Algselt postitas kuramusevaim
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2009
Collapse
X
-
mismõttes Eesti?Algselt postitas foreverer Vaata postitustvaatasin carlos vela personal värke, languages oli hispaania, inglise ja eesti : o
a kui sa temaga interactionit teinud oled siis ehk on suht tõenäoline see.
Kommentaar
-
pole interactionit teinud, pole isegi minu mängija.Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustmismõttes Eesti?
a kui sa temaga interactionit teinud oled siis ehk on suht tõenäoline see.
Kommentaar
-
yritasin ka seda eesti liigat asendada sloveenia omaga, põhimõttelislt annab mängida kyll aga mõned pisivead käivad närvidele ntx et eestis on eesti meistrliiga ja kõik õiged klubid kyll aga klubi lehel näitab ikka et on sloveenia klubi
... olen yritand korduvalt seda muuta aga ikkagi jääb samax vb keegi oskab mingi variandi pakkuda kuidas muuta seda
> Rhyne [RFT] Raftiq <
Emmaste JK Dagöplast (KJK Dagö) nr. 14
Kommentaar
-
no aga ei peagi olema sinu mängija ju. saad niisama ka teist mängija kiita või, et a-la oled temast huvitatud. ma arvan sellest piisab täiesti, et tüüp oskaks kolme sõna eesti keeles.Algselt postitas foreverer Vaata postitustpole interactionit teinud, pole isegi minu mängija.
Kommentaar
-
no ma pole seda ka teinud, ja kui ma teekski, siis peaks see basic olema.Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustno aga ei peagi olema sinu mängija ju. saad niisama ka teist mängija kiita või, et a-la oled temast huvitatud. ma arvan sellest piisab täiesti, et tüüp oskaks kolme sõna eesti keeles.
Kommentaar
-
Carlos Vela tegelik nimi on Karl Velg. Valga poiss.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
random? Manchester City peaks olema huvitav sest saad hunniku pappi kulutamiseks voi moni Blue Square North/South meeskond? Kindlasti proovi ka Lutoniga mangida Championship 2s :PAlgselt postitas foorumid Vaata postitustoh yeah!!!!! sain mängu kätte.aga ei suuda otsustada mis klubi võtta
äkki keegi soovitaks?
Kommentaar
-
LLM - kui rabeleda soovid, see on nagu oma laps, kui jõuad kõrgematele tasemeteleAlgselt postitas foorumid Vaata postitustoh yeah!!!!! sain mängu kätte.aga ei suuda otsustada mis klubi võtta
äkki keegi soovitaks?
Kommentaar
-
Ma laksin Bath City'ga. Panin mängu algusajaks Rootsi 2009 ning seal siis võtsin klubi üle. Sain hooaja lõpust ca 10 mängu teha ja võitsin BSS'ist promotioni. Hetkel siis BSP liigas ja 2 koht, kuigi mulle eeldati 23.ndat kohta
Võtsin tasuta igasuguseid jorsse juurde. Ükski eestlane veel nõus ei ole kahjuks. Raha on kahjuks ainult miinustes. Saaks see hooaeg ka edasi oleks super. Siis mõtleks juba, et kas minna klubiga lõpuni kuni olen premieris ja meistrite liigas või siis kui tuleb mingi pakkumine siis läheks klubist minema. Vist eeslistan esimest varianti tegelt.
PS ka mul on Vela eesti keelt oskav, kuigi pole midagi talle öelnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar