Kodanik Homie, kes on "lasteajalaps"?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustKodanik Homie, kes on "lasteajalaps"?
Kommentaar
-
Algselt postitas matrix7000 Vaata postitustmillegipärast jah ei saa ma ühtki eesti klubi juhtida...kuida korda saax?Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
www.hot.ee/treix/suur_07.ddt see patch on muidu...aga kuida saab siis...ja kui uut patchi vaja sellele,siis andke adre kus tõmmata
Kommentaar
-
Algselt postitas matrix7000 Vaata postitustwww.hot.ee/treix/suur_07.ddt see patch on muidu...aga kuida saab siis...ja kui uut patchi vaja sellele,siis andke adre kus tõmmataWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Hollandi, Jaapani ja Saksamaa koondise peaks nii saama, et tõmbate selle faili mis mul alla lisatud on, back-upite igaksjuhuks kõik oma "?/Football Manager 2007/data/db/7.0.2 (või muu)/lnc/all"
kaustas olevad failid ära ning laske need üle selle tõmmatud failiga.
Laske kõikidel db'sidel üle asi, sest kui sa alustad 7.0.1'ga näiteks mängu ja lähed poole peal 7.0.2 peale üle siis FM07's erinevalt varasematest versioonidest, jätkub alustatud mäng "1" db'siga. Ma ise pole proovinud praegu, ma tean, et enne kui 7.0.2 ja 1 panin peale siis töötas. Kui teil on seal kuskil "all" või "lnc" kausta all üks "Ger" kaust ka siis laske see maha, ainult "all" kaust peab "lnc"'i sisse jääma ning "fake.lnc" peab olema ainuke asi "all" kaustas. Praegu ma lasin kõik muud failid sealt "all" kaustast maha, aga varem ma vist nii ei teinud. Ma olen suht kindel, et see töötab.
Kui ei, siis pange back-up'id tagasi ning vahetage lihtsalt "fake.lnc" fail selle tõmmatuga üle. Aga "ger" kustutage ikkagi ära.
Lisaks teeb see kõik muud nimed ja asjad ka õigeks.
99% kindel, et õige kasutusega saab asjad korda.Lisatud failidsigpic
Kommentaar
-
Eesti mängust nii palju, et olen jõudnud 2010 aasta märtsi ning ees Leeduga sõpruskohtumine.
Liiga areneb nagu ta areneb. Hetkel Euroopa tasemel midagi ei ole muutunud, sest hallid meeskonnad on väga ülehinnatud, Levadial on küll piisav koosseis ka päriselus vähemalt kolmandasse CL kvalifikatsiooniringi jõudmiseks, kuid vaid korra on Eesti klubi CL's 2. ringi pääsenud. Seni on kolmel hooajal olnud erinev võitja, viimati said tembuga hakkama Levadia poisid, kes kohe järgneval suvel müüsid Sander Puri ja Kaimar Saagi lausa 5 miljoni naela eest kogusummas Twentesse ja Portsmouthi. Varem olid neilt lahkunud ka teised staarid Kotenko ja Andreev.
2010 hooaja keskel tundub, et Levadia on favoriit teisel järjestikusele tiitlile, kuid raharohkus on liiga väga tihedas muutnud ning ei või ette teada, kes ja kus tulemuse ära võtab. Levadia põhimõtteliselt ainuke klubi, kes teistes esile kerkib.
Pisut teeb kurvaks Vaprusse imelik vorm, nn. tavaline osa aastast pannakse liiga pika puuga kinni, kuid on vaja promotion ära võta, siis ollakse algus nagu sitahunnik ning saadakse liiga hilja hoog käima. Tänu sellele on saanud edasi tiimid nagu Tarvastu ja Sörve, kes Meistriliigas siiski samuti hambaid näitavad.
Noored on vägagi asjalikud, U19 võib julgelt nimetada üheks Euroopa parimaks. Kolm korda järjest teisse kvalifikatsiooniringi pääsetud, kolmel korral on välja jäädud, viimati väga napilt väravatevahega, kui võideti näiteks Hollandit, kes saigi nende eest finaalturniirile. Kuid tulevik on paljulubav, sest 2010 aasta kvalifikatsiooni esimeses ringis tunnistati ainult kuivi võite.
U21 pole eriti säranud, kuid noored, kes U19's särasid peaks nüüd selle aastaga enamjaolt vanematesse üle minema ning sügisel on ka kvalifikatsioon 2011 aasta EM'ile ning lootused on kõrged. Serbia eakaaslasi (kel on täielik u21 koondis ilma hallipassivendadeta) alistati 2:0.
Osad mehed on aga U19'st kohe suurde tiimi hüpanud. Pjotr Ivanov, Artjom Oja ja Veiko Timofejev on kindlad põhikoondisesse kutsutud vennad regenidest. Kui esimene ja viimane on siiski pingivennad, siis keskmise näol on tegu superstaariga. 19-aastaselt siirdus mees Liverpooli, kus veel eriti mänginud pole. Koondise eest on tegu tõelise täkuga.
Oja mängis pikalt Fauna's, kuid müüdi 2 miljoni eest. Raha eest osteti koheselt keegi Tuleviku nooruk, kes 17-aastasena juba U21 koondises on.
Suuremast üleminekust võiks mainida, et Levadia tõi Eestisse Kruglovi tagasi lausa 1 miljoni naela eest.
Koondisega on läinud asi üle kivide kändude. Alustasin hästi, võitsin Azerbaijani ning viigistasin Saksmaa endaga võõrsil 1:1 tänu Kotenko supermängule.
Pärast seda läks kõik peesse ning kuni 2009. aasta augustini pidin lepima võitudega Qatari ja Luxembourgi vastu sõpruskohtumistes, ülejäänud mängud lõpesid kaotustega. Isegi Azerbaijanilt sain võõrsil kotid.
Siis sain jälle hoo sisse, viik Walesiga ning kaotus Šveitsile augustis sundis mind taktikat pisut ümber ehitama. Töötas kohe, viigistasin jälle Saksamaaga, võitsin suurelt Slovakiat, tegin 6:0 pähe Costa Ricale kes läheb MMile ning 3:0 Rwandale. Ja veebruarikuus võtsin parima saavutusena treenerikarjääri jooksul koondisega 3:1 võidu Serbia üle võõrsil.
Euro 2012 valikgrupp on Prantsusmaa, Kreeka, Slovakia ja Põhja-Iirimaa. Loodetavasti tuleb veel noori üles selle ajaga ning suudan võib-olla play-off koha välja pigistada. Kuid samad plaanid olid mul MM-valikturniiriga, lõpetasin aga hoopis üheksa punktiga.
Eksperimenti loodan jätkata vähemalt 2022. aasta MMini.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar