Algselt postitas Martin
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantasy NBA Keeperi hooajavälised tegemised
Collapse
X
-
Lords of the Pärnu tradeb: 2008 1. roundi pickAlgselt postitas SundanceKid Vaata postitustPärnu Põlvpüksid tradeb: 2007 1. roundi pick (16. algne omanik Viljandi Paadipoisid)
Lords of the Pärnu tradeb: 2008 1. roundi pick
Pärnu Põlvpüksid tradeb: 2007 1. roundi pick (16. algne omanik Viljandi Paadipoisid)
Kommentaar
-
Super Seagulls tradeb: Kobe Bryant, Caron Butler, 2007 1. raundi 6. pick
Super Seagulls omandab: Hedo Turkoglu, Lamar Odom, 2010 3. raundi pick (algne omanik Pärnu Põlvpüksid)
The Replacements tradeb: Yao Ming, Lamar Odom
The Replacements omandab: Kobe Bryant, 2007 1. raundi 6. pick (algne omanik Super Seagulls), 2013. 2. raundi pick (algne omanik Pärnu Põlvpüksid)
Pärnu Põlvpüksikud tradeb: Hedo Turkoglu, 2010 3. raundi pick, 2013. 2. raundi pick
Pärnu Põlvpüksikud omandab: Yao Ming, Caron Butler
Kommentaar
-
See 2013. pick oli otsustava tähtsusega!Algselt postitas skint Vaata postitustSuper Seagulls tradeb: Kobe Bryant, Caron Butler, 2007 1. raundi 6. pick
Super Seagulls omandab: Hedo Turkoglu, Lamar Odom, 2010 3. raundi pick (algne omanik Pärnu Põlvpüksid)
The Replacements tradeb: Yao Ming, Lamar Odom
The Replacements omandab: Kobe Bryant, 2007 1. raundi 6. pick (algne omanik Super Seagulls), 2013. 2. raundi pick (algne omanik Pärnu Põlvpüksid)
Pärnu Põlvpüksikud tradeb: Hedo Turkoglu, 2010 3. raundi pick, 2013. 2. raundi pick
Pärnu Põlvpüksikud omandab: Yao Ming, Caron Butlers**t happens
Kommentaar
-
Ah sa mait, kus poisid panevad
Hedo Turkoglu eest Yao Ming ja Caron Butler!!! Siin tõmmati kott ikka korralikult pähe. Kui see ei ole elusast peast nülgimine, siis ei tea mina küll korvpallist muhvigi.
C'mon Superkajakas, juba Butler üksi on kogu seda kraami väärt, aga, et asi oleks magusam sa annad veel Kobe ja 1 round´i picki ka kaasa. Kuhu selline tankimine sind viib?
Varemgi on paar väga ühepoolset tehingut läbi läinud, aga see on juba liig. Katsuks ikka mingit taset hoida, muidu muutub asi ju suisa jaburaks. Niisiis minu poolt sellele vahetusele kindel vastuhääl ning kutsun teisigi vähegi mõistuse juures olevaid GM-e enda eeskuju järgima. Kui sellised traded läbi lähevad, siis kipub minu motivatsioon küll ilmselt üsna kiiresti kaduma.
ARE YOU EFFIN' KIDDING ME
Kommentaar
-
Nojah, SDK - liiga vara tulid Hollikasse tähistama. Tuleb välja, et pidid ennem hoopis kinnitama tradet.
Aga jah, vaatan ja imestan, mis neil Merikullidel siis nüüd täpselt mõttes oli? Minu arust ei saa ta küll adekvaatselt tagasi asju ja noh SDK sissetulek tundub ületavat kulud mitmekordselt.
Kommentaar
-
Ma vaatan, et tuleb vist vähe seletustööd teha... kes veel aru ei saanud, siis tegemist oli tõepoolest naljaga (põhiliselt SDK aadressil
), kuna oli teada, et deadline kukub ja kolmas osapool on üldse Hollikas, siis võis sellist pulli teha.
Nii et inimesed, võtke asja läbi huumoriprisma
s**t happens
Kommentaar
-
Hooajaväliste tradede aeg läbi sellega ning kohe-kohe draft lähenemas. Loodetavasti on kõik nyydsex kohal, mainige igax juhux sõbradele yle.
Siit saab siis draft 2007 lehele. See arvatavasti muutub õige pisut kuna pending trade pärnakate vahel saab 4. septembril ymber. 4 septembri õhtul postitan siin foorumi teema all lõpliku draftijärjekorra.
Draft 2007
Võistkondade nimekirjad saab leida siit
Koosseisud
ning vabade mängijate nimekirja siit.
FA
Kommentaar
-
krt ma teadsin ammu, et see viinaviga mulle ükskord saatuslikuks saab... ja miks minu üle nalja peab tegema? ja vaese Hedo üle? ma saan aru, et keegi teda ei tahtnud aga laske vaesel mehel ikka nüüd rahulikult hooajaks valmistuda.
kuigi magasin mulle hea trade maha, siis nägin Hollikas vähemalt Aramise lives ära
ja Liis Lassi nägin kahh. kukimuki poisid!
Kommentaar
-
Erilist teadust siin pole. Sellest jutust peax piisama.
Draft algab 5. septembril www.soccernet.ee foorumis sellenimelise teema all. Igaühel on aega oma draftivalik teha 12 tunni jooksul. Kellaajaliselt kestab ühe valiku tegemine 10-st 22-ni või 22-st 10-ni (täpne ajakava lisatakse draftilehele). Iga 12 tunnine valimisaeg käib lõpuni ning kogu draft peab oma esialgsest ajast kinni, et ei peaks kartma eelmise draftija kiire valiku pärast. Edastatud valikut enam muuta ei saa. Juhul kui GM on oma draftiaja kogemata maha maganud, saab ta oma valiku(d) ära teha alles pärast iga draftiringi lõppu, sest võistkond peab pärast drafti sisaldama 15 mängijat. Aega selleks on 1 tund, mitme GM-i olemasolul kehtib reegel, kes ees see mees. Lisatunni määramise korral hakkab uus draftiring tund aega hiljem ning esimese valiku tegijal on aega oma valik teha 11 tunni jooksul. Juhul kui draftija ei saa mingil põhjusel oma draftiajal foorumis viibida, tuleks tal oma priority list saata kellegile edasi (sõbrale, komissarile), kes tema eest valiku teeks. Eelnevalt peab ta sellest siiski kindlasti foorumis teisi teavitama, kes tema eest valiku teeb. Drafti ajal on foorumis keelatud mainida valimata mängijate nimesid.
Juhul kui foorumis tekivad tehnilised probleemid - jääb esialgne drafti ajakava seisma. Probleemi ilmnedes, tuleb sellest koheselt komissarile meili teel teade edastada, et saaks rikke aja fikseerida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar