Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kardul Vaata postitust
    aga kust ma saan nt mõele hiinlasele euroopa passi?
    Moskva turult.
    How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas kardul Vaata postitust
      aga kust ma saan nt mõele hiinlasele euroopa passi?
      selleks on affiliate klubid kuhu sa pead oma mängija mõneks hooaajaks laenule saatma, et ta mõne euroopa riigi kodakondsuse saaks. Loe vanemaid postitusi sealt on see teema juba läbi käinud.

Kommentaar

Nii. Mul on nüüd 5 matshi, et koguda kristallpaleega maagilised 40 punkti, praegu miinus kuus. Et ikka premi püsima jääda. Praeguse vormi juures (kodus kaotan Herefordi-sugustele bugidele) ei tõota eesseisvad mängud (neli viiest esikümne satside vastu) midagi head. A noh, samas saabki siis vast lõpuks uuemale versioonile üle kolida.

2018. a on inglismaal muide terve pesakond eesti kodakondseid regenne. Mul on neid ka klubist läbi käinud, alles praegu hullult heade näitajatega, aga väga nõrkade statsidega DM Aleksei Toomla ja lihtsalt oinapea DR Martin Saar. Kui keegi pendla ära annab, liiga kaua palli peal konutab ja selle kaotab vms, on see ikka Martin-poiss.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
          Nii. Mul on nüüd 5 matshi, et koguda kristallpaleega maagilised 40 punkti, praegu miinus kuus. Et ikka premi püsima jääda. Praeguse vormi juures (kodus kaotan Herefordi-sugustele bugidele) ei tõota eesseisvad mängud (neli viiest esikümne satside vastu) midagi head. A noh, samas saabki siis vast lõpuks uuemale versioonile üle kolida.

2018. a on inglismaal muide terve pesakond eesti kodakondseid regenne. Mul on neid ka klubist läbi käinud, alles praegu hullult heade näitajatega, aga väga nõrkade statsidega DM Aleksei Toomla ja lihtsalt oinapea DR Martin Saar. Kui keegi pendla ära annab, liiga kaua palli peal konutab ja selle kaotab vms, on see ikka Martin-poiss.
          proovi seda taktikat, kas ta töötab ka sul, muuda laiend ära *.tac -iks muidugi.
          Lisatud failid

Kommentaar

salvestab ta selle ikka txt docina, muuda pärast laiendit palju tahad. segane värk.

Kommentaar

kobi msni, ma ei viitsi sulle seletada, kuidas sa pead taciks muutma :P.

Kommentaar

Oeh, minu pask muidu, fitti sai siukse poolkõva versiooni

see peaks olema paremini täiustatud . see on need tacid ja txt-id

aga kui keegi ei tea, siis peate folder optionist yhe linnukese ära võtma, et falillaiendit muuta, kui teil see linnuke muidugi peal on.
                linnukesega on asi muidugi ilusam, aga vahest on seda laiendit ikka vaja muuta.

Kommentaar

Mängin hetkel Levadiaga Eesti Meistriliigat. Hetkel aasta 2009.

Vaatasin natuke klubisid ja mängijaid ning sattusin sellise peale..

Flora U19 GK

Muid lisasid peale official patchide ei ole..

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                    Mängin hetkel Levadiaga Eesti Meistriliigat. Hetkel aasta 2009.

Vaatasin natuke klubisid ja mängijaid ning sattusin sellise peale..

Flora U19 GK

Muid lisasid peale official patchide ei ole..
                    ta on regen

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                      see peaks olema paremini täiustatud .
                      Selle taktikaga mängimine on täielik cheatimine. Arusaamatu.

Kommentaar

Mis mõttes? .

Kommentaar

Võit võidu otsa. Palace Euroopasse!

Kommentaar

told ya . a küll sa kaotad kah.

Kommentaar

Hooaeg 2009/10. Pääsesin Meistrite Liigasse.

Grupp oli selline

Sevillaga Kodus 1:0, Võõrsil 0:1
                              Olympiakosega Võõrsil 2:4, Kodus 0:0
                              Steauaga Võõrsil 1:1, Kodus 3:1

Meistrite Liiga hooaeg läbi. 2 mängijat Dream Teamis ning Kaimar Saag 11 väravaga suurim väravakütt!

Kommentaar

Ei tea, mis jama on.

Võõrsil saan oma Thurrocki meeskonnaga League 2-s kõigile vastu aga kodus ei suuda mitte kellegagi mängida. Juba teine hooaeg järjest algab kahe võõrsil võiduga liiga favoriitide vastu, peale seda kui väljakukkumist on ennustatud aga kui kodumängud järgneva siis on junn jahe ja sinna see promotsioon jääb.

Kommentaar

Working...
                                X