Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Panin eesti patchi db kausta ja mul on ka 7.0.2 versioon, kuid ikkagi ei näita eesti liigat. Help?
    "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Algselt postitas -21- Vaata postitust
      Panin eesti patchi db kausta ja mul on ka 7.0.2 versioon, kuid ikkagi ei näita eesti liigat. Help?
      C:\Documents and Settings\Owner\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007\db

Mul on ta sellises kaustas. Kui sul samas, siis ei oska aidata.

MihkelPallak - kui cd'd küsib, siis sisesta cd ja küll ta käima läheb.
      "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas Maekas Vaata postitust

MihkelPallak - kui cd'd küsib, siis sisesta cd ja küll ta käima läheb.

hahahaha naljakas

Kommentaar

No nii ma selline koba mul versioon 7.0 ja ma pakkisin lahti selle Eesti.rar, siis tuli sealt Eesti ja siis nüüd on mul nii, aga kui panen new game ei näe eesti liigat C:\Documents and Settings\Owner\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007\db\Eesti

EDIT: Lugesin,et peab olema 7.0.2 kust ma selle saan
          Algselt postitas Maekas
          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas juhmard Vaata postitust
            No nii ma selline koba mul versioon 7.0 ja ma pakkisin lahti selle Eesti.rar, siis tuli sealt Eesti ja siis nüüd on mul nii, aga kui panen new game ei näe eesti liigat C:\Documents and Settings\Owner\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007\db\Eesti

EDIT: Lugesin,et peab olema 7.0.2 kust ma selle saan
            Tõmbad internetist, näiteks http://games.softpedia.com/get/Patch...02-Patch.shtml

Kommentaar

Sain juba, aga väga aeglane on nüüd mäng
              Algselt postitas Maekas
              Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas juhmard Vaata postitust
                Sain juba, aga väga aeglane on nüüd mäng
                Ei tea, minu kogemused näitavad et FM07 puhul iga patchiga läheb asi aina kiiremaks, eks keera kellad ja viled kinni.

Kommentaar

minu karjäärist Eesti koondise managerina: Reaalelus praegu käimasoleval EM-valikturniiril(grupis Inglismaa,Venemaa,Iisrael,Makedoonia,Andorra,Horva atia) sain vägagi üllatuslikult teise koha. Mind edestas vaid Inglismaa ise. EM-finaalturniiril saatis mind üliinimlik õnn. Alagrupis nii nõrgad vastased kui Kreeka, Rootsi, Portugal. Portude vastu sain 0:0 viigi, alistasin nii kreeklased kui rootslased. See tagas alagrupis esimese koha. Ka veerandfinaalis nõrk vastane- Rumeenia. Sain penaltitega poolfinaali, kus tuli alla vanduda juba tuttavale Inglismaale. 2010.a. MM-i valikturniiril jäin oma väga ühtlases grupis(Hispaania,Šveits,Belgia,Eesti,Soome,Liechte nstein) kahjuks napilt kolmandaks. Edasi pääsesid Hispaania ja Šveits. Enne viimast mängu olin veel grupis esikohal, kuid viimane mäng Hispaaniaga kodus andis kaotuse ja alagrupis kolmanda koha. Edasipääs jäi ühe viigipunkti kaugusele.
                  P.S. FIFA edetabelis on parim koht koguni 11.!

Kommentaar

Algselt postitas mart44 Vaata postitust
                    minu karjäärist Eesti koondise managerina: Reaalelus praegu käimasoleval EM-valikturniiril(grupis Inglismaa,Venemaa,Iisrael,Makedoonia,Andorra,Horva atia) sain vägagi üllatuslikult teise koha. Mind edestas vaid Inglismaa ise. EM-finaalturniiril saatis mind üliinimlik õnn. Alagrupis nii nõrgad vastased kui Kreeka, Rootsi, Portugal. Portude vastu sain 0:0 viigi, alistasin nii kreeklased kui rootslased. See tagas alagrupis esimese koha. Ka veerandfinaalis nõrk vastane- Rumeenia. Sain penaltitega poolfinaali, kus tuli alla vanduda juba tuttavale Inglismaale. 2010.a. MM-i valikturniiril jäin oma väga ühtlases grupis(Hispaania,Šveits,Belgia,Eesti,Soome,Liechte nstein) kahjuks napilt kolmandaks. Edasi pääsesid Hispaania ja Šveits. Enne viimast mängu olin veel grupis esikohal, kuid viimane mäng Hispaaniaga kodus andis kaotuse ja alagrupis kolmanda koha. Edasipääs jäi ühe viigipunkti kaugusele.
                    P.S. FIFA edetabelis on parim koht koguni 11.!
                    et nagu kas sa oled käind data kallal ka ve? et nii hästi eesti mängib???
                    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

ma ei usu, sest ka minul on nii hästi läinud Eestiga, täiesti hämmastav tglt...
                      Pärnu JK Poseidon

Kommentaar

kas see on võimalik?
                        Lisatud failid

Kommentaar

minu elu uhkeim päev
                          Lisatud failid

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
                            minu elu uhkeim päev
                            Kindlasti mängisid peale sinu ka teised tiimid oma mänge onju.

Kommentaar

ma vaatasin lihtsalt datast, mis taktikatega Eesti kõige paremini FM-is mängib.

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
                                Kindlasti mängisid peale sinu ka teised tiimid oma mänge onju.
                                jah mängisid kyll aga nädalas kui võidad wiganit 7-o ja siis evertoni 4-0 ei ole vist eriti mõtet rääkida....

Kommentaar

Working...
                                X