Suutsin oma suurepärase PSG mängu persse keerata. Kellegil Eesti liigat uuendatud andmetega on pakkuda?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Nonii, ma olen oma mänguga jõudnud aastasse 2016. Alustatud sai klubiga nimega Rapid Viin, kellega kohe esimesel hooajal sai võetud kindel Austria meistritiitel. Teine hooaeg läks üpris aia taha, sai terve hooaeg oldud viiendal kohal ning sai sealt klubist ära tuldud, enne kui mind oleks vallandatud. Järgmine peatus oli Berliinis, kus Herta oli suurtes majanduslikes raskustes ja langenud teise liigasse. Eesmärgiks pandi Bundesliga 2. võit, mille ma kindlalt saavutasin. Järgmised kaks hooaega sai kindlalt oldud 10. koha pirimail kuni siis saavutasin liigas 3. koha. Kahjus läks järgmine hooaeg totaalselt nigelalt- terve hooaeg maadles klubi vigastusetega ning mängud ebaõnnestusid nii Euroopas kui ka Saksa liigas. Niisiis vallandati mind sealt ning samal päeval pakkus mulle treenerikohta Leverkusen, kes oli langenud paar hooaega tagasi teise liigasse ning oli samuti suurtes majanduslikes raskustes. Leverkuseni tuli samuti esmesel hooajal kindel Bundesliga 2. võit. Samuti läks suurepäraselt järgmine hooaeg, kus väga noorte mängijatega (pool algkoosseisust 19. aastased ja nooremad) saavutasin 6. koha. Nii hea tulemus äratas tähelepanu Prantuse suurklubis Marseille, kes mind enda treeneriks kutsus. Kahe hooajaga kaks meistritiitlit, karikavõit.
Samal ajal olen olnud ka viimased 6-7 aastat Ukraina meeskonna peatreener. Ukraina olen tõstnud maailma reitingu teiseks riigiks. EM`il ja MM`il olen mõlemal korral jõudnud veerandfinaali, kus olen kõige napimalt (penaltidega ja liasaajal) kaotanud.
Kommentaar
-
Müstika!
Plymouthiga teisel hooajal võitsin 2-0 Chelseat, ja olles täiesti parem meeskond mängus. uhuu :P
see ei muuda asjaolu, et chelsea mängib tiitli peale, mina võitlen väljalangemise vastu.
nii ja nüüd 1-0 manu, muahha, suurte vastu oskan kodus mängida, võõrsil muidugi mõnuga lakki.
Kommentaar
-
Kes tahab, siis Eesti data saab siit..
The Zshare file hosting providing website had been shut down many few years ago. The new zShare website is a news blog that publishes the latest trending news on the web. So what happened to the old Zshare? As the new owner of the domain zshare.net, I honestly don’t know. The domain had not been
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMõnel vb potentsiaali sai veits kergitatud äkki.
Ja mis kurat selle Kuresaarega on. Levadia ostueelarve on 70 tuhhi naelades aga mingi kure amatöörid plekivad pool milli niiet silm ka ei pilgu?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Mul on inglise koondisega juba 4 mängu järjest rooney suspended ja iga kord näitab et 2 mängu peab veel vahele jätma. Kas seda viga saab kuidagi parandada?Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustMul on inglise koondisega juba 4 mängu järjest rooney suspended ja iga kord näitab et 2 mängu peab veel vahele jätma. Kas seda viga saab kuidagi parandada?
aga rooney ongi mõtetu tont, sorry see on minu arvamus nii et pole mõtet hakata lõugama...Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustMul on inglise koondisega juba 4 mängu järjest rooney suspended ja iga kord näitab et 2 mängu peab veel vahele jätma. Kas seda viga saab kuidagi parandada?
Kommentaar
-
Algselt postitas phljuh Vaata postitusteheee... ega vist mitte ennem kui uut mängu ei alusta...
aga rooney ongi mõtetu tont, sorry see on minu arvamus nii et pole mõtet hakata lõugama...Koondise põhimängija
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar