Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Stenild Aalborgist on küll must buy, paarikümne kiloga premi tasemel väravavaht.
Mul teine hooaeg premis Derbyga ja peale #1 Jason Browni vigastust ei ole Stenild enam kedagi teist postide vahele lasknud.
Billy Sharp on hakanud nüüd ka kõrgeimas liigas paugutama, Seth Johnson on keskväljal endiselt tasemel ja Jack Hobbs Liverpoolist on superarengu teinud. Läheb täitsa ilusti, olen tabeli keskmik. Näotu lõpp oli Carlingi finaalile vaid, kus Arsenal viigistas 94 minutil ja võitis lõpuks pennaldega.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Stenild Aalborgist on küll must buy, paarikümne kiloga premi tasemel väravavaht.
Mul teine hooaeg premis Derbyga ja peale #1 Jason Browni vigastust ei ole Stenild enam kedagi teist postide vahele lasknud.
Billy Sharp on hakanud nüüd ka kõrgeimas liigas paugutama, Seth Johnson on keskväljal endiselt tasemel ja Jack Hobbs Liverpoolist on superarengu teinud. Läheb täitsa ilusti, olen tabeli keskmik. Näotu lõpp oli Carlingi finaalile vaid, kus Arsenal viigistas 94 minutil ja võitis lõpuks pennaldega.
Noh stenildit isegi proovitud aga PRMi võitude tarvis tuleb kedagi paremat leida, imelaps gordon ntx. aga alguses on kindlasti hää.
kiiretest ründajatest soovitaks cesar delgadot kui rahakott vähegi kannatab ja saviola peaks yldiselt odavalt saama kui teda just keegi mängitama ei hakka.
Eddie Johnson on odavam kui Cesar Delgado minu arust ja vaata et paremgi.
Aga Doudin on mul ikka päris kõva tegelane juba, ostes olid psüühilised näitajad ikka väga kehvad, hea treeninguga on need päris korralikult arenend. Screenie siis temast:
Eddie Johnson on odavam kui Cesar Delgado minu arust ja vaata et paremgi.
Aga Doudin on mul ikka päris kõva tegelane juba, ostes olid psüühilised näitajad ikka väga kehvad, hea treeninguga on need päris korralikult arenend. Screenie siis temast:
Eddie Johnson on hea nii targetmani kui fast strikerima, kuna mehel kõik physicalid üle 15.
Samas Doudin ei ole kumbki, aga tema on selline mees kes suudab suure osa võimalustest ära kasutada, kui ta vabaks jäetakse.
Eddiel pole mental statse olemaski ja tehnicalitest on ainult finishing ja heading üle 10ne, best targetman my ass :P
Ise ostsin endale nüüdeseks lahkunud Ray Jonesi targetmaniks, 19-aastaselt jumping ja heading 17, võiks arvata, et kui mees on 194cm pikk ja kaalub 92 kg siis on tal strenght üle 11, aga küll see edasi areneb.
Eddiel pole mental statse olemaski ja tehnicalitest on ainult finishing ja heading üle 10ne, best targetman my ass :P
Ise ostsin endale nüüdeseks lahkunud Ray Jonesi targetmaniks, 19-aastaselt jumping ja heading 17, võiks arvata, et kui mees on 194cm pikk ja kaalub 92 kg siis on tal strenght üle 11, aga küll see edasi areneb.
Niimoodi võidki sa lootma jääda ja Eddiet maha teha, kes on selle mängu suurim bug ehk ainuke tõeline imemees.
Ehk - kaal ja pikkus on kosmeetilised näitajad ja neid ei tasu üldse vaadata. Mängu ei mõjuta nad kuidagi.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar