Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantasy NBA Keeperi hooajavälised tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Et siis mitte lasta offseasonit rasiku ja hakata mõtlema juba peatselt saabuvale augustile(Suvi läheb ju kiiresti nagu me kõik teame).
    Siis annan teada, et oleksin kindlasti huvitatud trade'imisest. Saadaval on pm. enamus minu satsist, aga ainult õige hinnaga.
    Ise oleksin huvitatud Ühest nooremapoolsest PG'st
    Ja "privamess" KK Karburaatorile. Sul on üks mees, kes kõigi teadaolevate andmete kohaselt peaks olema minu satsis. Nimelt Luol Deng. Kaalu seda varianti igatahes. Ma vaatan, et Sul on suurtega tuuga. Äkki saaks kombineerida kuidagi? Ilma Dengita - ma olen kurb...

Kommentaar

Teeks hooajavälise trade'imise lahti ah? Ma ei viitsi oodata enam

Kommentaar

Selline probla, mis kellaajast kellaajani draftivaliku kestus peax olema.

Praegu on reeglites kirjas 0-st kuni 12-ni ning 12-st kuni 24-ni.
        0-12 jääb selle systeemi puhul liiga öisex äkki.

Kas olex parem näitex 7-19 & 19-7
        Sel juhul äkki jääb yx aeg liiga tööajaks teine liiga tööväliseks ajax. Äkki kellegil väline töö (ei saa arvutisse). Äkki mõnel pole kodus netiyhendust siis jääx tööväline aeg kehvax

Või teex sellise aja 22-10 & 10-22
        Sel juhul saax veel enne unele minemist valiku ära teha ning jääx hommikul ka väike ajaline varu valiku tegemisex. Teine aeg satux aga jällegi liiga tööaega ning kui veel kellegil peale tööd veel koheselt trenn peax olema, tekivad jälle jamad.

Pakkuge ise omalt poolt välja mõni parem ajaline sõltuvus. Kui sobib siinsetest mõni, siis milline kõikse parem tundux olevat.

Kommentaar

Mulle meeldib 22-10 & 10-22!
          Elan arvuti taga 11 kuud aastas, nii et minu valik tõenäoliselt liiva ei jookse!

Kommentaar

Ka mina pooldan pigem viimast varianti.

Kommentaar

mulle sobib ka viimane variant.

midagi naljakat ka hetkel rohkem lisada ei oska.

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                Et siis mitte lasta offseasonit rasiku ja hakata mõtlema juba peatselt saabuvale augustile(Suvi läheb ju kiiresti nagu me kõik teame).
                Siis annan teada, et oleksin kindlasti huvitatud trade'imisest. Saadaval on pm. enamus minu satsist, aga ainult õige hinnaga.
                Ise oleksin huvitatud Ühest nooremapoolsest PG'st
                Ja "privamess" KK Karburaatorile. Sul on üks mees, kes kõigi teadaolevate andmete kohaselt peaks olema minu satsis. Nimelt Luol Deng. Kaalu seda varianti igatahes. Ma vaatan, et Sul on suurtega tuuga. Äkki saaks kombineerida kuidagi? Ilma Dengita - ma olen kurb...
                Hmm, hakkas silma, et Amsterdami Foot Lockeris oli üks kuuest NBA särgist mida pakuti just Dengi oma. Isegi kõllasin Revengerile, et kas see mitte tema lemmik polnud, aga ta ei teadnud midagi ...Aga muidu, teeme nagu enamusele meeldib.

Kommentaar

Pooldan samuti 22-10 ja 10-22 varianti.
                  Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                    Hmm, hakkas silma, et Amsterdami Foot Lockeris oli üks kuuest NBA särgist mida pakuti just Dengi oma. Isegi kõllasin Revengerile, et kas see mitte tema lemmik polnud, aga ta ei teadnud midagi ...Aga muidu, teeme nagu enamusele meeldib.
                    Deng, mu Deng.
                    Oioioi...see oli siis originaal jah, mitte replica? Palju maksis? Mu süda tilgub verd... Sa muidu käid tihti Amsterdamis?

Kommentaar

nii nba ametlik draft selleks korraks läbi, soov olex endale tradeda yx esimese ringi valik juurde (ca 8 ja 14 vahel), kui keegi olex nõus rääkima sellel teemal võtku yhendust

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                        Deng, mu Deng.
                        Oioioi...see oli siis originaal jah, mitte replica? Palju maksis? Mu süda tilgub verd... Sa muidu käid tihti Amsterdamis?
                        Ei, üldse mitte tihti ja kaldun arvama, et oli replica.

Kommentaar

Homsest saab siis hooajaväliseid tradesid tegema hakata. Trade toimumisest peavad mõlemad osapooled sellest foorumis märku andma. Egaõiglase trade korral peaksid teised GM-d 5 päeva jooksul sellele vastuhääle andma, 7 vastuhäält annab juba tradele veto.
                          Juhul kui yhest tiimist teise saadetud mängijate arv on erinev, kaotab rohkem mängijaid saanud tiim juba draftivalikuid, nii nagu reeglites kirjas.

Võistkondade koosesisud:

Reeglites olev sõnastus hooajaväliste tradede kohta (kasulik olex lugeda lehelt ka drafti tingimusi, kui trade peax sisaldama eriarvu mängijate vahetamist).

Hooajavälised traded:
                          Hakkavad toimuma 1. augustist 31. augustini (kaasa arvatud) www.soccernet.ee foorumis sellenimelise teema all. Trade toimumiseks on vaja postitada samasisuline sõnum kummagi osapoole poolt. 5 päeva jooksul on kõigil GM-l võimalik antud tradede kohta meelt avaldada (vähemalt 7 mittenõusolekut tagab tradele automaatselt keelu). Kuna tegu on hooajavälise ajaga, ei pruugi GM-d sel perioodil endist eriti märku anda - seega jääb liiga komissarile õigus langetada otsus, kas lubab trade või mitte. Samuti saab hooajaväliste vahetuste tegemise ajal draftivalikutega kaubelda, kuid mängijaid FA-st võtta ning nendest loobuda enam ei saa. Draftivalikuid on võimalik tradeda olemasolevast hetkest 3 järgmise drafti ulatuses, kaugemaid enam mitte. Tradede käigus ei tohi tiimide suurus ületada 15 mängija limiiti.

Kommentaar

Mul on sellised täkud tiimis, et ei peagi tradema. Ei hooaja sees ega väljas.

Kommentaar

Pärnu Põlvpüksid tradeb: Troy Murphy, Charlie Bell
                              Viljandi Paadipoisid tradeb: Tyson Chandler, 2007 aasta drafti esimese ringi pick (16.)

Kommentaar

Kuressaare Kuldid tradeb: 2008 aasta drafti oma esimese ja teise ringi valiku
                                Pärnu Põlvpüksid tradeb: 2007 aasta drafti oma esimese ringi valiku (18.)

Kommentaar

Working...
                                X