Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 08

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma sain istalllitud aga kui mängu tööle hakkan pane siis läheb ekraan mustaks ja rohkem ei toimu midagi.
    Arvuti jookseb kokku ka siis

Kommentaar

No ei tea mis teie demodel viga on aga minu oma töötab hästi

Kommentaar

Algselt postitas KaSpAr 2 Vaata postitust
        No ei tea mis teie demodel viga on aga minu oma töötab hästi
        kust sina tõmbasid näiteks?

Kommentaar

Ma tõmbasin selle mininovast üks vend jagas neid ja töötab hästi

Kommentaar

Algselt postitas KaSpAr 2 Vaata postitust
            Ma tõmbasin selle mininovast üks vend jagas neid ja töötab hästi
            kas neid veel on jagada?

Kommentaar

kas see demo seekord mingit saundi ka teeb?

Kommentaar

Sai siis ka endal see Demo ära proovitud... Esimese hooga ei oskagi seisukohta võtta. Positiivselt küljelt saab uuel FIFA 08-l olema custom formationsi võimalus, see playeri arendamise seasonid jne. Kuid mänguline pool on veidi rabe... need uued läbisöödud nõuavad ilgelt harjumist, vähemalt minul. Graafika koha pealt niipalju, et alati tuleb arvestada millega sa mängid: kas su arvuti on piisavalt hea, kuid üldiselt see graafika arendamine käib pigem playstationi ja wii tarbeks. Aga noh Barca fännina on vähemalt demo kohaselt teinud meeskond väga huvitavaid muutusi. Thurami reiting oli langenud 87lt 83le ja iniesta reiting oli kõigest 84. Thurami puhul saan veel aru, kuid Iniestal oli see aasta ju suur läbilöögihooaeg ja minu subjektiivse arvamuse kohaselt vääriks ta kõrgemat reitingut küll. Ja teine vend, kes mulle oli ette jäänud on Dos Santos. Nüüd mil ta on Barcas põhimeeskonda jõudnud ja üsna häid esitusi pannud, on otsustatud mehe reiting ühe pügala võrra alla võtta......
                Kuid üldiselt jään siis täisversiooni ootama, mis peaks tulema 28.september Euroopas välja.
                Mes que un club!

Kommentaar

sain ka siis mininovast ära tõmmatud, mingi 50 minti tõmbas. eks näis kas käima ka läheb...

Kommentaar

Algselt postitas sayonara Vaata postitust
                    Sai siis ka endal see Demo ära proovitud... Esimese hooga ei oskagi seisukohta võtta. Positiivselt küljelt saab uuel FIFA 08-l olema custom formationsi võimalus, see playeri arendamise seasonid jne. Kuid mänguline pool on veidi rabe... need uued läbisöödud nõuavad ilgelt harjumist, vähemalt minul. Graafika koha pealt niipalju, et alati tuleb arvestada millega sa mängid: kas su arvuti on piisavalt hea, kuid üldiselt see graafika arendamine käib pigem playstationi ja wii tarbeks. Aga noh Barca fännina on vähemalt demo kohaselt teinud meeskond väga huvitavaid muutusi. Thurami reiting oli langenud 87lt 83le ja iniesta reiting oli kõigest 84. Thurami puhul saan veel aru, kuid Iniestal oli see aasta ju suur läbilöögihooaeg ja minu subjektiivse arvamuse kohaselt vääriks ta kõrgemat reitingut küll. Ja teine vend, kes mulle oli ette jäänud on Dos Santos. Nüüd mil ta on Barcas põhimeeskonda jõudnud ja üsna häid esitusi pannud, on otsustatud mehe reiting ühe pügala võrra alla võtta......
                    Kuid üldiselt jään siis täisversiooni ootama, mis peaks tulema 28.september Euroopas välja.
                    Managermode'is tõueseb Dos Santose raiting ikkagi üle 90ne niiet ära muretse, EA mehed ei alahinda teda Sama käib ka Iniesta kohta.

Muidu nende reitingute üle võib jäädagi vaidlema, aga üleüldiselt on ikkagi suht täppi pandud nendega.
                    Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

juba fifa 07-es tõuseb dos santose skill 93-eni välja!

muidu endal demo tõmbab ,kahe tunniga 35%

Kommentaar

issand! ja saingi käima! suurim langus overall'ides mis seni märgand olen on Podolskil kelle alguse overall on tõmmatud 96 pealt 84 peale. aga see on ka suht loogiline. FIFA 07's oligi see Poldi värk veits ulme.

Kommentaar

kas 08 demos on ainult kick-off vä?

ja homiele : podolskil oli manageris alguses 96 kick offi tehes oli mingi 85

Kommentaar

Algselt postitas Hogweed Vaata postitust
                            kas 08 demos on ainult kick-off vä?

ja homiele : podolskil oli manageris alguses 96 kick offi tehes oli mingi 85
                            Ja seal on ainult kick off ja üks poolaeg.

Kommentaar

mul tõmbas ka ära ja nüüd kui tööle panen siis tuleb ette kiri et programmi ei saa avada

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
                                sain ka siis mininovast ära tõmmatud, mingi 50 minti tõmbas. eks näis kas käima ka läheb...
                                Ma tõmbasin ka seal,läks vähem kui 50 minni
                                aga ma ei saa tööle miskipärast....

Kommentaar

Working...
                                X