Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitust
    Ju ma pean sind siis uskuma, mul alles addictness ratingus alles "mildly addticted"

Nõme siis ju :S
    ehh, mul väidab mäng et ma olen juba Football Manageri ekspert...
    Eddie on mõtetu neeger, on sitaks paremaid noori tulevikumehi, minu lemmik on Podolski aga ta kallis ka raisk ja ega ta taha münchenist eriti kuhugi tulla, aastal 2011 meelitasin ta alles Sevillase.
    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

david villa on väravamasin
      AILTON

Kommentaar

No tra, mis sellel mängu viga on ?! Tymoschukile ei saa tööluba!?

National team2

2000– Ukraine 68 (1)
        Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Blackburniga 2 hooaega mängitud, esimene hooaeg siis 4. koht ja UEFA & FA cupi poolfinaalid, teine hooaeg liigas 3. koht, ning võitsin FA Cupi alistades: Shrewsbury, Bournemouthi, Southhamptoni, Ipswichi, Sheffield Unitedi ja Evertoni, sellise imelise seeria eest saab tulevikus CL-i koha jeee ! !

Tulevik on helge, sain just 30m mida kulutada, ei teagi kohe keda osta.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitust
            Blackburniga 2 hooaega mängitud, esimene hooaeg siis 4. koht ja UEFA & FA cupi poolfinaalid, teine hooaeg liigas 3. koht, ning võitsin FA Cupi alistades: Shrewsbury, Bournemouthi, Southhamptoni, Ipswichi, Sheffield Unitedi ja Evertoni, sellise imelise seeria eest saab tulevikus CL-i koha jeee ! !

Tulevik on helge, sain just 30m mida kulutada, ei teagi kohe keda osta.

Paar vägagi tugevat noort?Miks ka mitte?

Kommentaar

Algselt postitas Ixproff Vaata postitust
              Paar vägagi tugevat noort?Miks ka mitte?
              Arvata on Basta, Wernbloom, Kehl (free), Vermaelen, Vurnon (free), Filkor (free) enamus raha kulub arvatavasti Husyevile, aga katsun ta ikkagi kätte saada.

Nii närvidele käib, et Tymoschukile ei saanud tööluba, täiega oleks tahtnud teda saada, väga pettunud olen Katsun nüüd Poulseni hankida, ta samatlaadi mängija.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Teine hooaeg Stockpordiga, esimesel tõusin League 1-i
                Sain see hooaeg FA Cupis 8 parema hulka Lõpuks kaotasin Liverpoolile 0-2 ... Peale minu 8 hulgas kõik Premieri klubid

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                  Teine hooaeg Stockpordiga, esimesel tõusin League 1-i
                  Sain see hooaeg FA Cupis 8 parema hulka Lõpuks kaotasin Liverpoolile 0-2 ... Peale minu 8 hulgas kõik Premieri klubid
                  kuidas sul siis nii õnnestus? mis taks ja mis mehed jne?
                  I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                    Mul teine hooaeg premis Derbyga .../--/ Läheb täitsa ilusti, olen tabeli keskmik.
                    Kolmas hooaeg oli agoonia, kus detsembrini lõi kogu sats kamba peale umbes 10 väravat ja mõistagi sain lõpuks enne jõule sackida.

Sprst tahtsingi küsida, mis on teie retsept kui on tarvis, nagu väljamaal öeldakse, to stop the rot? Kui tulemust ei tule hea ega kurjaga, kaitsva ega ründava taktikaga, 442 või 451-ga, team talkis meeskonna slämmimisega, halva mängu eest trahvimisega, totaalse rotatsioonigagi?

(Praegu palgati mind Norwichi, läheb täitsa ilusti, ronisin relegatsioonikohalt tabeli keskele, näis mis edasi.)
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kolmas hooaeg oli agoonia, kus detsembrini lõi kogu sats kamba peale umbes 10 väravat ja mõistagi sain lõpuks enne jõule sackida.

Sprst tahtsingi küsida, mis on teie retsept kui on tarvis, nagu väljamaal öeldakse, to stop the rot? Kui tulemust ei tule hea ega kurjaga, kaitsva ega ründava taktikaga, 442 või 451-ga, team talkis meeskonna slämmimisega, halva mängu eest trahvimisega, totaalse rotatsioonigagi?

(Praegu palgati mind Norwichi, läheb täitsa ilusti, ronisin relegatsioonikohalt tabeli keskele, näis mis edasi.)
                      Endal sama küsimus, olen juba 2 mängu ära lõpetanud (Deportivo & BBurn) kus olen erinevatel põhjustel kukkunud auku ja sealt on ikka väga raske välja ronida, Deportivoga isegi õnnestus ja vaatamata tublile 7. positsioonile sain ikka sacki, sest mängijad olid minusse usalduse kaotanud.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Hetkel olen Portoga kolmandal hooajal. Uusi mängijaid on päris palju ja noori olen ka ostnud, kellelt ootan väga palju. Esimesel hooajal olin Portugali liiga 2. Meistrite Liigas põrusin finaalis Arsenalile 4:1.
                        Teine hooaeg tuli mäekõrgune võit Benfica üle. Meistrite liiga suutsin ka võita. Finaalis Chelsea üle 1:0. Kusjuures pidin väravas kasutama mängumees Andresoni, kuna Helton oli vigastuses, teine väravaht oli kaartidega väljas ja kolmas jäi mul registreerimata. Aga lõpp hea, kõik hea.
                        Kolmandal hooajal olen praegu peale 10`ndat vooru teisel kohal. Jällegi on Benfica esimene, kuid on vaid aja küsimus millal võtan liidriohjad endale. Uus taktika on ka võimas. Olen suutnud lüüa 32 väravat ja sisse lasknud 2 viimasel hooajal. Transferid ja muud jutud kirjutan hiljem siia

Kommentaar

Algselt postitas Tanel89 Vaata postitust
                          Hetkel olen Portoga kolmandal hooajal. Uusi mängijaid on päris palju ja noori olen ka ostnud, kellelt ootan väga palju. Esimesel hooajal olin Portugali liiga 2. Meistrite Liigas põrusin finaalis Arsenalile 4:1.
                          Teine hooaeg tuli mäekõrgune võit Benfica üle. Meistrite liiga suutsin ka võita. Finaalis Chelsea üle 1:0. Kusjuures pidin väravas kasutama mängumees Andresoni, kuna Helton oli vigastuses, teine väravaht oli kaartidega väljas ja kolmas jäi mul registreerimata. Aga lõpp hea, kõik hea.
                          Kolmandal hooajal olen praegu peale 10`ndat vooru teisel kohal. Jällegi on Benfica esimene, kuid on vaid aja küsimus millal võtan liidriohjad endale. Uus taktika on ka võimas. Olen suutnud lüüa 32 väravat ja sisse lasknud 2 viimasel hooajal. Transferid ja muud jutud kirjutan hiljem siia
                          Miks sa kõige parema või (hea) mängija väravasse panid? Või on tal goalie skille ?
                          Algselt postitas Maekas
                          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas juhmard Vaata postitust
                            Miks sa kõige parema või (hea) mängija väravasse panid? Või on tal goalie skille ?
                            Ei ole tal mingeid skille väravavahina aga sel hetkel lihtsalt tundus see õige tegu ja tema positsiooni ma selles mängus ei kasutanud (AMC).

Kommentaar

tuleb hea taktika krieitida või siis napsata kellegi enamvähempädev ja tuunida paremaks .

endal läks 2013/2014 edu kordamine uuel hooajal tiba perse FA cupis tuli varudega lutonilt kaotus 3-0 ... see pold enam reaguard mida Luton tegi jaid elu puhtaim joppamine ja minu liigaktiivsus 1-0 kaotusest väljaronimiseks mõeldud taktikavahetused, aga premier league cup ja CL on veel tõenäolised.

Paar pisikarikat juba muidugi võidetud, ka see hoaoeg.

Kommentaar

Ma soovitaks kasutada 4-3-3.
                                Vasakkaitse ja paremkaitse peaksid olema kiired ja tõusevad vastavalt MR ja ML kohtadele.
                                Kolm keskpoolikut peaksid olema siis MC, MLC ja MRC.
                                Kolme ründajaga peaks kasutama ääreründajaid, kes liiguvad siis vastavalt vasakule äärde ja paremale äärde ja nad peavad omama väga head tsenderdusoskusi ja keskründaja peaks olema siis selline, kes lööb võimalused ära.

Ise olen sellise taktikaga väga rahul.

Kommentaar

Working...
                                X