Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Minuarust täitsa hea mäng, parem kui 06 kindlasti, chipiga üle meeste jooksule söödud on reaalsemad ja tsenderdused ka ning nüüd on palju reaalsem kauglööki sisse lüüa, mitte nagu 06-es, et 1 löök, 20-est ehk joppas, mulle meeldib igatahes
nii. nüüd on mul see mäng ka olemas, aga tööle ei saa ja millegipärast on need mds/mdf kräkid nii krdima defitsiidid netis või ma lihtsalt ei leia, aga kui mõnel härral on need ehk olemas, ehk viitsiks need uppida kuhugi! tänan!
Kui nüüd spekuleerida mis hinnaga see Eestis müügile tuleb, siis EA Sportsi kodulehel on hind $39.95 mis Eesti rahas teeb "Eesti Pank: 39.95 USD = 493.0629 EEK". Kui shipping + juurdehindlus lisada, siis tuleb tunnistada, et üle 650 EEK küsimine oleks juba selge röövimine.
Kui nüüd spekuleerida mis hinnaga see Eestis müügile tuleb, siis EA Sportsi kodulehel on hind $39.95 mis Eesti rahas teeb "Eesti Pank: 39.95 USD = 493.0629 EEK". Kui shipping + juurdehindlus lisada, siis tuleb tunnistada, et üle 650 EEK küsimine oleks juba selge röövimine.
Kommentaar