Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jätkan hetkel oma Levadia mängu, FM 2007'es. Olen ka Austria koondise peatreener ning käib 2018 Uruguai MM'i kvalifikatsioon. Juhin oma alagruppi turvaliselt. Ainuke kaotus tuli Serbialt, 0-2.

Nüüd oli Serbiaga teine mäng, võitsin 1:0. Lõpus läks Serbia eriti ründavalt mängima

Kommentaar

Võtan väikese puhkuse PES 2009st ning jätkan on Man Utd-i 2011/2012 hooaja mängu . Kodus olen hetkel 46 mängu järjest kaotuseta .

Lisaks ManUle olen ka Eesti koondise peatreener . Kui võtsin üle siis Eesti , siis oli Eesti 67ndal kohal .
      Mu mängud Eesti koondise juhendajana
      0:0 vs Norra
      0:2 vs Bulgaaria
      1:0 vs Makedoonia
      0:0 vs Inglismaa
      2:1 vs Alžeeria
      3:0 vs San Marino
      7:1 vs Albaania
      1:0 vs Ungari

Tänu võitudele minust eestpool oletavate riikide üle olen tõusnud 39ndale kohale .
      George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

Ega kuskil Eesti liigat pole üleval?

Kommentaar

Algselt postitas --andres-- Vaata postitust
          Ega kuskil Eesti liigat pole üleval?
          duubeldan küsimust.

Kommentaar

Viskasin netti üles. Loodan, et töötab.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust

http://files.filefront.com/13338909
              oota see on nüüd Eesti liiga database ja sellele on lisaks Eesti liiga patchi ka vaja?
              AILTON

Kommentaar

7.0.2 patch on vaja mängule külge toppida, et seda database'i kasutada

Kommentaar

ok, 7.0.2 patch peal, copy-paste Eesti database programfiles db alla aga uut mängu tehes ütleb could not load database. mida teha?
                  AILTON

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust

http://files.filefront.com/13338909
                    Millegipärast ei ava seda linki vaid suunab edasi avalehele..äkki keegi oskab aidata? (7.0.2 patch on hetkel tõmbamisel)

Kommentaar

Algselt postitas NoCheating Vaata postitust
                      Millegipärast ei ava seda linki vaid suunab edasi avalehele..äkki keegi oskab aidata? (7.0.2 patch on hetkel tõmbamisel)
                      Eks ma siis viska selle uuesti üles.

Kommentaar

Aitäh, jään ootama

Kommentaar

Siin see on

Kommentaar

Ise olen selles mängus uhiuus nii et nii mõnigi asi veel ebaselga ja äkki keegi siis viitsib vastata
                            Juhendan Pärnu Vaprust ning tahtsin ühte norrakat skautida aga kuidagi ei ei leidnud seda võimalist/valikut (samas ühte eestlast kohalikust liigast sain skautida küll). Kas on vaja mingit paremat skauti või on asi selles, et Vaprus on pool-professionaal klubi?
                            Teine küsimus on see, et mõtlesin mõnda eesti mängijat miuuta editoris ning loadisin sealt ka "eesti". Siis kui vaatasin mõne mängija skille siis olid kõik 0 peal...ühel muutsin proovi mõttes ühe skilli ära ning tegin uue mängu et vaadata kas oli muutund aga ei olnud (tegin uue mängu salvestatud databaasiga)
                            Vot...et kui keegi oskab editori osas ka aidata siis oleks hea

Kommentaar

Klubi on piirangud seadnud skautimises osas ehk?
                              Algselt postitas JT8055
                              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Esmalt hoiatan vb lolli küsimuse eest ja ärge hakake rabelema aga tahaks teada siis,

et miks osade screenidel näitab nt. mängijate pilti kui nende profiilile minna, klubide õigeid logosid mängus jne..osadel jällegi ei näita ja logod ka mingid ühevärvilised saastad. Nt. mul Manu logo mängus ei näita ja mõne vähemtuntuma oma näitab...ei tea mai saa aru

Seletage nüüd lollile lahti palun =)
                                http://www.footballidentity.com - Ootame rohkem eestlasi liituma!

Kommentaar

Working...
                                X