320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Õujee!

    Uskumat sai teoks. Stockport County mängib hooajal 2011/12 Premiere League'is!

    Eelmine hooaeg 09/10 oli esimene Championshipis. Ennustati, et jään viimaseks ent ometi suutsin lõpetada 6nda kohaga ja pääseda play-off mängudele. Seal tuli mul vastu võtta Bolton. Kodus jäin poolajaks 0-3 kaotusseisu, kuid teisel poolajal tulin 3-3 järgi. Võõrsil kaotasin 1-0. Play offi finaali võitis ka Bolton ja läks Premiere'i, kust ta see hooaeg taas alla kukub.

    See hooaeg (10/11) ennustati aga kohta tabeli keskel. Ise mõtlesin pääsust play-offile. Aga see, et saavutasin 2. koha ja promotioni ületas ootusi. Hooaja viimases mängus, mis kindlustas edasipääsu alistasin QPRi koguni 5-0! Tegelikult vahepeal mõtlesin, et võib olla pole ka Premieri minek veel kõige parem, kuna meeskond vajaks kindlasti veel tugevdamist. Samas finantsiliselt on ilmselgelt minek parem. Tuleb lihtsalt metsikult püsimajäämise nimel võidelda. Loodetavasti tulevad transfer fundid normaalsemad, kui seni on olnud, max 400k. Ja staadion on ka ikka hädine - 10500 kohta ja seegi tuleb suht koht harva täis...

    Selle hooaja põhituumik oli järgmine:


    ---------------Jarman (Trottier)----------Ray Jones (Saag)---------------
    -------------------------------------------------------------------------
    ------------------------Turunen (Puri, Rondeux)--------------------------
    ------------------------------------------------------------------------
    Savolainen (Turunen)------------------------------------Szetela (Cieluch)
    -------------------------------------------------------------------------
    -------------------------Pereyra (E. Ratnikov)----------------------------
    -------------------------------------------------------------------------
    Jurgielewicz (Dragutinovic)---Sabic-------Hernani (Pahor)-------Gillis (Baran)
    -------------------------------------------------------------------------
    -------------------------Wang Dalei (Stenild)-----------------------------

    Väljakule esindusmeeskonna eest said veel:
    V. Tšelnokov (eelmiste hooaegade staar)
    Czaplinski (lootustandev vv)
    Reynaert (eelmise hooaja põhi vv)
    Herzog (ei teagi praegu, miks ta ostetud sai)
    Balazic (eelnevatel hooaegadel põhi DMC olnud koos Ratnikoviga)
    Shane Paul (väga kiire ründaja, eelenevatel hooaegadel rohkem mängu saanud)
    Taavi Vellemaa (päris heade statsidega eestlane)
    Nicky Maynard
    Tom Steel (eriliste statiteta mees, kuid reservides ennem kõvasti skoorinud mees, oma kasvandik)


    See hooaeg oli suurim skoorija Nathan Jarman 21 väravaga. Selle tulemusega jagas ka Championshipi suurimate skoorijate edetabelis esimest kohta koos Elliotiga. Eelmine hooaeg skooris enim Ray Jones, kuid see hooaeg oli ta pool aastat jalaluu murruga väljas.

    Jussi-Pekka Savolainen oli see hooaeg söödumeister, kokku 14 resultatiivset söötu (ja ka 9 väravat).

    Wang Dalei keskmine form oli 7.58 ja lisaks väga head statsid. 26st mängust 15 clean sheeti.


    Meeskonnaga alustasin League Two'st. Ja on kogu aeg läind nii, et esimene hooaeg jäin League Twos's 2seks ja sain promotioni League One'i. Seal esimene hooaeg keskmik, teine hooaeg League One'i võitja.


    Eesti mehed minu meeskonnas:
    Sander Puri 19(10) - 2 väravat 4 söötu 1 MoM
    Vladimir Tšelnokov 8(2) - 0 väravat 1 sööt
    Kaimar Saag 7(9) - 3 väravat 2 söötu
    Eduard Ratnikov 6 - 0 väravat 2 söötu
    Taavi Vellemaa 4(3) - 1 värav 1 sööt


    Eestlased mujal:
    Alo Bärengrub - Bolton
    Enar Jääger - Moskva CSKA
    Raio Piiroja - Ipswich
    Ragnar Klavan - ikka Heracles
    Ingemar Teever - Brann
    Heiki Toomingas - Doncaster
    Andres Oper - ikka Rodas
    Andrei Stepanov - ikka Torpedos
    Kristen Viikmäe - Gefle


    Päikest!

    Kommentaar


      jaaa, stockportiga premieri jõuda peab ikka ullult vaeva nägema, tubli saavutus igaljuhul (Y)

      muideks minul käsil siis hooaeg 2011/2012, levadiaga ikka, meistrite liiga qualy 3ndas ringis sai mul vastaseks ei keegi muu kui Barcelona ise !!! kahes mängus nende vastu tegi supper mängu http://hatukas.planet.ee/fm2007/mangijad/priscan.JPG kelle statsid selle pildi tegemisest palju palju rohkem juurde tulnud, kuupäeval 7.2.2012 saab ta eesti passi, hooaja lõpuks olin sunnitud ta müüma kuna suured klubid hakkasd teda jahtima, zaragoza, leverkusen, hamburg jne jne. ei mäletagi kuhu ta lõpuks läks, kuid meedia nimetanud teda uueks smeicheliks, sest barcelona ei suutnud kadrioru statal enamat kui 2-1 võidust ja nende enda kodust VÕITSIN ma neid 0-1 !!! istsuk lõi mõlemad väravad. nüüd tänu sellele supper mängudele sain euro cupi kus vastaseks on deportivo. meedia kusjuures nimetas minu tiimi soosikuks :P ehk levadia, kelle value on 2,5 milli on media andmetel parem kui deportivo kelle value on 145 milli andekas :P eks olulise jõu annab priscan. saaks tema eestlaseks oleks koondisel ka suur lisa juures, sest eesti esi vv on hetkel minu tagavara vv lepmets :P nu anna minna, ta suht kehvake ka :P aga kui passi kätte saab siis loodan et horvaatia koondis teda ennem ei vaja. ja minu mängus on välismaal mängivaid eestlasi hunnikus, neid liiga palju et üles loetleda, aga millalgil koju jõudes võin öelda need kes koondistes ja välismaal mängivad.

      Kommentaar


        Hei!

        Oskab keegi ehk aidata, et mida teha. Asi selles, et tahan oma põhiväravavahiga lepingut pikendada ja ta on kogu aeg nõus, kuid ometi ei pikendata tema tööluba :S Kui mehe Free transferist endale signisin ei olnud tööloaga mingeid probleeme. Eelmine hooaeg mängis ta pea 30 mängu. Stabiilselt esindab ka enda koondist. Oskab ehk keegi aidata, kuidas probleemi lahendatud saaks? Allpool siis see kiri, et tööluba ei anta ja mehe profiil kah.

        Tänud ette!








        Ahjaa ja nüüd kui tõusin Premieri kaotasin oma parent clubi Liverpooli ära. Klubi leidis ilma minu requestita aga uue - Real Madridi. Oleks ehk Barcat eeldanud, aga ka see variant pole vast paha

        Kommentaar


          Otsustasin ise Eesti liiga valmis meisterdada. Seda siis kõige levinumal moodusel, et asendasin Slovakkia liigad ja Eesti liigad omavahel. Kõik ilus ja tore, jõudsin Levadiaga mängima hakata. Riia Skontot võitsin UEFA karika esimeses ringis kodus 2-1, tänu Purje väravatele. Vahepeal jõudsin Jorhi 50 kilo eest kuskile Austraaliasse maha parseldada.

          Liigaga on midagi aga väga valesti. Fixtures'i all näitab ainult UEFA karika mänge, ning kui tahtsin esimest liigamängu Flora vastu alustada, läheb mäng "lolliks". Vajutan nupul "go to match", siis laeb hetke ja sama pilt uuesti ees. Ainult, et go to match nuppu võin klikkida palju tahan ja midagi ei muutu. Oskab ehk keegi öelda, mida ma valesti teen/tegin.

          Kommentaar


            Räägin siis natuke oma Liverpooli mängust.
            Esimene hooaeg läks üle kivide ja kändude, kuna võita suutsin ainult Carling Cupi, Liigas jäin kõigest kuuendaks. Meistrite Liigas langesin välja veerandfinaalis, kui pidin alla vanduma Arsenalile. Arsenal seda hooaega ka valitses võites nii CLi ja EPLi. Suurimad ostud Pato ja Vicente, müügid Sissoko ja Crouch.

            Kuna eelmisel hooajal jäin liigas 6-ndaks, pidin leppima UEFA Cupiga. Ka seal kukkusin välja veerandfinaalis, kuna suutsin viimase 3 minutiga lasta omale 2 väravat lüüa mis neid edasi viis. Liiga suutsin võita kindlalt, 10 punktiga Arsenali ees. Raha kulutasin uute mängijate peale suht palju, ostsin R.Augusto, Zigici, Dessena, Andreaseni, Ratinho, Grosso ja Agüero. Suurimateks müükideks Riise, Pennant ja Voronin.

            Kindlasti kõige edukamaks hooajaks siiamaani osutus kolmas. Võitsin treble'i. Ainult FA Cup jäi õitmata, kus Newcastlile pidin finaalis alla vanduma. CLi finaalis võitsin 2-1 Arsenali. Kuna boardis toimus takeover, sain omale julmalt pappi. Selle eest ostsin omale Robbeni, Nasri, Akinfeevi, Chiellini ja palju teisi. Samas teenisin palju raha ka müümise eest: müüsin Reina, Aggeri, X.Alonso, Torrese ja veel mitmeid.

            Neljas hooaeg oli oodatust kehvem, võita suutsin ainult liiga. Hooaja algus oli paljulubav, võites esimesest 17 mängust 17, esimese kaotuse võtsin vastu alles Novembris. Liiga võit tuli 12 punktiga Arsenali ees, Meistrite Liigas kukkusin välja poolfinaalis, kui Barca mind kokkuvõttes 4-3 võitis. Hooaja jooksul ostsin Alvesi, Richardsi ja mõned lootustandvad noored. Suurimad müügid olid Dessena ja Babel.

            Mu parim mängija kogua aja jooksul on vaieldamatult Carragher, kelle liiga reitingud on kõik hooajad olnud üle 7.5-e.


            Eelmisel aastal astusin ka Rootsi etteotsa ja suutsin kohe ühe ime korda saata. Nimelt võitsin ma MM-i.
            Alagrupis võitsin USA 3-0, Saudi Araabia 7-0, Argentiina 3-1. Teises raundis Tsiili 4-0. Veerandfinaalis suutsin alistada Rootsi naabri Norra 1-0. Poolfinaal oli vast kõige raskem, kuna vastas oli Saksamaa. Tuli raske 2-1 võit võtmemängijate, Zlatani ja Källströmi, väravate läbi. Finaali vastaseks oli Paraguai, neid võitsin kindlalt 3-1 ja oligi korras. MM-i kangelaseks tõusis Ibrahimovic, kes lõi kokku lause 11 väravat. Samas olulist rolli mu võidus mängis ka väravavaht Isaksson.

            Kommentaar


              jess! sain Wangiga lepingu ära pikendatud ei tea miks enne pidi nii kaua blokkima? Kas juba meeskonnas oleva liikme puhul on ka mängude arv kuidagi oluline, et tema WP-d pikendataks? Anyone?

              Kommentaar


                Mul on kaks noort elevandiluurannikumeest, kes teisel hooajal affiliated clubi keeldusid minemast, aga inglismaal tööloa puudumise tõttu isegi reservide eest mängida ei saa. Ma ei tea ka, mis nendega peale hakata.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

                Kommentaar


                  Kui kellegil on soovi mängida 2050 aasta mängu siis Siin see on.

                  Ise hetkel ManU raha on naeruväärselt palju.950 millionit nael .
                  George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

                  Kommentaar


                    kuhu ma panen selle 2050?

                    Kommentaar


                      My Documents - Sports Insteractive - Football Manager 2007 - games

                      Kommentaar


                        Irw, 2050, kes seda küll mänginud on

                        Kommentaar


                          Kusagil foorumis oli ka 2147 a save game.
                          ManU oli seal Conference Northis kui ma ei eksi.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Mr Self Destruct Vaata postitust
                            Kui kellegil on soovi mängida 2050 aasta mängu siis Siin see on.

                            Ise hetkel ManU raha on naeruväärselt palju.950 millionit nael .
                            950 Miljonit naela on kopikas, koduvalt on inimesed jõudnud ka nn 2 miljardi bugi juurde

                            Kommentaar


                              Algselt postitas riho Vaata postitust
                              Kusagil foorumis oli ka 2147 a save game.
                              ManU oli seal Conference Northis kui ma ei eksi.
                              tõenäoliselt holiday varianti liialt kasutatud.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas fitti Vaata postitust
                                argh.. palun tulge kustutage keegi mu savegame'id ära, ise ei suuda..
                                Varsti lähen lihtsalt hulluks, grimsby league one'i tõstsin küll, aga edasine on täielik painaja. Kui palju võib viimastel minutitel sisse imeda/mängu jooksul sitter'eid mööda lüüa? Tundub, et piiritult. Ma olen selles mängus masendavalt halb.
                                see on väga lihtne kui kõva ketta perse keerad, siis kaovad kõik asjad.......
                                mul juhtus nii ,nyyd saan siis 2008 demot mängima hakata
                                Ma sama haruldane kui kaine farmer!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X