Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tere päevast! Ma elan Narvas ja ei räägi eesti keeles väga hästi. Aga ma tahan teada, millal sellel forumil ilmub patch Eesti Meistriliigaseks, nagu FM2006's? Võib-olla ainult märtsis, millal algab meistrivõitslus? Tahan mängida

P.S. Welcome to Russian FM2007 the biggest forum: http://www.fmfan.ru/board
    Seal on juba kaks inimesi Eestimaalt

Kommentaar

3rd party patch Eestiga ilmub ilmselt siis, kui hooaja alguse koosseisud paigas ja keegi meist viitsib andmed uuendada ja eesti liiga mõne teise liiga asemele tõsta.

Kommentaar

Kas kellegil on ka sama asi juhtunud? Nimelt ei taha Inglismaa koondis kuidagi võtta Rooney-t koondisesse. Minu teise valiku ründajad Smith ja Defoe on küll alati koondises ja enamiku aja moodustavad põhiründepaari lisaks siis Benti-le ja Johnsonile. Rooney saab koondisse ainult juhul kui mõni neist on vigastatud ja ka siis ei saa ta isegi varumeeste pingile! Vaatamata sellele, et ta klubi eest on kaks aastat järjest olnud parim väravakütt! Lihtsalt selline huvitav seik.

Kommentaar

Algselt postitas rooney Vaata postitust
          Kas kellegil on ka sama asi juhtunud? Nimelt ei taha Inglismaa koondis kuidagi võtta Rooney-t koondisesse. Minu teise valiku ründajad Smith ja Defoe on küll alati koondises ja enamiku aja moodustavad põhiründepaari lisaks siis Benti-le ja Johnsonile. Rooney saab koondisse ainult juhul kui mõni neist on vigastatud ja ka siis ei saa ta isegi varumeeste pingile! Vaatamata sellele, et ta klubi eest on kaks aastat järjest olnud parim väravakütt! Lihtsalt selline huvitav seik.
          Üks seletus sellele juhtumile võib olla see, et sa ei ole enne mängu alustamist editoriga eemaldanud Rooney kahe mängulist bänni ning tänu sellele kutsutakse ta koondisesse ainult sõprusmängudeks.

Kommentaar

jaajaa, nii pole ilus, aga. siuke värk et tahan editoriga klubi wage budgetit suurendada. panen siis nt miljoni. kõik kena särkivärki seivin ära, teen uue mängu seivitud databasega jne, aga klubi valides on wage budget ikka mingi 20k. on mõni määrav faktor, mis segab seda üles lükkamast või olen ma lihtsalt loll?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
              jaajaa, nii pole ilus, aga. siuke värk et tahan editoriga klubi wage budgetit suurendada. panen siis nt miljoni. kõik kena särkivärki seivin ära, teen uue mängu seivitud databasega jne, aga klubi valides on wage budget ikka mingi 20k. on mõni määrav faktor, mis segab seda üles lükkamast või olen ma lihtsalt loll?
              Kes sinusugusele tolale ikka raha usaldaks?
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Pelle, ma nõuan selgitust

Kommentaar

Pelle Pohlak.....selge see et Flora on ta südames
                  Proud to wear Claret & Blue!

Kommentaar

15. hooaeg on toonud rohkem punaseid kaarte kui eelmised 14 kokku.
                    Kohtunik laseb selged sulust löödud väravad läbi ja detsembriks olen langenud kümnendale positsioonile. Kohutav. Nüüd sain touchline bani ka. Normaalne, teine pool hooajast tuleb hullu panna.
                    Algselt postitas JT8055
                    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Nii, võtsin ka ketta pealt uuesti lahti Football Manageri ja jõudsin lõpetada hooaja Milaniga. Asi läks kuidas läks, aga närvid sõi ära

Alustuseks ostsin brasiilasest vasakuäärekaitsja Marcelo 4.5 miljoni naela eest ning sebisin enda noortesüsteemi Bojan 900K eest. Jaanuaris sai ostetud ka Navas 10 miljoni naela eest. Serie A's oli nagu teada, 8 miinuspunkti. Tore oli viimane mäng, kui kohtusin Palermoga. Pidin tiitlivõidu kindlustamiseks mängima viiki või võitma. Läksin 2-0 poolajaks juhtima. Ja siis, tuli Palermo järgi ning 89' minutil lõi Elano 3-2 ja nii lipsaski särav trofee käest. CLis oli samasugune värkkkk. 1. ringis lõin 7-2 Lyoni välja. Veerandfinaalis 5-1 Bayerni. Poolfinaalis 7-0 Arsenali. Ning finaal Romaga ajas ikka väga närvi.
                      Poolaeg 1-1 viik ja siis hüppas kuskilt Mancini välja 81' minutil ja skooris ja oligi see karikas Romal käes. Tore. Ja ega Coppa Italial ei läinud paremini. Udinesega oli viimasel 10. minutil võit käes tänu võõrsil väravatega ja siis hüppas püssiga põõsast välja Asamoah ja skooris ja jälle üks karikas kukkus käest. Selline mõnus hooaeg oli.

Budgeti sain selleks hooajaks 54 miljonit. Sain tasuta Lyonist Ben Arfa, Agüero kindlustasin ka endale 12 miljoniga. Richardsi Maldini asemel, 15 miljoniga. Ja mu ülimegasupersoodneost Dani Alves 40 miljoni naela eest, noh oli vaja, EU pleyerid sai osta ainult . Tugevdasin enda noortesüsteemi eesotsas Cerrajeroga ning muude klounidega, kokku läks 5.2 miljonit.

Vaatab, kuna jõuan 2. hooaja ära teha.

Kommentaar

Algselt postitas 2cool4school Vaata postitust
                        15. hooaeg on toonud rohkem punaseid kaarte kui eelmised 14 kokku.
                        Kohtunik laseb selged sulust löödud väravad läbi ja detsembriks olen langenud kümnendale positsioonile. Kohutav. Nüüd sain touchline bani ka. Normaalne, teine pool hooajast tuleb hullu panna.
                        Pwnt!

10 tähemärki
                        Algselt postitas JT8055
                        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Kas FM07 Eesti liiga patchi on tehtud.Oleks väga meeldiv Eesti liigat seal mängida

Kommentaar

Algselt postitas Roobert15 Vaata postitust
                            Kas FM07 Eesti liiga patchi on tehtud.Oleks väga meeldiv Eesti liigat seal mängida
                            Tahtsin just sama küsida. Samas rahuldun ka üksikasjaliku juhendiga kuidas Slovakkia liiga Eesti omaga asendada.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
                              Tahtsin just sama küsida. Samas rahuldun ka üksikasjaliku juhendiga kuidas Slovakkia liiga Eesti omaga asendada.
                              Olen ka nii teinud aga õige patch oleks parem!

Kommentaar

Arghh, üritasin ise midagi kokku klopside aga edutult. Äkki keegi hea inimene riputab vajaliku asja kuhugi üles?

Kommentaar

Working...
                                X