Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mul tekkis just sihuke küsimus, et kas keegi USA liigat ka mänginud on ehk kas seal on see draft ka sees ja kuidas see kurat küll välja näeb?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

No sa NHLi mana pole proovinud? Karta on, et samamoodi. Aga ise pole proovinud veel.

Kommentaar

ma panin FM06's MLS-i üheks mängitavateks liigadeks ja vahest jälgisin seal toimuvat ja tõesti, kõigepealt olid mingid draft'i mängud vms... neli meeskonda, mängisid vist kõigiga läbi ja peale seda oli draft picks... kusjuures, eestlasi sattus ka sinna...

Kommentaar

Algselt postitas FC Kuressaare Vaata postitust
          ma panin FM06's MLS-i üheks mängitavateks liigadeks ja vahest jälgisin seal toimuvat ja tõesti, kõigepealt olid mingid draft'i mängud vms... neli meeskonda, mängisid vist kõigiga läbi ja peale seda oli draft picks... kusjuures, eestlasi sattus ka sinna...
          Krt. mind hakkas kohe huvitama. Proovime
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mis värk seal mängus vastaste löömisega on? Mul meeskonnas hooaja avamängus kolm meest eemaldati vastase löömise ees (+üks sai veel kollase sama asja eest). Suht haige minu meelest.

Kommentaar

Asendasin omale Eesti liiga Islandi omaga, kuid kui mängus valin Islandi liiga ja panen create new game, siis poole laadimise peal viskab taolise errori ette.

Mis tegema peab?

Kommentaar

mul oli sama värk... nüüd täiesti nõutu, kas tegin äkki midagi valesti?

Kommentaar

Ei oska teile midagi öelda. Mina slovakkiaga tõstsin Eesti klubid Slovakkia liigasse, vahetasin liigade rahvused/nimed ära ja riikide lühendid kah ja kõik töötab nii nagu peab.

Kommentaar

Kas saaks mulle seda täpsemalt seletada tahaks kah eesti liigas mängida või on kellegil võimalik see kuskile ülesse panna.

Kommentaar

Algselt postitas robi90 Vaata postitust
                      Kas saaks mulle seda täpsemalt seletada tahaks kah eesti liigas mängida või on kellegil võimalik see kuskile ülesse panna.
                      Editor kätte ja loe mu eelmist posti.

Kommentaar

nii masendavaid penaltilööjaid pole ma ammu näinud. vastane on muideks Flora II

Kommentaar

jansu oleks pidanud ikka ära lööma

Kommentaar

Ken oleks ka ikka realiseerima pidanud

Kommentaar

Algselt postitas Zavjalov Vaata postitust
                              Ken oleks ka ikka realiseerima pidanud
                              ta sättis juukseid löögi ajal.
                              How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Ta ei säti sbsull jukseid ju
                                Tal võru peas ja probleemi pole