Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 07

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No seda nüüd küll jah.
    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitas taku*
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

üks küsimus scenario challenge 1 kohta..
      UK all

mida pean tegema et see challenge tehtud saaks. mängisin ja võitsin vastase kuid ei teind challenget ära:S

Kommentaar

Algselt postitas estone Vaata postitust
        üks küsimus scenario challenge 1 kohta..
        UK all

mida pean tegema et see challenge tehtud saaks. mängisin ja võitsin vastase kuid ei teind challenget ära:S
        Mine Kick-Off siis seal all on game settings vajuta seda siis apply to match-pane Yes siis mine allapoole ja lõpuks pane Home Subs left 0, siis mine tagasi vali meeskonnad mängi ja võida.

Kommentaar

Algselt postitas mezmerize Vaata postitust
          tere
          palun öelge kuidas siin mängus nende proofiilipunktide eest ostetud palle mängi saab panna.. või lähevad ise? mul ei ole veel läind:S
          Mängu optionsitest saad. My FIFA-game settings ja seal võta õige leht ja vaheta.
          Maailmameistrid!!

Kommentaar

suurepärane..tänan

Kommentaar

Algselt postitas estone Vaata postitust
              suurepärane..tänan
              Tore et sain abiks olla

Kommentaar

Mul juhtus selline lugu, et Saksamaa Super Pokali finaalis HSV-Schalke Berliini olümpiastaadionil olid tribüünid tühjad, kuigi fännide hüüdeid oli kuulda.
                http://img78.imageshack.us/img78/2170/untitledew3.jpg
                Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Seda võib juhtuda küll,mul endalgi selliseid viperusi olnud, aga mängige PESi see on ikka mega realsem.
                  Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                  Algselt postitas taku*
                  Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Mitte et ma sinuga samal arvamusel ei oleks, aga võiks lõpetada selle FIFA teemas PESi promomise. Mäng on mäng, olgugi, et suhteliselt ebaõnnestunud. Las ta olla, räägime siin teemas ainult FIFAst.

Kommentaar

Algselt postitas TheGunners Vaata postitust
                      Mul juhtus selline lugu, et Saksamaa Super Pokali finaalis HSV-Schalke Berliini olümpiastaadionil olid tribüünid tühjad, kuigi fännide hüüdeid oli kuulda.
                      http://img78.imageshack.us/img78/2170/untitledew3.jpg
                      mulle meeldis selle pildi juures aga see, et tribüünidel olid turvamehed ilusti oma kohtadel ja "meeletuid" masse jälgimas

Kommentaar

Mul juhtus taoline asi Meistrite Liiga finaalis Manu - Barca

Kommentaar

Ma just liitusin CEP(parim mod FIFA 07-ele) tiimiga ja aitan neil mängu Eestikeelseks teha.Praegu on neil väljas versioon 3.0(Sitaks palju uusi liigasi,põhimõtteliselt kõik koondised,ja palju muud)
                          CEP 4.0 on tegemisel ja ma loodan et jõuan Eesti keelseks teha kusjuures selle versiooniga tuleb ka Eesti Meistriliiga.Õiged särgid ja mängijad!!

Kommentaar

Algselt postitas Roobert15 Vaata postitust
                            Ma just liitusin CEP(parim mod FIFA 07-ele) tiimiga ja aitan neil mängu Eestikeelseks teha.Praegu on neil väljas versioon 3.0(Sitaks palju uusi liigasi,põhimõtteliselt kõik koondised,ja palju muud)
                            CEP 4.0 on tegemisel ja ma loodan et jõuan Eesti keelseks teha kusjuures selle versiooniga tuleb ka Eesti Meistriliiga.Õiged särgid ja mängijad!!
                            kus seda saaks tõmmata

Kommentaar

Tõmmata saab siit saidilt
                              Hoiatan ette et see patch on 400mega

Kommentaar

Estonia - Meitriiliga: AJax Lasnamae, FC Kuressaare, Tallina Kalev, Tervis Parnu, Merkuur Maag Tartu, FC Flora Tallinn, Trans Narva, TVMK Tallin, Tammeka Tartu, Levadia Maardu.

omamoodi nimed. loodetavasti need selliseks ei jää

Kommentaar

Working...
                                X