Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA C-Liiga 07/08

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu meelest peaks c-liigast edasilubamise otsus jääma ikkagi Meistriliiga ja (eelkõige) Esiliiga meestele. Selleks võiks keegi selgeks teha, et mis seis c-liigas on (ehk palju on tõsiseltvõetavaid manager ja palju on ebaaktiivseid ja lihtsalt tolatsejaid. Develpoment liigas oli näiteks üsna palju lihtsalt naljamehi) ja siis võiks asja hääletuselt panna. Ise pooldaks arvatavasti ikka seda, et sellel aastal asendaks c-liiga mehed kahte esiliiga mitteaktiivset noormeest ehk Jaaktaali ja ruuno_8`t. Sellisel juhul oleks vist kõik rahul.

Ja see c-liiga rahaliseks muutmine oleks kaheldav otsus, sest väga paljudele kõrgemate liiga meestele oleks sel juhul seal mängimine peaaegu kindel raha võitmise koht. Ja arvatavati hakkaks väga palju vabatahtlikke ülevalt alla liikumisi toimuma, mis muudaks liigade süsteemi, kui sellise, mõttetuks.

Kommentaar

raha pärast ei mängi vähemalt meistrikas mitte üks manager seda mängu. ma olen selles 99,9% kindel. ja mingi teoreetilise summa pärast ei hakka keegi oma meistriliiga kohast vabatahtlikult loobuma ja meelega allapoole liikuma, et seal "raha teha". kel sellised huvid on, neil on vast sügisel siis võimalus liituda nö Rahaliigaga. osalustasu 1K ja laske käia.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
        Minu meelest peaks c-liigast edasilubamise otsus jääma ikkagi Meistriliiga ja (eelkõige) Esiliiga meestele. Selleks võiks keegi selgeks teha, et mis seis c-liigas on (ehk palju on tõsiseltvõetavaid manager ja palju on ebaaktiivseid ja lihtsalt tolatsejaid. Develpoment liigas oli näiteks üsna palju lihtsalt naljamehi) ja siis võiks asja hääletuselt panna. Ise pooldaks arvatavasti ikka seda, et sellel aastal asendaks c-liiga mehed kahte esiliiga mitteaktiivset noormeest ehk Jaaktaali ja ruuno_8`t. Sellisel juhul oleks vist kõik rahul.

Minumeelest hääletati kolm ära siin juba 8-) või ma eksin , mis see tulev aasta siis targem on kui see ? et nyyd peaks 2 .... arumaisaa

Ja see c-liiga rahaliseks muutmine oleks kaheldav otsus, sest väga paljudele kõrgemate liiga meestele oleks sel juhul seal mängimine peaaegu kindel raha võitmise koht. Ja arvatavati hakkaks väga palju vabatahtlikke ülevalt alla liikumisi toimuma, mis muudaks liigade süsteemi, kui sellise, mõttetuks.
        Tunnen tõsiselt kaasa nendele isikutele kellel on see sissetuleku allikaks

Kommentaar

Viskan oma tiimi ka siia... mis arvate

PG T.J. Ford
          SG Mike Miller
          G Bobby Jackson
          G Derek Fisher
          SF Luke Walton
          PF Josh Smith
          F Nick Collison
          F Thabo Sefolosha
          C Joel Przybilla
          C Erick Dampier
          Util Francisco Garcia
          Util Matt Barnes
          BN Chris Bosh
          BN Chris Webber
          BN Raymond Felton

Et siis sellise kooslusega on 4jas koht hetkel C-Liigas , aga noh VÄGA tihe on see asi meil seal top 10s

TOP 10 siis ise selline..

1. Minu Lemmik Meeskond 108-57-0 .655 - 9-2-0 12 4
          2. Tabasalu Välk! 99-64-2 .606 8 6-4-1 1 1
          3. NL holdem 92-70-3 .567 14.5 6-5-0 13 15
          4. Laagri MDE 88-72-5 .548 17.5 4-7-0 16 8
          5. Marientali Spartak 88-73-4 .545 18 2-9-0 5 2
          6. little bustards bc 87-77-1 .530 20.5 5-6-0 11 20
          7. Tartu Bioinfo 85-76-4 .527 21 7-4-0 17 25
          8. Type-R 85-76-4 .527 21 1-10-0 4 7
          9. Mullid 86-78-1 .524 21.5 9-2-0 8 9
          10. Laagri Vastus 85-77-3 .524 21.5 4-7-0 18 26

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
            raha pärast ei mängi vähemalt meistrikas mitte üks manager seda mängu. ma olen selles 99,9% kindel. ja mingi teoreetilise summa pärast ei hakka keegi oma meistriliiga kohast vabatahtlikult loobuma ja meelega allapoole liikuma, et seal "raha teha". kel sellised huvid on, neil on vast sügisel siis võimalus liituda nö Rahaliigaga. osalustasu 1K ja laske käia.
            Kas peale Esiliiga loomist osad managerid ei loobunud vabatahtlikult Meistriliiga kohast, et natuke kergemas seltskonnas mängida ja oleks natukenegi võimalust kõrgeid kohti püüda? Ei noh, tegelikult on väga võimalik, et ma mäletan asju valesti kuidagi.

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
            Tunnen tõsiselt kaasa nendele isikutele kellel on see sissetuleku allikaks
            Kus ma seda ütlesin ?

Kommentaar

mina loobusin, aga hoopis proosalisem oli põhjus, arvasin et sain fantasy pahest lahti, aga kus sa sellega kuskil hilissuvel ja varasügisel tuli jälle siuke isu peale, et pidingi taas esiliigast alustama. Ja esiliiga pott on ka ikka ju nii niru, meistrikas on hulga lihtsam suurt pappi taga ajada

Kommentaar

Samas suurt pappi võid taga ajada ka lotot mängides või kasiinos käies aga see selleks.Ma usun et päris nba fännid ei tee seda raha pärast vaid pigem for fun.Minu tiim,koht,13koht ja play-off 8 võidu kaugusel
                Rashard Lewis
                Andre Iguodala
                Kevin Martin
                Richard Jefferson
                Darko Milicic
                Devin Harris
                Paul Millsap
                Al Thornton
                J.R. Smith
                Ryan Gomes
                Sean Williams
                Antonio Daniels
                Nazr Mohammed
                Marquis Daniels
                Marcus Banks

Kommentaar

Väga tubli. See on pool võitu, et rahvas rohkem NBA ligi on saanud ja striimd on tõesti nauding. Jama et see krdi ajavahe meil on. Meistriliigas on kindlasti palju kehvemad satsid kui mujal, selles ma ei kahtle. Asi on lihtsalt tõsises konkurentsis, sest need mehed on teinud kõvasti livedrafte enne seda hooaega ja ega keegi suurelt ei eksinud, kes kohale tuli. On au olla momendil kindel kolmas Meistriliigas ja ega nalja pole. Olen olnud mõnel aastal oma draftiga väga rahul ja leidnud end esimese hooaja poole sees allapool 16ndat kohta. Pole midagi kindlat. Ja see kõik on puhas nauding - peaasi, et inimesed julgeks riskida ja oleks aktiivsed pakkumisi tegema. Mitte üliaktiivsed, aga kord kuus võiks ikka kriitilise pilguga vaadata ja üritada midagi parandada.

Kommentaar

Ja lisaks mitte küll teemasse, aga siiski üks fantasymängijate põhidiskussioone livedrafti valikujärjekorra kohta - mina olen alati ütelnud, et ei oma tähtsust see asi ja tõestan momendi seisuga Meistriliigas, et selgelt juhivad meeskonnad kes valisid 11nda ja 16nda ning mina olen kolmas, kes valis 13ndana.

Kommentaar

Ma valisin viimasena , olen neljas

Kommentaar

LBJ
                        Marion
                        Baron
                        Joe Johnson
                        Mike Miller
                        Zach
                        Corey Brewer
                        Jeff Green
                        Noah
                        Lue
                        Vujacic
                        Law
                        Foyle
                        Malik Allen
                        Magloire

IL-is Brand ja Varejao

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                          Ja lisaks mitte küll teemasse, aga siiski üks fantasymängijate põhidiskussioone livedrafti valikujärjekorra kohta - mina olen alati ütelnud, et ei oma tähtsust see asi ja tõestan momendi seisuga Meistriliigas, et selgelt juhivad meeskonnad kes valisid 11nda ja 16nda ning mina olen kolmas, kes valis 13ndana.
                          te võite õhtu otsa naisi tantsitada aga peo lõpus tulevad kepimehed ikka saalinurgast...

Kommentaar

Noh, kui vaadata minevikku, siis mõni tantsulõvi on ka kepimeheks osutnunud. Nagu hooajal 2006/07:P
                            Hetke meistrika 4's sats...(valisin 14'ndana)
                            Jason Terry
                            (Dal - PG,SG)
                            Luol Deng
                            (Chi - SG,SF) INJ
                            Marcus Banks
                            (Mia - PG)
                            Gerald Green
                            (Min - SG,SF)
                            Damien Wilkins
                            (Sea - SG,SF)
                            Travis Outlaw
                            (Por - SF,PF)
                            Renaldo Balkman
                            (NY - SF,PF)
                            Rudy Gay
                            (Mem - SG,SF)
                            Brendan Haywood
                            (Was - C)
                            Dwight Howard
                            (Orl - C)
                            Kareem Rush
                            (Ind - SG)
                            Nazr Mohammed
                            (Cha - C)
                            Jordan Farmar
                            (LAL - PG,SG)
                            J.R. Smith
                            (Den - SG)
                            Richard Hamilton
                            (Det - SG)

IL'is: Bynum ja Livingston

Seega hetkel drafti 2(Deng), 5(Bynum) ja 6(Marbury) ringi valikud väljas...
                            Me elame veel...

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
                              Ma valisin viimasena , olen neljas
                              Sa valisid eelviimasena,mina olin viimane :P

Kommentaar

ahjaaaaa , vabandust (A)

Kommentaar

Working...
                                X