Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?\'

Kui sa mängu installimisel ka pildid kaasasid, siis peaks sul neid seal hulgi olema.

game settings -> change backrounds -> on

Tõenäoliselt pead sa selle ühe pildi all silmas seda default pilti, kui backrounde ei kasuta. Selle faili nimi on default_pic.rgn ning ta asub cmi data folderis. Pics editoriga saad seda ka muuta, kui isu on.

Kommentaar

Originally posted by Kaarel

Kui sa mängu installimisel ka pildid kaasasid, siis peaks sul neid seal hulgi olema.

game settings -> change backrounds -> on

Tõenäoliselt pead sa selle ühe pildi all silmas seda default pilti, kui backrounde ei kasuta. Selle faili nimi on default_pic.rgn ning ta asub cmi data folderis. Pics editoriga saad seda ka muuta, kui isu on.
      ole sa tuhandes tänatud!asun kohe asja kallale
      buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

ok mul siis prestoniga 2 hooaeg läbi suutsin liigas saada esikoha ja nüüd siis meistriliigas.

ok see tehtud paar mängu enne hooaja lõppu vist ja siis ma kartsin isegi et äkki ei suuda 1 kohta säilitada

veel oli see hooaeg mul suur tegelane Finnan kes on pildi hetkeks juba laenu lõpetanud

siis põhiline asetus oli selline

---Papadopoulos--Skalidis

Skora--------Alvaro-----Healey

Klavan-----McKenna-----Finnan

------Tobros-------Piiroja

--------------Wiland

praegu alustan siis esimet premieri hooaega

suvised üleminekud siis
        Sisse
        Jorge Lopez 1,4milli Villarealist
        Djalminha 1,7milli Deporist
        Stuart Lowell Bos. Livingstonist
        Brynjar Gunnarson Free Stoke\'st
        Richard Lee Loan Watfordist

Välja
        Paul McKenna 750k Bradfordi
        Graham Alexander 250k Coventrysse
        Eddie Lewis 100k Triestinasse

Praeguseks Premieris mängitud 2 mängu Blackburni võitsin 1:0(Jorge Lopez 4.)MOM R.Klavan
        ja Southamtonile kaotasin 5:3 (Ormerod 7. 63. Wellens 22. Delgado 53 Thome 59. - Gunnarson 38. 86. Jorge Lopez 82.) MOM Brett Ormerod

järgnevad nüüd mängud Manu,West Brom. ja Newcastlega

Kommentaar

Mul juhtus üks kummaline asi kui ma mängisin Eesti Liigat Floraga, nimelt Viikmäe sai mingi vigastuse - küsisin Männikult raportit ja mis ma sealt lugesin Viikmäel on arthritisSiis vaatasin, et saab ta saata operatsioonile aga näed mis tekst tuli Viikmäe to attend faith healing sessions Terveks ta ei saanudki ning kui mingi pikem paus mängudest tuli siis saatsin ta taas sinna.Kahjuks aga pidin mängu mitte minust olenevatel põhjustel pooleli jätma (fakking kast selline!!! )

Loo moraal - Isegi kui oled kaks aastat mingit mängu mänginud võib ikka midagi uut juhtuda

Kommentaar

Originally posted by Epic

Loo moraal - Isegi kui oled kaks aastat mingit mängu mänginud võib ikka midagi uut juhtuda
            Väga huvitav moraal Ilmselt saab sellest kirjandusklassika :P
            Which ship has never docked at Liverpool?
            The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Kui peaks veel leiduma minusarnaseid lootusetuid manageere, kes pidevalt kinga saavad (kelle olemasolus ma muidugi kahtlen), siis soovitan südamest shoti Motherwelli. Kinga saada ei õnnestunud isegi divarisse kukkudes, sealt tagasi tõustes ja relegatsiooni vältides teenisin boardilt 16,5 M eurose \'systi\'. Oi rõõmu! Selle eest ostsin Etheringtoni, noore hollandlase Schuti ja sain tasuta Neil Mellori. Respektaabli 6.koha suutsin nende poiste abil välja võidelda, mispeale board pillas 26, 5 M eurot!
              Uskumatu! Nüüd proovin tiimi sebida juba päris tõsiseid tegijaid, et euroopas (ehk siis intertotos) mitte häbisse jääda :P.
              Praeguse seisuga olen hankinud Rory Delapi, Josep Guardiola, supernäitajatega LB Giannis Kalogerase ja noore superkaitsja Fuentese.
              Probleeme on pidevalt kollkipritega, paljud head nimed on jäänud tööloa tõttu saamata
              aegaajalt vaatan ka eestlaste tegemisi, poom mängi hetkel blackburnis ja lindpere gillinghamis. ülejäänud koondislased on endiselt kodustes klubides.

muide, natuke arusaamatu mulle rumalale see minimum release fee? keegi teeb pakkumise, mis sellega võrdne, ja ma ei saagi seda tagasi lykata??
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
                muide, natuke arusaamatu mulle rumalale see minimum release fee? keegi teeb pakkumise, mis sellega võrdne, ja ma ei saagi seda tagasi lykata??
                just nii, nagu nimi ütleb. irl on üks näide, mis meelde tuleb Allbäcki minek Heerenveenist Birminghami.

Kommentaar

tere jälle! mul on heameel teatada, et olen vahepääl natuke osavamaks saanud!
                  Pääle seda, kui Motherwelliga ka aastaks 2011 euroopasse ei jõudnud, tuli korra isu proovida mõne lihtsama meeskonnaga. Nyyd sis kaks hooaega ikka sellesama va manuga seljataga ja polegi veel kinga saanud..uskumatu eksole.

ple eriti kedagi tahtnud osta - need kes irl üle on tulnud - kõik va kleberson, kes ei saanud ofkoors tööluba - pluss kaitsesse vigastustejama lahendamiseks matthew uppson, keskele nakata (läksin keanoga tylli, ta pole nõus, et liiga palju punaseid saab) ja ryndesse pääle 1. hooaega larsson. superpaar on peaks mainima - ruud 33 ja henrik 30 kolli. tiitlit võita ple veel õnnestund, nii et paistab, et isegi manu manageerina mul arenguruumi tohhujaa. ja kuradi arsenal - see jääb kogu aeg karikasarjades ette (isegi CL veerandfinaal) ja lülib mind välja..
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Minu arust kui LLM mängida, siis on kas 01/02 variandiga kasulik mängida nii, et üks hea hüppe ja peamänguga ST on ees ja markeerib väravavahti, mul lõi Haworth (mingi Walesi mõtetu mees muidu, koondise eest lõi vähe) Inglise II liigas 52 väravat! Iga mäng mingi 10kond suluseisu( nagu Zelinski juba) aga resultatiivne. Premieris see variant ei lähe läbi.

Kommentaar

Ega keegi ei tea, et kas on mingit uut update\'i cm 01-02le, kus on kõik selle hooaja transferid??? Kui keegi teab, siis võix anda mulle lingi...
                      https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

kas keegi seda mängu netis ei viiziks mängida?

Kommentaar

tekkis leedsiga mänigides () üks küsimus:mul saavad keskkaistjad masslilselt vigastada,ainus,kes terve,on seda häda-vaevu seda kohta mängiv Danny Mills.Mida teha?!

Kommentaar

ega sa kaitsjatele eraldi mingit ullu treeningut pole määranud, mängijaid peab ikka vahetama ka, mitte terve hooaeg ainult samadega mängima

Kommentaar

ma ise hakkasin kah seda treeningu asja mõtlema,aga muidu mul alles 9 vooru selja taga,et ei tohiks nagu nii kiiresrti ära väsida

Kommentaar

Originally posted by raido

kas keegi seda mängu netis ei viiziks mängida?
                                nu aga teeme netis!!
                                ...

Kommentaar

Working...
                                X