Algselt postitas krissucool
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustmis see "minimum release clause" tähendab.
PS! Ma ei tea kas mina olen vanaks ja lolliks jäänud või on FM 07 nats raskem kui eelmised - a vist esimest korda mu ca 8 aastase CM/FM-i ajaloo vältel õnnestus pärast Conference'i tõusmist Conference North/Southi tagasi kukkuda. Kusjuuder veel Confi teisel hooajal. Uus tulemine õnneks märksa edukam, a ikkagi - kurb lugu.
Kommentaar
-
Algselt postitas khristo Vaata postitust
PS! Ma ei tea kas mina olen vanaks ja lolliks jäänud või on FM 07 nats raskem kui eelmised - a vist esimest korda mu ca 8 aastase CM/FM-i ajaloo vältel õnnestus pärast Conference'i tõusmist Conference North/Southi tagasi kukkuda. Kusjuuder veel Confi teisel hooajal. Uus tulemine õnneks märksa edukam, a ikkagi - kurb lugu.
2008,2011 League Cup, FA 2010
Charity 2011, 2010,
2012 inglismaa euroopa meistriks jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitust2012 inglismaa euroopa meistriks jne.
Kommentaar
-
Mäng kui selline on iseenesest raskem, eriti õigete tulemuste saamine jne. Aga uus scouting system on tehtud ikka väga väga väga lihtsaks. Minu skaudid ei ole kordagi udu ajanud ning mingit mõttetut vanti näiteks tulevaseks Serie A staariks nimetanud jms, koguaeg õigesti.
Ja noored võõramaallased kipuvad liiga lihtsalt kuskile Inglise, Itaalia jms madalamatesse liigadesse tulema. Näiteks Argentiina või Brasiilia tippliiga 17- ja 18-aastaseid regene saab väga lihtsalt oma klubidesse kuskil Serie C's tuua, mis reaalsuses kindlasti ei juhtuks. Seda juhul, kui skaute muidugi lastakse nii kaugele. Või siis ka sama riigi tippliigade noored kipuvad tugevast keskmikust kuskile madalamale isegi, kui lepingutingumused on praktiliselt samad ning mingeid eeliseid ei ole, et näiteks saab rohkem mänguaega.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustAga uus scouting system on tehtud ikka väga väga väga lihtsaks. Minu skaudid ei ole kordagi udu ajanud ning mingit mõttetut vanti näiteks tulevaseks Serie A staariks nimetanud jms, koguaeg õigesti.
Nooomaitea, oleneb ikka klubist/skaudist ka, ma usun. Jätsin huvi pärast omale ühe sita skaudi Derbyt üle võttes, kelle judging ability/potential olid mõlemad alla 5 ja lasin ta reservide liigat vaatama. No sel vennal on peaaegu kõik, kes mõned kollid löövad, 'potentially better than Billy Sharp' - ja Billy toksis just 37 liigakolli ja viis pmst üksipäini County premi. (premis ta muidugi siiamaani suhtkoht imeb)We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustNooomaitea, oleneb ikka klubist/skaudist ka, ma usun. Jätsin huvi pärast omale ühe sita skaudi Derbyt üle võttes, kelle judging ability/potential olid mõlemad alla 5 ja lasin ta reservide liigat vaatama. No sel vennal on peaaegu kõik, kes mõned kollid löövad, 'potentially better than Billy Sharp' - ja Billy toksis just 37 liigakolli ja viis pmst üksipäini County premi. (premis ta muidugi siiamaani suhtkoht imeb)AILTON
Kommentaar
-
George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar