Jep, see Legendary tase loob natukeseks ajaks pinge mängu, kuid tulemused täiesti varieeruvad. Mõni mäng teed Brasiiliaga Saksamaale 7:0, samas järgmine mäng suudab Belgia koondis eriti haigelt kaitses kõik kokku tõmmata ja saad 1:0 pähe.... Kuid mis teha selline see jalgpall kord on.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 07
Collapse
X
-
Legendary taseme saad siis, kui teed kahest tsoonist kõik challenged ära. Vaata Game modes -> FIFA 07 Challenges.Algselt postitas Zavjalov Vaata postitustMis asi on Legendary tase?
Ise mängin 4 minutistega, aga pole väitnud, et suurelt võidan.Algselt postitas kape4 Vaata postitustMitme minutiga te mängite, kui te Legendary tasemega nii suurelt võidate?
Kommentaar
-
Noh see oligi rohkem sayonarale mõeldud.Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustIse mängin 4 minutistega, aga pole väitnud, et suurelt võidan.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
kas 130 000£ või?Algselt postitas mihk3l Vaata postitustFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Einoh arvesta sellega et Leeds saab alustades mingi 60.000£ kanti raha siis 200k on juba päris kõva sõna.Ja suuremate klubidega saab juba alustades mingi 500-600k kätte.Algselt postitas kape4 Vaata postitustSiis ma olen küll sind järgi teind, mul oli vahepeal päris kaua sponsoritelt 219.000£ mängu kohta.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

eelarvega ja keskmiselt saab sponsoritega ~130£ mängu kohta -.-
Kommentaar