Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas fitti Vaata postitust
    Milles täpsemalt väljendub mitte-töölehakkamine?
    pärast pachi peale panemist ei läinud mul mäng enam tööle. ma ei mäletagi enam mis errori ette viskas. a suht absurdne oli teine. proovisin erinevatest kohtadest tõmmatud patchidega ja igast asju a polnud abi.
    How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Üks suht loll küsimus.

Meeste Formi taga on numbrite rodu kas keegi teab mida täpset need nr. tähendavad?

Tean et need näitavad mehe hetkevormi aga täpsemalt...

Kommentaar

Kas need mitte pole mängija viimaste mängude reitingud?

Kommentaar

on ikka väääääää&#228 ;?

Kommentaar

äärimiselt intelligentne diskusioon!

tänud 17

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
              mul sama pask, üritan aafrika klubidest ja koondistest noori 15-20 noori trail-ile saada, aga hui saan, enamus ei saa work permitit, nii palju siis tulevaste etoode ja drogbade värbamisest
              mis sa neist neegritest ike hangid vaata parem skandinaaviasse või lõuna ja ida euroopasse sealt leiab päris andekaid noori
              Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Esimesel hooajal siis quadrouple sai võidetud Chelsea-ga.League Cup 2-2 penaltidega 3-2 võitsin ManUt.Premiership sai kindlustatud 6-7 vooru enne lõppu.FA Cup 2-1 ManU vastu lisaajal.Ja Meistrite Liiga võit 1-0 Interi vastu
                George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

Juvega läks ka asi liiga lihtsaks, esimese aastaga Italian Cup ja teise aastaga Italian Cup + UEFA Cup ja runner up liigas, proovisin siis Deportivoga ja läks huvitavaks, klubi palgad on sissetulekuga võrreldes täiesti p****s ja alguses saab ainult 700k transferide jaoks.

Sain CL-i koha alles viimase vooruga kätte, edestades Valenciat väravatevahega ( omavahelised mängud jäid mõlemad 1:1 viiki).
                  Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Algselt postitas mihk3l Vaata postitust
                    Juvega läks ka asi liiga lihtsaks, esimese aastaga Italian Cup ja teise aastaga Italian Cup + UEFA Cup ja runner up liigas,
                    Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et kuidas asi sai liiga lihtne olla, kui sa mitte midagi tähtsat ei võitnud?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                      Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et kuidas asi sai liiga lihtne olla, kui sa mitte midagi tähtsat ei võitnud?
                      Kas UEFA Cup ei olegi tähtis v??

JEE 200-s POSTITUS
                      George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

mis see "minimum release clause" tähendab.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                          UEFA Cupis tampisin Chelsea ja Bayerni põrmu, Italian Cupis Milani ja Interi ja raha saab ka liiga palju, mul oli enam-vähem igal positsioonil mingi nooruk olemas, kes paari hooaja pärast oleks olnud üks maailma tippudest.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
                            Seda mida see tõlkes ütleb.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
                              Vähim hind, millega oled sunnitud mängija maha müüma, kui keegi seda summat pakub.
                              Kui selline summa pakutakse, siis oleneb mängijast, kas ta läheb või ei lähe teise kluppi.
                              Ainuke võimalus mitte mängijat lasta teise kluppi (kui on hea mees sul) on talle samal ajal uut lepinut pakkuda paremate tingimustega.

Kommentaar

Kysimus et kuidas ma saan mägijat panna teist mängijat õpetama nagu tutoring vms...ei leia seda kuskilt
                                Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Working...
                                X