Tahtsin veel mainida seda mis puutub laienemisse. Kui ikka tung suureks läheb, mille tõenäosust ma eriti suureks ei pea, siis peaks seda tähestikuvärki edasi vaatama. Eeldatav variant oleks tõenäoliselt Meistrikas -> Esi-> ja siis edasi. 2 C'd(kust tõusevad 2 paremat kummastki), 4 D'd(kust samuti 2 parimat) jne. Lähiaastatel seda ohtu ei ole. Ja enne kui mõni Eestlane NBA'sse ei jõua või mõni Eesti kanal NBA'd üle kendma ei hakka, siis ei ole ka ohtu et huvi NBA vastu suurenema hakkaks. Ja kui ise reklaami ei tee
Aga samas kui huvi oleks, ei ole ka erilist mõtet punni peale lüüa sellele ettevõtmisele. Ma arvan nii. Eks siis tuleks mingisugune kodulehekülg teha, ja osavõtumaksudest ka kellelegi palka maksta, kes seda asja muude tegemiste kõrvalt üleval peaks ja kõigi liigade kohta infot koguks.
Mitteametlikult on tegemist siiski Eesti Meistrivõistlustega
Aga samas kui huvi oleks, ei ole ka erilist mõtet punni peale lüüa sellele ettevõtmisele. Ma arvan nii. Eks siis tuleks mingisugune kodulehekülg teha, ja osavõtumaksudest ka kellelegi palka maksta, kes seda asja muude tegemiste kõrvalt üleval peaks ja kõigi liigade kohta infot koguks.Mitteametlikult on tegemist siiski Eesti Meistrivõistlustega
. Mingi 5 nädalat olen juba 17s olnud aga olen hoogu saanud nüüd(eelmine nädal 10-1 võit praeguse 8nda üle). Mehed on ka paremini mängima hakanud, kes hooaja alguses eriti head polnud( Blount, Ginobili, Calderon). Praegu veel loodan, et väike võimalus on ka playoff koht kätte püüda 
Kommentaar