Panin eesti patchi db kausta ja mul on ka 7.0.2 versioon, kuid ikkagi ei näita eesti liigat. Help?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustPanin eesti patchi db kausta ja mul on ka 7.0.2 versioon, kuid ikkagi ei näita eesti liigat. Help?
Mul on ta sellises kaustas. Kui sul samas, siis ei oska aidata.
MihkelPallak - kui cd'd küsib, siis sisesta cd ja küll ta käima läheb."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitust
MihkelPallak - kui cd'd küsib, siis sisesta cd ja küll ta käima läheb.
hahahahanaljakas
Kommentaar
-
No nii ma selline koba mul versioon 7.0 ja ma pakkisin lahti selle Eesti.rar, siis tuli sealt Eesti ja siis nüüd on mul nii, aga kui panen new game ei näe eesti liigat C:\Documents and Settings\Owner\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007\db\Eesti
EDIT: Lugesin,et peab olema 7.0.2 kust ma selle saanAlgselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustNo nii ma selline koba mul versioon 7.0 ja ma pakkisin lahti selle Eesti.rar, siis tuli sealt Eesti ja siis nüüd on mul nii, aga kui panen new game ei näe eesti liigat C:\Documents and Settings\Owner\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007\db\Eesti
EDIT: Lugesin,et peab olema 7.0.2 kust ma selle saan
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustSain juba, aga väga aeglane on nüüd mäng
Kommentaar
-
minu karjäärist Eesti koondise managerina: Reaalelus praegu käimasoleval EM-valikturniiril(grupis Inglismaa,Venemaa,Iisrael,Makedoonia,Andorra,Horva atia) sain vägagi üllatuslikult teise koha. Mind edestas vaid Inglismaa ise. EM-finaalturniiril saatis mind üliinimlik õnn. Alagrupis nii nõrgad vastased kui Kreeka, Rootsi, Portugal. Portude vastu sain 0:0 viigi, alistasin nii kreeklased kui rootslased. See tagas alagrupis esimese koha. Ka veerandfinaalis nõrk vastane- Rumeenia. Sain penaltitega poolfinaali, kus tuli alla vanduda juba tuttavale Inglismaale. 2010.a. MM-i valikturniiril jäin oma väga ühtlases grupis(Hispaania,Šveits,Belgia,Eesti,Soome,Liechte nstein) kahjuks napilt kolmandaks. Edasi pääsesid Hispaania ja Šveits. Enne viimast mängu olin veel grupis esikohal, kuid viimane mäng Hispaaniaga kodus andis kaotuse ja alagrupis kolmanda koha. Edasipääs jäi ühe viigipunkti kaugusele.
P.S. FIFA edetabelis on parim koht koguni 11.!
Kommentaar
-
Algselt postitas mart44 Vaata postitustminu karjäärist Eesti koondise managerina: Reaalelus praegu käimasoleval EM-valikturniiril(grupis Inglismaa,Venemaa,Iisrael,Makedoonia,Andorra,Horva atia) sain vägagi üllatuslikult teise koha. Mind edestas vaid Inglismaa ise. EM-finaalturniiril saatis mind üliinimlik õnn. Alagrupis nii nõrgad vastased kui Kreeka, Rootsi, Portugal. Portude vastu sain 0:0 viigi, alistasin nii kreeklased kui rootslased. See tagas alagrupis esimese koha. Ka veerandfinaalis nõrk vastane- Rumeenia. Sain penaltitega poolfinaali, kus tuli alla vanduda juba tuttavale Inglismaale. 2010.a. MM-i valikturniiril jäin oma väga ühtlases grupis(Hispaania,Šveits,Belgia,Eesti,Soome,Liechte nstein) kahjuks napilt kolmandaks. Edasi pääsesid Hispaania ja Šveits. Enne viimast mängu olin veel grupis esikohal, kuid viimane mäng Hispaaniaga kodus andis kaotuse ja alagrupis kolmanda koha. Edasipääs jäi ühe viigipunkti kaugusele.
P.S. FIFA edetabelis on parim koht koguni 11.!Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas phljuh Vaata postitustminu elu uhkeim päev
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustKindlasti mängisid peale sinu ka teised tiimid oma mänge onju.Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar