Algselt postitas eriklt
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 07
Collapse
X
-
Kui ise mingi turniiri teed, siis peaks saama valida ka rahvusmeeskondi seal turniiril mängima. Pluss, ma mäletan, et ma sain kunagi kusagilt mingi patchi, mis lisab WC2006 ka sinna.Algselt postitas Saarlane Vaata postitustRahvuskoondistega saabki ainult sõprusmänge mängida FIFA-s. Küll on jama
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
kas 06-es EM'i pole seal ju Copa America on?!Algselt postitas Maekas Vaata postitustKui ise mingi turniiri teed, siis peaks saama valida ka rahvusmeeskondi seal turniiril mängima. Pluss, ma mäletan, et ma sain kunagi kusagilt mingi patchi, mis lisab WC2006 ka sinna.
Millal peaks välja tulema FIFA-08 demo ,kui keegi teab siis õelge
Kommentaar
-
mitmendat zone sa mõtled?Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitustfifa 06-e's on need challengid onju. sealt paned terve maailma tsoon ja siis fifa world cup ! ja nii lihtne see ongiKoondise põhimängija
Kommentaar
-
Peale seda, kui üleminekuaken kinni on, siis nad teevad viimased üleminekud seal ära ja annavad mängu välja. Eelmine aasta oli täpselt nii, et kui see 31.august(või millal see üleminekuaken kinni läheb)üleminekud lõppesid, siis paari päeva pärast oli mäng väljas.Algselt postitas SIIM-PJK Vaata postitustMillal FIFA 08 välja tuleb??
Kommentaar
-
Pigem nädal enne õiget mängu.Algselt postitas juhmard Vaata postitustDemo tuleb natuke enne mängu paar päeva või nii tavaliselt
Kommentaar
-
Ma kaldun arvama, et sa antud juhul küll eksid. Minu meelest on viimased 2-3 aastat Fifat saadud mängima oktoobrist. Kui mu mälu mind ei peta siis tuli FIFA07 välja eelmise aasta 7. oktoobril. Septembrist saame alles demoga töllerdada..... kuid ma võin ka eksidaAlgselt postitas aumier- Vaata postitustPeale seda, kui üleminekuaken kinni on, siis nad teevad viimased üleminekud seal ära ja annavad mängu välja. Eelmine aasta oli täpselt nii, et kui see 31.august(või millal see üleminekuaken kinni läheb)üleminekud lõppesid, siis paari päeva pärast oli mäng väljas.
Mes que un club!
Kommentaar
-
Kas kellelgi on õnnestunud selle CEP patchiga mängida üle ühe hooaja...ise võtsin siis Levadia tiimi ja teen ilusti ühe hooaja läbi. Kuid just siis kui ilmub see Season Expectationsi pilt ja sealt tahan Advance panna, crashib mäng!
Oma arust olen kõik õigesti installinud ja puha............äkki keegi teab aidata?Mes que un club!
Kommentaar
-
jah,ma tean vana teema.
Aga küsimus.
Mul tuleb installides kui pole 0 prossagi ära laadinud,vaid tuleb kiri:"A problem occurred when trying to transfer the file 'data\gui\gui.big'from the media.
Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation.
Vajutasin mitu korda 'Retry' aga ei midagi(sama kiri tuleb ette)
Jah mängipki.Algselt postitas Olympi Vaata postitustPärast CEP'i instailimst, tekkis Schalke 2 Altintiop'i. Ainuke vahe on selles, et üks mängib poolikus, aga teine ründes
Halil Altintop
Ja
Hamit Altintop
Kas se asi veel toimib?Algselt postitas Matchy Vaata postitustYou need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar