Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA C-Liiga 07/08

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tahtsin veel mainida seda mis puutub laienemisse. Kui ikka tung suureks läheb, mille tõenäosust ma eriti suureks ei pea, siis peaks seda tähestikuvärki edasi vaatama. Eeldatav variant oleks tõenäoliselt Meistrikas -> Esi-> ja siis edasi. 2 C'd(kust tõusevad 2 paremat kummastki), 4 D'd(kust samuti 2 parimat) jne. Lähiaastatel seda ohtu ei ole. Ja enne kui mõni Eestlane NBA'sse ei jõua või mõni Eesti kanal NBA'd üle kendma ei hakka, siis ei ole ka ohtu et huvi NBA vastu suurenema hakkaks. Ja kui ise reklaami ei tee Aga samas kui huvi oleks, ei ole ka erilist mõtet punni peale lüüa sellele ettevõtmisele. Ma arvan nii. Eks siis tuleks mingisugune kodulehekülg teha, ja osavõtumaksudest ka kellelegi palka maksta, kes seda asja muude tegemiste kõrvalt üleval peaks ja kõigi liigade kohta infot koguks.
    Mitteametlikult on tegemist siiski Eesti Meistrivõistlustega

Kommentaar

Mina tulin mängima C-liigasse just tänu Delfis tehtud reklaamile

Kommentaar

C Liigas on ka seis väga võrdne praegu muide. 6ndast kuni 17ni on vahe nt 14 võitu ainult. 17s olen siis mina . Mingi 5 nädalat olen juba 17s olnud aga olen hoogu saanud nüüd(eelmine nädal 10-1 võit praeguse 8nda üle). Mehed on ka paremini mängima hakanud, kes hooaja alguses eriti head polnud( Blount, Ginobili, Calderon). Praegu veel loodan, et väike võimalus on ka playoff koht kätte püüda . Igaljuhul C liigas on ikka enamik managere aktiivsed ja tuleks küll vähemalt 3 kohta Esiliigasse tõsta.

Kommentaar

Nbad pole üldse raske enam ju vaadata.Igal inimesel on kodus arvuti ja interneti ühendus+windows mediaplayer.Kui ikka huvi on siis saab iga öö vaadata.Ma näiteks vaatasin eile öösel orlando ja denveri mängu ja siis veel lakers wolwes.Igatahes tahtsin seda öelda ,et kelle huvi nba vastu on,see leiab ka ee fantasy juurde ja liigade suurenemist on paari aasta jooksul kindlasti oodata.Kui keegi esiliiga ja meistriliiga meestest viitsiks oma meeskonna siia postida,siis saaks aimu mis tiimid teil on.Hea kui saaks teada mis koht teil liigas kaa on

Kommentaar

mind huvitab sama asi mis sveni , laske tulla

Kommentaar

No ma vaatan NBA'd miski paar aastat juba üle veebi. Aga noh tee Sa Tavainimesele selgeks et on olemas TVU player või SopCast või et on foorum, kust linke saades näeb NBA LP'd.
              Uuri sealt http://www.myp2p.eu/.

Kommentaar

Dwideng see http://www.myp2p.eu/ on jah tore koht aga suht kiire pead olema et mängule pihta saada.Parem site on see http://www.raptorsnation.net/ Valid sealt lihtsalt mängu ja viskab sulle lingi ette
                Esi-ja meistrimehed,teie tiime tahax ikkagi näha :P

Kommentaar

Sven seni kuni tegijamad mehed ei näita tiime võid sa minu oma vaadata

Kommentaar

selle aasta liigade draftid on siin üleval: http://www.zone.ee/fnba/

vahepeal on tradedega nii mõndagi muutunud kindlasti aga pmst mingi pildi ikka annab.

Kommentaar

no ma teen siis otsa lahti, legendaarsed Kolvid Kohilast:

PG
                      Chris Duhon
                      SG
                      Brandon Roy
                      G
                      Bonzi Wells
                      G
                      Stephen Jackson
                      SF
                      Corey Maggette
                      PF
                      Ryan Gomes
                      F
                      Mike Miller
                      F
                      Andray Blatche
                      C
                      Andrew Bogut
                      C
                      Josh Boone
                      Utiilid
                      Eddy Curry
                      Brian Cook
                      Jason Kidd
                      Jason Smith
                      Fabricio Oberto

ja sellise satsiga olen esiliiga 7-s, 8-s. Ilmselt väga ära enam ei kuku, kuid ettepoole ka ilmselt asja ei ole.

selle meeskonna valulapsed on tabavus%-d ja TOd ning PFd

Kommentaar

Kas nende To-de ja PF-ide mõte pole mitte nendele tiimidele kellel on palju vigastusi jne mõngi punn kirja saada et lootus päris ära ei kaoks ? C- Liigas on päris mitu põhja meeskonda viimase kuu pooleteisega ennast top 10sse rabelenud

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
                          Kas nende To-de ja PF-ide mõte pole mitte nendele tiimidele kellel on palju vigastusi jne mõngi punn kirja saada et lootus päris ära ei kaoks ? C- Liigas on päris mitu põhja meeskonda viimase kuu pooleteisega ennast top 10sse rabelenud
                          jah selle kohta ütles tabavalt legendaarne suurkuju, Looduses peab valitsema tasakaal.

Kommentaar

meistrikat juhib sellest nädalast taas manager, kes on rototabelis hooaja lõikes TO-s 1. ja PF-s 3.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                              meistrikat juhib sellest nädalast taas manager, kes on rototabelis hooaja lõikes TO-s 1. ja PF-s 3.

huvitav huvitav

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
                                huvitav huvitav
                                Kadestamisväärselt komplekteeritud igatahes...
                                Eks näis, mis peale viimaseid trade toimuma hakkab...

Kommentaar

Working...
                                X