Soov järgmine.tahaks teha ise Eesti liiga aga sellise kus oleks klubisi veits rohkem.ehk keegi annab nõu kuidas ja mida ma tegema peaks?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustsooviks data editorit...
aitähhh
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas eesti liigat annaks mõne suurema liiga külge ka pookida ja kuidas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mhm Vaata postitust2011 suvi, CL kolmas kvalifikatsiooni ringi, Flora vs Manu, seis 1-1.
Läksin esimene poolaeg juhtima, rooney lõi teise poolaja keskel viigi värava, aga jah, teise mängu kaotasin 1-3.
Kommentaar
-
2012 suvi, CL kolmas kvalifikatsiooni ringi, Stuttgart - Flora, esimese mängu kaotasin võõrsil 0-1, teise mängu võitsin kodus 3-1 ja olingi alagrupis, vastasteks seal olid Manu, Lyon ja AZ. Kodus mängisin Lyoniga 1-1, võõrsil kaotasin 1-5, AZ'le kaotasin võõrsil 2-3 ka kodus 1-2 ning Manule kaotasin võõrsil 1-3 jälle kuid kodus VÕITSIN 1-0. Hetkel võistkonna väärtus on 16,5mln eurot. Pole kasutanud ühtki data editori ega mängi save game'de abil.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustFM on loll.Olgugi, et ma asusin klubis tööle hooaja keskel peale eelmise manageri vallandamist ning eelmise kaotatud mänguga polnud mul midagi pistmist.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustsellel versioonil on hooaja lõpus sucking
ning kui üritan patchi panna ei leia mingit fm-i,saax keegi aidata?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar