Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
    ja kui ma extracting eesti liiga mis martin kunagi tegi siis kaob kõik see ära ja jääb data alles mis eetsi liigaga kaasa tuli?
    pole õrna aimugi kuhu see martini patch läheb, nii et ei tea kas kaob, aga mul on küll mängu alustades erinevate database-de valikuvõimalus olemas

Kommentaar

pean oma suur rõõmu teiega jagama :P tegemist siis minu suurima saavutusega fm-is =)

Kommentaar

ei ole vaja nii suuri pilte foorumitesse postitada, kasuta http://www.imageshack.us/ ja thumbnaile, ole pai

Kommentaar

päris hea hatukas

Kommentaar

Algselt postitas hatukas Vaata postitust
            pean oma suur rõõmu teiega jagama :P tegemist siis minu suurima saavutusega fm-is =)

alagrupp sattus küll nyyd väga väga tugev, ei tea kas viigi saad kuskilt kätte?
            Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Ole nüüd vahva ja kustuta oma viimane postitus ära, pilte on kombeks mitte tsiteerida

Kommentaar

head eesti patchi kust saab?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                  Ole nüüd vahva ja kustuta oma viimane postitus ära, pilte on kombeks mitte tsiteerida
                  üleüldse peaks õppima inimesed foorumites käituma inimlikult teiste suhtes

Kommentaar

nu mul neli mängu sealt mängitud, võõrsil sain lutti marseille käest 0-4, siis kodus interi käest 1-5(kõik väravad adriano), siis suutsin läbi ime manu vastu kodus saada 0-0 viik ja võõrsil nüüd sis 0-2 manu käest

olgem ausad, et ii kaugele jõudsin on meeletu õnne tulem, samuti rangersilt võeti üks värav ära, löödi suluseisust. ja omas alagrupis olen ikka totaale punane latern. aga vähemalt on nüüd nii kaugele jõutud ja loodetavasti paari hooaja pärast hakkab see tavaliseks nähtuseks saama. kahjuks on klubist väga palju olulisi mängijaid lahkunud : sander puri, vladimir voskoboinikov, kaimar saag, nikita andreev, timo teniste, aleksander dmitrjev, konstantin vassiljev, deniss malov. kõik nad olid key playerid, kahjuks ei suutnud neid klubis hoida, vastasel korral saaksin seal alagrupis ükskõik kelle vastu hambaid näidata :P

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                      pole õrna aimugi kuhu see martini patch läheb, nii et ei tea kas kaob, aga mul on küll mängu alustades erinevate database-de valikuvõimalus olemas
                      pain 702 ja siis weegie oma ja siis martini tehtud est liiga ja oli perses, kõik uuendus kadus:S

Kommentaar

kuskohast seda eesti liigat saigi?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                          pain 702 ja siis weegie oma ja siis martini tehtud est liiga ja oli perses, kõik uuendus kadus:S
                          Mängida saab ikka ühe DB'ga, mitte ei anna neid omavahel kombineerida. Samas valikus võib DBsid olla kasvõi sada.
                          Last edited by Martin; 23.09.07, 19:00.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Torinoga võitsin teise järjestikuse tiitli ning sel hooajal tuli ka Coppa lisaks.

Meistrite Liigas langesin poolfinaalis välja. Lisaajal tuli alla vanduda Chelseale ning 111. minuti värava lõi Joe Cole. Normaalaeg oli mõlemas mängus lõpenud 1:1. Ja Chelsea väravad tulid minu väravavahi, kes muidu 20 supertõrjet tegi, mõnusatest kaladest.

Enne olin oma teelt pühkinud Barcelona ja Arsenali. Neist viimasel sain kodus pähe, kuid võõrsil suutsin 5:1 ketuka anda. Puudust tundsin jõhkralt oma suurest staarist keskväljal (keskväljakindral Silva), kelle eest kahe hooaja vahel jälle 50 miljonisi pakkumisi tuli.

Uuel hooajal tegelen rohkem noorte üles toomisega kui tulemuste jahtimisega. Võib-olla panen mingi suurema rõhu Meistrite Liigale. Plaanis midagi võita ei ole. Peaasi, et top 4 koht tuleb liigas.

Seni kõik hästi alanud, neli võitu ja üks viik võõrsil Lazioga. Aga kaitsele pidev mängijate vahetamine ei meeldi - juba 8 kolli sisse lastud. Suvel tõin sisse sellised suured nimed nagu Samir Nasri, Alexandre Pato, Giovanni Torre ja Andrea Coda + kari noori tulevikutähti jällegi. Plaanis on nüüd järgmised aastad ilma ostudeta saada (klassiga noori on oma 2-3 algkoosseisu), kuid ilmselt kibeleb aegajalt käsi siiski rahakoti kallale.
                            sigpic

Kommentaar

imelik küsimus, kuid kas saaks keegi anda oma save game, kus saaks juhtida eesti klubi...lasin küll eesti liiga peale,kuid ennem pidin osad liigad ära võtma ja saksa koondises pole mehi üldse...

Kommentaar

Ma kardan, et kui sul Eesti Liiga Patchi pole siis sul pole selle save gamega midagi peale hakata.

Kommentaar

Working...
                                X