mulle meeldis fifa 05 sest seal pidid alustama sitas klubis siis reppi teenima et paremasse jõuda. Meeldis too rohkem
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 08
Collapse
X
-
Uustulnukatel siis keelatud postitada?Algselt postitas Hogweed Vaata postitustuustulnukad kirjutavad siia kõigil mingi 3 postitustLittle things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
sa oled muidugi vana kala.Algselt postitas Hogweed Vaata postitustuustulnukad kirjutavad siia kõigil mingi 3 postitustAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Oli ajutiselt vaja teha...Algselt postitas magnisco Vaata postitustKas Rubbish on Bob_Loblawi teine konto?
Algselt postitas Rubbish Vaata postitustEi tea kas on viga saidis võib vabalt ka minus olla, aga ei teadnud kuhu mujale postitada.
Teatud põhjustel ei tea ma enam oma õige kasutaja ( Bob_Loblaw ) parooli ja maili abil uut saades väidab ta, et mu kasutajanimi on mihk3lˇ ( kindlasti tingitud minu nimevahetusest ), igatahes ükskõik, mis kasutajanimega (Bob_Loblaw, mihk3l, mihk3lˇ ) ma mailile saadetud parooli proovin, sisse ma ei saa.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
RubbishAlgselt postitas magnisco Vaata postitustKas Rubbish on Bob_Loblawi teine konto?
aka Bob_Loblaw
no ju siis.
Kommentaar
-
Ahah. ok siis.Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustOli ajutiselt vaja teha...Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas Rubbish Vaata postitustVõid ju alustada sitas klubis ja kui saad sacki siis sa enam suurde klubisse ei saa, üldse manager mode on mõttetu, mängi parem Football Manager seeriaid kui tahad managerina ennast proovile panna.
-edit- tulge ikka hamachisse ka siis! Arvuti vastu on igav!
tahaks küll, a näed täis teine...
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustFifa 08 on ikka räige pask. PES 2008 on miljon korda etem. Minu arvamus
pes on aeglane, nõme ju...sobiks vanuritele...
ps: tegin ka näed channeli...fifa 08 pros on siis nimeks ja pass 123
Kommentaar
-
mu arvutis on pes normaalselt kiire, sul võibolla mingi pask arvuti ka siisAlgselt postitas Harju Vaata postitustpes on aeglane, nõme ju...sobiks vanuritele...
ps: tegin ka näed channeli...fifa 08 pros on siis nimeks ja pass 123
Kommentaar
-
Algselt postitas Hogweed Vaata postitustmu arvutis on pes normaalselt kiire, sul võibolla mingi pask arvuti ka siis
eem...ma räägin gameplay'st...võrreldes fifat pesiga, on pes üliaeglane...
btw: keegi Omar liitus channeliga, sry, et kickisin...a sa ei vastand mulle...mõtlesin, et mingi türgi tüüp...
alati võib öelda, kui ucl06-07 servus kohti üle on...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar