Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantasy NBA Keeperi hooajavälised tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
    Ise mode ja ei oska privamessi saata...
    Häbi, häbi...

Tsitaat reeglitest: "Edastatud nimekirja võib muuta kuniks tähtaeg kukub. Soovitav oleks vabaks lastavad mängijad edastada komissarile privana, et hilisemad GM-d ei saaks liigselt strateegiaid välja mõtlema hakata. Komissar ise peab enda loovutatud mängijatest teate edastama 25. aprilliks (kaasa arvatud). Maksimaalselt võib kinni hoida kuni 15. mängijat (IL hooajavälisel ajal ei kehti)."

Üldiselt on nii, et kui Commish on otsustanud, et privana ja nii on ka reeglites kirjas, siis võiks ka nii teha...
    Aga mis teha, mõni lihtsalt peab teistest erinema, miks just Sepik see olema peab, sellest pole ma aru saanud. Maailma on nii ebaõigalne...
    Kui sa juba reeglites tuhnid, võiksid sa ka loetut mõistma õppida. Sõna "soovitav" tähendab soovituslikku käitumist.

Seega mõtle oma vahvaid teooriaid edasi. Ja siis vingu edasi, sest see oli ju nii-nii oluline mölin.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Loomulikult taipan ma sõna "soovitav" tähendust. Aga tänan veelkord meelde tuletamast, tänu sellele on selle sõna tähendus mul nüüdsest täiesti selge. Selge ei ole mul aga, et miks austet härra Martin ei soovi commishi ja teiste GM'ide, kes on reeglite välja mõtlemisega tegelenud, soovidega arvestada?
      Lausa vastupidi, Hr Martin üritab igal võimalikul juhul tõestada, et Ta suudab teistest erineda. Kas ma eksin?
      Olgem ausad, oma teadlikkust reeglitest ja eriti nende sõnastuse erisustest Ta meile ju tõestas. Ka juba enne, kui Ta parasjagu oli harimas üht harimatut GM'i, kes ei olnud suuteline kasutama reeglipäraselt sõnu "pärast ja peale", oli Ta näidanud üles oma suurepäraseid teadmisi reeglistiku kohta. Ta küsis reeglistiku koostajatelt lausa geniaalse ja reeglistiku kõige väljaulatuvamale valupunktile viitava küsimuse: "Kui Sepikul on 15, siis ei pea midagi tegema?". Seepeale kutsuti kokku reeglistiku koostajate komisjon, kes peale pikki ja õnneks tulemusrikkaid läbirääkimisi Talle vastasid ning ühtlasi tänasid, et härra Sepik oma abikäe viimasel hetkel ulatas. Kokkuvõtteks tahaks tänada Sepikut aktiivse hooaja eest, mil Ta igati aitas kaasa liiga püsimajäämisele ja oli lausa ületamatu oma aktiivsuselt. Ning tulemus - see on täiesti omast klassist.
      Mitte ühtegi move'i, mitte ühtegi postitust (kui ma ei eksi) ja igavesti vahva viimane koht. Kas saab veel paremini?
      Loomulikult ma vabandan, et virisesin ja et mölisesin täiesti mõttetul teemal. Ehkki tegelikult tahtnuks ma viriseda ja möliseda hoopis teisel teemal. Teemal, mis puudutab aktiivsust ja mängus osalemist. Minu viga. Rohusööjale pole mõtet rääkida asjadest läbi lillede.

Mul on Sulle ka küsimus. Mida Sa ronisid sinna Keeperisse, kui Sa seal midagi teha ei viitsi? Miks ujud Sa välja vaid siis, kui liiga tegemised jõuavad Sinu koju (kodufoorumisse). Vaatamata sellle, et Commish on selgelt vihjanud, et jätkavad mehed võiks edastada privana, käitud Sa nagu Sulle kodus kohane ja teed nii nagu Sulle mugavam(Sulle omasel - erilisel moel). Ühtlasi sülitad veelkord näkku nendele, kes Keeper liiga ideed oluliseks peavad, selle jätkusuutlikkuse eest hoolitsevad ja oma vaba aega selle nimel ohverdavad. Mul on küll kaameli kannatus võib-olla aga sellisesid süljekoguseid nagu Sina toota suudad (need ei jää alla kaamelile) ma parema meelega väldiksin. Sa mees ei ole nii erililine, või kui oled, siis ära näita seda välja.

Algselt postitas Martin Vaata postitust
      Kui sa juba reeglites tuhnid, võiksid sa ka loetut mõistma õppida. Sõna "soovitav" tähendab soovituslikku käitumist.

Seega mõtle oma vahvaid teooriaid edasi. Ja siis vingu edasi, sest see oli ju nii-nii oluline mölin.

Kommentaar

Mul on küll kaameli kannatus võib-olla
        Pigem vist siiski mitte... :P

No offence...

Kommentaar

Kas keegi teist tunneb Capital Loosers-i GM-i?

Meilid ja privad olen edastanud, kuid kontakti pole veel saanud. Kui keegi teine teab, kuidas on võimalik kontakti saada, andku teada või suunake juba ise GM siia foorumi teema alla.

Kommentaar

pikk ja täiesti mõttetu möla
            Palun väga vabandust, et kümne mehe siia postitamisega su terve keeperi hooaja ära situsin. Ma tõesti ei osanud arvata, et see on niivõrd kuum ja tähtis küsimus, mis su meelerahu niimoodi kõikuma lööb.

Et sinu aega säästa, ei hakka pikemalt vastama, muidu pead jälle novelli valmis kirjutama, kuid aega on nüüd kevadel mõttekam kuidagi teisiti kulutada - näiteks jooksma minna või naisega pargis jalutada.

Ilusat.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Soovin Sulle tihedat jooksusammu ja mõnusaid jalutuskäike - aastaringselt.

Kommentaar

CapLoo did´nt make it...

Kommentaar

Capital Looser-i GM endast märku andnud ei ole. Mida CapLoo-ga teha - välja visata või sees hoida. Igayhe arvamus teretulnud. Olemasolevate GM-da arvamuse põhjal langetatakse otsus.

Samas võivad uued soovijad endist siin märku ka anda. Kui vajadus peax tekkima, siis uue GM-i valivad välja jällegi olemasolevad GM-d.

Arvamused ning sooviavaldused edastada mai lõpux

Tingimused uutele GM-dele:
                  1) Tegeleb võistkonnaga (st kasutab IL-i, arendab võistkonda paremax, on reeglitega kursis)
                  2) Temaga on võimalik saada kontakti (msn-i, meili, sõnumite, telefoni jne teel)
                  3) Hakkab haldama loobuja tiimi
                  4) Uus GM saab ise uuesti valida võistkonnast väljavisatavad mängijad

Kommentaar

Kui märku ei anna lähiajal(N: Selle nädalal lõpuks) endast, siis välja. Hooaja jooksul miskit aktiivsust üles ei näidanud = mõttetu vegeteerimine liigas.

Kommentaar

Nõus igati eelnevaga

Kommentaar

ei noh mis seal ikka. kui koht vaba eks siis pakuks ennast sinna. CV on mul selline: sõber dwidengiga loputasime Kanaaadalasi see aasta(lõpu vajumise unustasin juba...), õnnestus saada Eesti Esiliigas teine koht ja plaan ka Meistriliigas kollitama hakata, samuti juhin hetkel DTTF eesti liigat. imepärane eksole päris loll ei ole, aga näen vaeva selle nimel.

Kommentaar

oleks ka nõus osalema,kui õigesti mäletan siis olingi eelmine aasta üks esimesi varusid.

Kommentaar

nädal aega ajapikendust tundub päris möistlikuna.....et tegelikult olid köik olulised kuupäevad juba tykk aega ette teada aga samas kunagi ei tea ju mis elus vöib ette tulla jne.....yhesönaga, ma olen nöus juba siin varem kölanud ideega, et nädala löpuni on aega ja siis uus GM sisse

Kommentaar

uus GM vajadusel sisse jah aga et kumb siis? veltu69 on uus ja hakkaja ning Esiliiga tulemuse põhjal kindlasti väga perspektiivikas GM. vegeteerijat temast keeperis kindlasti ei saaks. Jutajass on samas staažikas tegija, stabiilsete näitajatega. Samuti oli ta esimene, kes loodud keeperist välja jäi. Aga kuidas on lood aktiivsusega Juta?

Kommentaar

Aga kuidas on lood aktiivsusega Juta?[/QUOTE]

Kas vihjad mu kõrgele vanusele?Arvan, et viis aastat peaks veel ise suutma arvuti ette ronida.

Kommentaar

Working...
                                X