ei ole ta midagi............praegu oodatakse DEMOt...........ja demo peaks lähipäevil tulema ning kõige ennem saavad seda proovida just PC omanikud
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 08
Collapse
X
-
Noo kus on demo siis?Algselt postitas Hogweed Vaata postitustUus mäng peaks välja tulema 31.august ja demo natuke enne seda
ja homme tuled Full välja we?
Kommentaar
-
Täna tuli demo välja, mina igatahes tõmbanAlgselt postitas SIIM-PJK Vaata postitustNoo kus on demo siis?
ja homme tuled Full välja we?
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
-
Proovi kasutada kirjavahemärke, siis on meil kergem lugeda.Algselt postitas KaSpAr 2 Vaata postitustRäägite et tuleb välja täna fifa on alati ju tulnud välja oktoobri alguses mõelge ka enne mida te ajate suust välja
Kommentaar
-
irw, kui ikka ametlikul kodulehel niimodi kirjutatakse siis vast on ka, pealegi asi käis demost mis on väljas!Algselt postitas KaSpAr 2 Vaata postitustRäägite et tuleb välja täna fifa on alati ju tulnud välja oktoobri alguses mõelge ka enne mida te ajate suust välja
Kommentaar
-
Mis sa loodad, et keegi paneb nüüd kõik meeskonnad, alates Arsenalist kuni Werderi Bremenini, kirja sinu jaoks vää?Algselt postitas Hogweed Vaata postitustmis meeskonnad seal on kui keegi teab?
Kommentaar
-
Ma arvan et ta mõtles meeskondi, millega saab mängida demos.Algselt postitas Matchy Vaata postitustMis sa loodad, et keegi paneb nüüd kõik meeskonnad, alates Arsenalist kuni Werderi Bremenini, kirja sinu jaoks vää?
Koondise põhimängija
Kommentaar
-
aa, okei,Algselt postitas eriklt Vaata postitustMa arvan et ta mõtles meeskondi, millega saab mängida demos.
minu paha
Kommentaar
-
Flashgetiga tuli nii tunniga ära. Tööle kahjuks ei saanud, kuna arvutil pole piisavalt rammu. Esimest korda ajaloos pean tunnistama, et EA on teinud minule kõlbmatu mänguAlgselt postitas SIIM-PJK Vaata postitustKauua sa tõmbasid?
Ja kas mäng töötab ilusti?
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar