Replying to Topic \'CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?\'
Mina lõpetasin just esimese hooaja Hispaania teises liigas C.D. Tenerifega. Alguses plaanisin Real Zaragozaga mängima hakata, kuid lõpuks võtsin ikkagi Tenerife. Õigesti tegin tundub. Hooaja lõpetasin teise kohaga ning ma sain La Ligasse.
Üritan sinna ka pidama jääda, samas lisajõude ma sisse tooma enam ei hakka. Arvan, et mul balansis meeskond.
Mängin 3-5-2 taktikaga ning meeskond näeb välja selline:
Bruno Marioni-Edwin Congo
Hugo Morales
Pedro Munitis-Bino-Albert Celades-Jordi
Taribo West-Alexis-Raio Piiroja
Sergio
Meeskonnas on ka veel sellised tuntumad mängijad nagu Federico Lussenhof, Sebastian Abreu, Barata, Sergio Sestelo, Andres Oper ning Sergei Terehhov. Praegu pean jahti Konstantin Nahkile, keda Jokerit mulle eriti müüa ei taha.
Loodame, et La Ligasse ikka pidama jään.
Mina lõpetasin just esimese hooaja Hispaania teises liigas C.D. Tenerifega. Alguses plaanisin Real Zaragozaga mängima hakata, kuid lõpuks võtsin ikkagi Tenerife. Õigesti tegin tundub. Hooaja lõpetasin teise kohaga ning ma sain La Ligasse.
Üritan sinna ka pidama jääda, samas lisajõude ma sisse tooma enam ei hakka. Arvan, et mul balansis meeskond.Mängin 3-5-2 taktikaga ning meeskond näeb välja selline:
Bruno Marioni-Edwin Congo
Hugo Morales
Pedro Munitis-Bino-Albert Celades-Jordi
Taribo West-Alexis-Raio Piiroja
Sergio
Meeskonnas on ka veel sellised tuntumad mängijad nagu Federico Lussenhof, Sebastian Abreu, Barata, Sergio Sestelo, Andres Oper ning Sergei Terehhov. Praegu pean jahti Konstantin Nahkile, keda Jokerit mulle eriti müüa ei taha.
Loodame, et La Ligasse ikka pidama jään.
mul küll ei ole ühtki eestlast (peale Poomi) kui mängima hakkan. Mis imetrikke te seal kasutate et saate igasuguseid eestlasi?
- Hooaeg algas väga hästi, mingi 1.5 kuud olin Premiership\'i liider siis aga tuli ikka see mõõna periood, mis mul alati kord hooajal jooksul tuleb.Langesin 6. kohale (iseenesest väga hea positsioon
.
UEFA Cup\'il jõudsin 4.ringi siis aga tuli vastu Liverpool
See hooaeg loodan, et hakkab D\'Alessandro tasemal söötma (eelmine hooaeg vastavat 9 ja 21
) League Cup\'i võitsin taas (penaltidega Man City vastu, normaalaeg 1:1) UEFA Cup\'il jõudsin veerandfinaali (kaotasin FC Kobenhagen\'ile, kuna nad suutsid Meie väikesel koduväljakul Deepdale\'is 3:3 viigi välja mängida :P ) Kuradi board arvab, et Meil pole vaja staadionit suurendada, kuigi mängime järgmisel hooajal Meistrite Liigas
Kommentaar