Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Rohkem pakkus mulle nalja repsi postitatud "täitsa munn mäng". Et kui nii munn mäng, siis milleks mängida?

Kommentaar

ups...

Kommentaar

Nüüd kus siis Eesti Liiga on järjekordselt alanud, kas keegi ei viitsiks korralikku 2007 a. Eesti liigaga database'i kuhugi üles panna?

Kommentaar

Keegi Eesti patchi on valmis saanud?

Kommentaar

tahaks ka eesti db.

Kommentaar

Samuti siin ootamas... proovisin seda mis alguses antud oli... panin sinna kausta ja proovisin mängima hakata kuid kuskil ei näinud eesti liigat.

Kommentaar

Tere päevast! Kus siin on administraator? Mul on hea ettepanek teiele! Ma olen Venemaa suurest foorumist fmfan.ru. Seal teevad FM update, kus on Venemaa premier-liga, Ukraina ja Valgevene liigade muutused. Nad tahavad lisandada Eesti meistriliga muutused ka sellele updatele (transferid, graafika). Ma arvan, et te saaksite aidata meid.
                Minu ICQ 259926384, meie foorum: http://www.fmfan.ru/board/

Желательно знание русского языка, надеюсь вы поможете! Заранее спасибо!

Kommentaar

Võtke Martiniga ühendust.

Kommentaar

Kes on Martin?

Kommentaar

Aga palun: Martin

Kommentaar

Algselt postitas kloss Vaata postitust
                        tahaks ka eesti db.
                        Tegin isegi ära ehk vahetasin liigad ära, kuid selle kuradi kallal tuleks tegelikult jõledalt veel tööd teha.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                          Tegin isegi ära ehk vahetasin liigad ära, kuid selle kuradi kallal tuleks tegelikult jõledalt veel tööd teha.
                          statse ei lisanud?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                            statse ei lisanud?
                            Pole kuskilt lisada, nagu sa tead Jagada sa neid ei soovinud.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                              Võtke või jätke, vigu ja mängijaid jms parandage ise, kuid liiga töötab: http://rapidshare.com/files/23365349/Eesti.rar

Kommentaar

Hooaeg ei alanud just halvasti

Purje on laenul :P

Kommentaar

Working...
                                X