Sain peale.Graafika on ikka vägagi reaalne.Super mäng!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 08
Collapse
X
-
Ma haistan valet.Algselt postitas Mr Self Destruct Vaata postitustSain peale.Graafika on ikka vägagi reaalne.Super mäng!
Kommentaar
-
mul on küll palju parem graafika!Algselt postitas Mr Self Destruct Vaata postitust
.Ei tea mulle meeldis igatahes
.
Et siis alustasin hooaega mängijana ManUs.Mingi Co-op season vist.
Iga tahes annan Carlitole söödu ja vaat mis teeb
http://i188.photobucket.com/albums/z...untitled-3.jpg
Kommentaar
-
Sama siin ja ma ei arva küll, et see just super mäng on, sest mina pettusin küll järjekordselt FIFAs.Algselt postitas Hogweed Vaata postitustmul on küll palju parem graafika!
Kommentaar
-
Nojamh, eks igalühel oma maitseAlgselt postitas Mr Self Destruct Vaata postitustNo mul on vist settingutega jama aga mulle meeldis.Ja see Co-op season on ikkagi väga lahe
.
Kommentaar
-
Wii peal mängimine on ikka teine tera kohe. Graafikaga on nagu on, aga gameplay on super. Vähemalt siis kui harjub ära sellega, et nuppude vajutamise asemel tuleb vahel puldiga vehkida. Kõige paremini tuleb see välja karistuslöökide-nurgalöökide ajal, kui saab löögile vinti panna randmenõksuga. Väga bro.
Kommentaar
-
Algselt postitas when Vaata postitustHeips tahaks nagu fifa 08 osta ja järsku saate aidata et kust saaks või vms.
ainul et PC-le pole
Kommentaar
-
PC versiooni saab osta EA Sportsi kodukalt. Downloadable ja puha.Algselt postitas when Vaata postitustHeips tahaks nagu fifa 08 osta ja järsku saate aidata et kust saaks või vms.
Kommentaar
-
Õigus, kõige paremad on olnud Fifa 98 RTWC ja Fifa 2005.Algselt postitas Elina Vaata postitustIga aastaga läheb Fifa järjest sitemaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar