kellel su uudiseid vaja on?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustkellel su uudiseid vaja on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSoccernetil. Korjame kokku ja riputame ükskord üles.
10101010
Kommentaar
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustkellel su uudiseid vaja on?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustokei, sorry siis...lihtsalt ajas närvi, et keegi on jälle oma mängu Chelseaga alustanud(pean silmas seda meitriksit)...
Ärge siin teemas enam selle üle jahuge.
Kui keegi tahab tõestada teistele enda oskusi rääkides enda huvitavatest seiklustest Chelseas, siis las teeb seda.
Kommentaar
-
Alustasin mängu Celticuga.
Esmalt lasin lahti enamus reservist pluss mõned müügid reservist.
Board andis 4 miljonit naela ostudeks, sisse tulid Anthony Vanden Borre 2.5 miljoni naela eest ja Steffen Iversen 1.2 miljoni naela eest.
Meistriteliigas jäi laeks alagrupi kolmas koht, Euro Cupi teises knockout ringis tuli vastu Newcastle kes mu euroopa avastused selleks hooajaks lõpetas. Scottish cupis ja Scottish League cupis jäid laeks veerandfinaalid kus kaotasin Aberdeenile ja Hibernianile. Liigavõit oli väike lohutus, liigas teine Rangers. Hooaja parimad mängijad olid Steffen Iversen ja Jan Vennegoor of Hesselink, mõlemad äratasid huvi euroopa tippklubides.
2007/2008.
Mõtetud mehed lasin lahti ja müüsin suht edukalt - Vennegoor of Hesselink lahkus 3.3 miljoni naela eest leiab enim äramärkimist. (Poleks müünud aga ta soovis suuremasse klubisse). Lahkusid ka Nakamura Sampdoriasse ja Zurawski Barcelonasse. Sisse ostsin Andreevi, Degre, Kerloni, Gasbarroni ja Larseni + mõned noorukid, kokku kulus nendele 8 miljonit.
Meistriteliigas sujus alagrupp edukalt aga esimeses playoff ringis tuli alla vanduda Valenciale. Liigas tuli taaskord võit, teine taaskord Rangers. Scottish Cupi võit tuli Hiberniani üle ja Scottish League Cupi võit tuli 2-0 Rangersi vastu.
Teise hooaja lõpus tuli ka huvitav pakkumine mille ma vastu võtsin, järgmised 2 hooaega veedan Romas. Eelmine peatreener põrus 2007/2008 hooajal täielikult jäädes 13. kohale. Üks kahest hooajast on juba mängitud kuid sellest juba pikemalt siis kui teine hooaega ka mängitud.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Päris tihti juhtub.
Aga ma sain oma mängus juba kuuenda tiimi etteotsa. Peale töökohti Rapid Viinis, Herta Berliinis, Leverkusenis, Marseilles ja Bayernis sain Juventuse peatreeneriks ja aastaks on mul 2021. Seni siis suuremad saavutused Saksamaa meistritiitli võitmine kolm korda ja kaks korda olen suutnud Bayerni viia ka Meistrite Liiga võiduni. Eks siis proovib sama teha ka Juventusega.
Kommentaar
-
jep,kusjuures isegi chelseaga on praegu nii...aga kas keegi teab sellele probleemile lahendust...et oli see kas 1 või 8 august 2006 ja järsku lööb välja ja teksti midagi lõpus on crash dumps...ehk proovisin vahepeal uuesti alustada,aga sihuke probleem tuli ette sellel kuupäeval(seal)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar