Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantasy NBA Keeperi hooajavälised tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Veavalt et nüüd tõesti keegi seda mängijat võtta tahtis aga asi on põhimõttes ja samuti kirja pandud reeglites, et ei maini veel draftimata mängijaid foorumis drafti ajal.

Huvitav aga kus Puudlid on? Foorumis ta endast märku pole andnud. Kas Seagull saab tõesti oma picki odavalt käden???

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
      al bundy tegi ka keskkoolis 4 touchdowni yhes mängus enne kui punapea ta röövis, mix peax sinu al-iga paremini minema
      Al Bundy on läbi aegade mu eeskuju olnud, nii et lõpetame selle teema kähku ära

Kommentaar

Rööbaspuudel andis teada, et teeb picki õhtul...

Bundy on mu isaideaal, nii et palun tõesti mitte teravalt kritiseerida...

Kommentaar

al = võimalikult lihtsalt rikkaks saamine minimaalse töö ja vaevaga. minu nime initsiaalid annavad kokku juba sõna AL - seega valdan ma seda teemat vägagi hästi.

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid Vaata postitust
            Veavalt et nüüd tõesti keegi seda mängijat võtta tahtis aga asi on põhimõttes ja samuti kirja pandud reeglites, et ei maini veel draftimata mängijaid foorumis drafti ajal.

Huvitav aga kus Puudlid on? Foorumis ta endast märku pole andnud. Kas Seagull saab tõesti oma picki odavalt käden???
            Kui sa minu nimetatud meest mõtled, siis minumeelest ei saagi teda valida, sest mees ju NBA-s kaasa ei löö see aasta, samamoodi siis tuleks keelata Al Bundy nime nimetamine....aga edaspidi püüan oma keelt rohkem talitseda
            Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

1.5 Mike Conley.

Pole suvel netis olnd peaaegu üldse nii et NBA IQ on nullilähedale langend. Küll Tartus koolis olles jälle asja käppa saan.

Kommentaar

[QUOTE=veltu69;811093]1.5 Mike Conley.
                QUOTE]
                Selline juba on järjekorra ebaõnn.Olnuks vist naiivne loota, et mees säilib draftis minu korrani(12). Samas kuna jr. märki pole taga äkki valis mõne tema esiisadest?

Kommentaar

Selline juba on järjekorra ebaõnn.Olnuks vist naiivne loota, et mees säilib draftis minu korrani(12). Samas kuna jr. märki pole taga äkki valis mõne tema esiisadest?
                  Mine sa tea jah, vana Conley ju ikkagi olümpiavõitja ja maailmameister

Kommentaar

Kusjuures poleks paha kasutada kolmikhüppe tuusasi - Edwards ja see Rootsi poiss teeks kahe sammu layupi ilusti kolmese tagant ära. Vana Mike muidugi on natuke liiga vana ma kardan.

Kommentaar

Ok, kuna eelnevad ei jätnud mulle mitte top viie jäänukeid, keda hea meelega noolinuks, mispeale oleks kergesti oma valiku teha saanud, siis juhatan üsnagi uimase peaga sisse meie drafti keerulsema osa. Aga hommikuks ei julge siiski seda igaks juhuks jätta... Mina näiteks lähtusin oma valikul peamisel lahedast peapaelast ja sonksust. Lubage mul esitleda:

Super Seagulls
                      1.6 Brewer, Corey [Min]

Kommentaar

Valitud mängijad:
                        1.1 Kuressaare Kuldid Durant, Kevin [Sea]
                        1.2 Lords of the Pärnu Oden, Greg [Por]
                        1.3 Lasna Magic Green, Jeff [Sea]
                        1.4 Pärnu Põlvpüksid Horford, Al [Atl]
                        1.5 Lihula RööbasPuudlid Conley, Mike [Mem]
                        1.6 Super Seagulls Brewer, Corey [Min]

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                          Ok, kuna eelnevad ei jätnud mulle mitte top viie jäänukeid, keda hea meelega noolinuks, mispeale oleks kergesti oma valiku teha saanud, siis juhatan üsnagi uimase peaga sisse meie drafti keerulsema osa.
                          Super Seagulls
                          1.6 Brewer, Corey [Min]
                          Ma ei loeks seda meest keeruliseks osaks.Seoses Garnett`i lahkumisega usun, et vend teeb sel hooajal väga korraliku stati.

Kommentaar

Ruukide värk

vaatan et keegi ei usalda juba liigas olevaid mängijaid Massilise rookide pickimise käigus tuleb mul alati meelde Darko Milicic ja tema esimene hooaeg NBA-s... ja teine hooaeg ja...
                            M-HUNT

Kommentaar

Ilma igasuguste kommentaarideta:

Silverman Basket valib

1.7 Wright, Brandan [GS]
                              Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

1.8 The Replacements Law IV, Acie [Atl]
                                s**t happens

Kommentaar

Working...
                                X