keeruline asi

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas 17

Martin sa hüperaktiivne täna hommikul kuidagi. Nädalavahetusel ei saanud energiast jagu?

Kommentaar

Algselt postitas gamer
                  Algselt postitas Martin
                  Algselt postitas 17
                  Martin sa hüperaktiivne täna hommikul kuidagi. Nädalavahetusel ei saanud energiast jagu?
                  Ma lähen just Tartu linna rattaga väisama, tervet Tartu linna kusjuures. Seega pumpin end uppi nö., sest mingi 4-5 tundi rattaga pedaalida pole teab mis lust. Eriti reievigastusega.

Lisaks on praegu hea möliseda, et hiljem oma krahhile vabandusi leida.

Kommentaar

Mul nüüd kõik korras.
                    Siima aitas hädast välja.
                    Sain 5.0.5 peale ja ingliskeelseks ja crackitud kõik.
                    Ühesõnaga tänkjuu Siim.

Aga mina lähen nüüd L&M\'iga võidetud trummile järele!
                    Särki ei saandki. Ei saand kokku ni palju.
                    Ärge mõelge, et mina, vaid mu vanemad :P

Kommentaar

Algselt postitas Martin
                      Kahjuks pean ka nentima, et Totti saab esimese liigamängu pähe.
                      Prohvet Martin?
                      Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Kas kõigil on nüüd mänguga kõik korras? 5.0.5 patch peal ja mäng töötab ilusti?
                        riks12 aitasin tööle saada ning praegult seletan drogbale ka seda.

lihtsalt, et keegi viimasel minutil ei avastaks midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Totti

Algselt postitas Martin
                          Prohvet Martin?
                          Esimene liigamäng peaks olema Charlton - Crystal. Ma ei kavatse kaotada. Seega pole just päris prohvetlus, sest see on asjade selge käik.

Kommentaar

Minul patch olemas ja saan mängida.

Kommentaar

Algselt postitas Martin
                              Algselt postitas Totti
                              Algselt postitas Martin
                              Prohvet Martin?
                              Esimene liigamäng peaks olema Charlton - Crystal. Ma ei kavatse kaotada. Seega pole just päris prohvetlus, sest see on asjade selge käik.
                              Hah, ma olen Charltoniga u. 3 korda new game pannud ja kõigil kordadel on olnud esimene mäng erinevate klubidega..
                              Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Paar asja.

Algselt postitas Tanel
                                1. Mäng toimub \"normal\" databasega.
                                Ahjaaa, kas database ei võiks suurem olla, sest see ei tohiks mängu kiirust eriti mõjutada (mõjutab ju liigade arv ja see on 2, sest jälgmisse jätame ju aint Premi ja Championshipi või mis?).

8. Mängu ajal on \"Highlightside\" lahtris valitud, kas \"commentary\" või \"key\".
                                Samuti peaks olema kirjas, et Replay on maas ja kiirus on maksimum.
                                Kusjuures tahaks mainida, et mõlemad on väga head mõtted. Huge database võiks olla ja seda ütlen ka, et Everton saab esimese liigamängu pähe. I trash myself!

Kommentaar

Working...
                                X