Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

krat ei saa seda eesti liigat kuidagi tööle..........swapisin ka kõik ära slovakkia liigaga jne vahetasin nimed rahvused kõik ära ja mäng läheb tööle aga miski pärast pole ühelgi klubil fixturesis mitte ühtki mängu.....oskab keegi aidata ?
    fc pohmell

Kommentaar

Algselt postitas duff_K Vaata postitust
      krat ei saa seda eesti liigat kuidagi tööle..........swapisin ka kõik ära slovakkia liigaga jne vahetasin nimed rahvused kõik ära ja mäng läheb tööle aga miski pärast pole ühelgi klubil fixturesis mitte ühtki mängu.....oskab keegi aidata ?
      valid algusajaks ikka eesti liiga algusaja, kui mõnel muul ajal alustad, siis ongi tühjus kuni see hooaeg seal slovakimaal algab

Kommentaar

ei nagu liigas näitab et mängud algavad ja tegelt algavadki isegi tuleb mäng ette aga kui panen go to match jookseb asi kokku
        fc pohmell

Kommentaar

ei nagu liigas näitab et mängud algavad ja tegelt algavadki isegi tuleb mäng ette aga kui panen go to match jookseb asi kokku
          Kuule mees, sinu Pentium 100'a peal jookseb Minesweeper ka kokku, osta normaalne arvuti endale, siis saad ka Eesti liiga mängimise privileegi nautida :P

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
            Arvatavasti alahindasin oma motiveerimise oskuseid
            Jestas, te räägitegi oma meeskonnaga ise või? Minu meelest on see üks neetult ärritav featuur - misiganes toonis ma ka meestega ei rääkinud, nähtavat kasutegurit sellest ei tundunud olema. Kui AssManil on enamvähem motivating, võib minu meelest rahulikult teamtalki talle jätta.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas Neth Vaata postitust
              Kuule mees, sinu Pentium 100'a peal jookseb Minesweeper ka kokku, osta normaalne arvuti endale, siis saad ka Eesti liiga mängimise privileegi nautida :P
              miks sa nüüd nii inetult ütlesid?
              fc pohmell

Kommentaar

miks sa nüüd nii inetult ütlesid?
                eks tõtt on alati valus kuulda:P

Kommentaar

Olen Bayerniga 2 hooaega ära mänginud. Esimesel hooajal saavutasin Werderi ees liigavõidu ja CL-is veerandfinaalis sain Interilt tappa. Ostsin jaanuaris vasaku Wing Backi Brasiiliast, nimeks Chiquinho. Tema müüsin pooleteise hooaja pärast Villarreali. Peale esimese hooaja lõppu sain omale hunniku tasuta mängijaid: Timo Hildebrand, Andrei Voronin, Tomas Hitzelsperger, Andres D´Alessandro, Shunsuke Nakamura ja Cristoph Metzelderi. Veel ostsin noore Uruguay talendi Carlos Javier Acuna ja Klaas-Jan Huntelaari, kes sai järgmisel hooajal liiga parimaks väravakütiks 28 väravaga. Ka sai ta Saksamaa aasta jalgpalluriks ja CL-i väärtuslikuimaks mängijaks. Teisel hooajal võitsin juba kõik karikad ja liiga kus osalesin. Suvel tuli mulle tasuta Ronaldo, kes lõi esimese kahe mänguga 4 väravat. Nüüd plaan alamasse liigasse kolida, et siis mingi põnevus ka mängu alles jääks.
                  Maailmameistrid!!

Kommentaar

Liverpool tahab rekordeid purustada
                    Lisatud failid
                    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Traditsioon!

Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

et siis mõtlen endale ka soetada seda m2ngu... kysin siis, kas see m2ngu k2ik voi siis naq pilt on naq fifa 06/07 vms voi naq mingid "ringid" jooksevad mööda platsi ringi? ja kas tasub 600-700.- eest m2ng ära?

Kommentaar

screenshot küll FM06st, ent pmst on asi sama, ma lihtsalt ei viitsinud mängu praegu avada.

Kommentaar

Algselt postitas alarh Vaata postitust
                            et siis mõtlen endale ka soetada seda m2ngu... kysin siis, kas see m2ngu k2ik voi siis naq pilt on naq fifa 06/07 vms voi naq mingid "ringid" jooksevad mööda platsi ringi? ja kas tasub 600-700.- eest m2ng ära?
                            jälle üks tüüp, kes tahab fifa sugust ilueedit selle mängu mõte on natuke teistes asjades, kui puhas arcade.

Kommentaar

3D tuleb paari-kolme aasta pärast ilmselt. Mind ei huvita ka eriti, kui mul on üle 300 000 inimese mängus, seehulgas ka üle tuhande eestlase, siis FIFA paartuhat mängumeest jäävad suht kahvatuks. Valikuvõimalus hiiglaslik liigade vahel, kõiki koondiseid annab ka vist mängitada etc.
                              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                                3D tuleb paari-kolme aasta pärast ilmselt. Mind ei huvita ka eriti, kui mul on üle 300 000 inimese mängus, seehulgas ka üle tuhande eestlase, siis FIFA paartuhat mängumeest jäävad suht kahvatuks. Valikuvõimalus hiiglaslik liigade vahel, kõiki koondiseid annab ka vist mängitada etc.
                                No ega tegeltkult total club manager 2005-s eestlaste valik väga palju väiksem ei ole.

Kommentaar

Working...
                                X