Replying to Topic \'CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?\'
Võtsin endale Huddersfield Towni. Klubi oli 3 divisjonis ja raha oli -1.5 miljoni. Esimesel aasta l sain 3 divisjonis 1 koha, raha oli koguaeg -1 miljoni kandis. Üleminekul 3 divisjonis 2-se tehti ühele mu mehele pakkumine. Mees oli ise väära 250 tuhat, ning mulle pakuti tema eest 2.1 miljont. Siis müüsin veel paar meest kommiraha eest maha, ning võtsin paar free playerit. Hooaeg kujunes jällegi heaks, ning saavutasin esimese koha 10 punktise vahega teise koha ees. Noori mängumehi tuli youth academy´ast, osa müüsin maha, osa jätsin alles. Praegu olen 1 divisjonis 3, mängitud 21 mängu. Tuntumad mängijad:
Aaron Hughes (2.2 miljoni eest),
Vincent Kompany (free),
Esteban Cambiasso (free, vend saab 29 tuhat palka, järgmine on Aaaron Hughes, kes saab 10 tuhat),
Steed Malbranque (1 miljoni eest),
Michale Brown (700 tuhat)
Tobias Linderoth (1.6 miljoni)
Jamie McMaster (free)
Michale Foley Sheridan (free)
David Bentley (free)
Jörgen Pettersson (free)
Klubi põhiründaja on Jon Newby, kes on löönud 85 mänguga 57 väravat. Ma ei saa hästi aru, venna potential ability on ainult 135. Aga lööb väga palju väravaid, kas see potential ability üldse tähendab midagi? Rahaline seis on suht hea 12 miljonit. Tahan saada PL ja seal esimene aasta vastu pidada, ning seejärel hakata järjest tõusma. Esimese divisjoni hooaja eel soovis board, et ma välja ei kukuks.
Edit: Kuidas teha screenshote?
Võtsin endale Huddersfield Towni. Klubi oli 3 divisjonis ja raha oli -1.5 miljoni. Esimesel aasta l sain 3 divisjonis 1 koha, raha oli koguaeg -1 miljoni kandis. Üleminekul 3 divisjonis 2-se tehti ühele mu mehele pakkumine. Mees oli ise väära 250 tuhat, ning mulle pakuti tema eest 2.1 miljont. Siis müüsin veel paar meest kommiraha eest maha, ning võtsin paar free playerit. Hooaeg kujunes jällegi heaks, ning saavutasin esimese koha 10 punktise vahega teise koha ees. Noori mängumehi tuli youth academy´ast, osa müüsin maha, osa jätsin alles. Praegu olen 1 divisjonis 3, mängitud 21 mängu. Tuntumad mängijad:
Aaron Hughes (2.2 miljoni eest),
Vincent Kompany (free),
Esteban Cambiasso (free, vend saab 29 tuhat palka, järgmine on Aaaron Hughes, kes saab 10 tuhat),
Steed Malbranque (1 miljoni eest),
Michale Brown (700 tuhat)
Tobias Linderoth (1.6 miljoni)
Jamie McMaster (free)
Michale Foley Sheridan (free)
David Bentley (free)
Jörgen Pettersson (free)
Klubi põhiründaja on Jon Newby, kes on löönud 85 mänguga 57 väravat. Ma ei saa hästi aru, venna potential ability on ainult 135. Aga lööb väga palju väravaid, kas see potential ability üldse tähendab midagi? Rahaline seis on suht hea 12 miljonit. Tahan saada PL ja seal esimene aasta vastu pidada, ning seejärel hakata järjest tõusma. Esimese divisjoni hooaja eel soovis board, et ma välja ei kukuks.
Edit: Kuidas teha screenshote?
Esimene tiitelgi juba võidetud - maailma vist vanuselt teine karikasari sai kinni pandud. 
Siiski sai suvel free-transferiga paar uut nägu muretsetud teiste hulgas Roy Keane (37), Christian Vieri (35), Cristiano Doni (35) ja Ryan Giggs (34) :P Enne olid tiimis tuntumatest nimedest Pa Modou Kah, Steven Reid, David Fernandes, Scott Wilson ja David Partridge
Hooaja lõpus läks praktiliselt pool koosseisu pensionile :P Roy Keane ja Jackie McNamara otsustasid jalgpalliga täielku lõpparve teha. Ryan Giggs jäi Edinburghi skaudina tööle, Christian Vieri hakka mu abitreeneriks
Tuntumatest nimedest veel Stephen Pearson ja Sean Davis, samuti ka vanameister Paul Scholes
Lisaks veel igasugu noorema põlvkonna staare
äkki kasutaks full databaset....
See CM0102 ei näita tavaliselt ju teiste riikide pakkumisi
Kommentaar